2013. szeptember 2., hétfő

Üzenet a hegyről - Záel 09.02.


Egy lélektársam írását osztom meg veletek. /DK

"Mostantól szeretném veletek megosztani megéléseim, tapasztalásaim. Záél"



Üzenet a hegyről

Záel 2013.09.02. 

 

A dolgok megtörténnek! Mostanság zajló eseményeknek különböző megélési (tudatos figyelő) szintjeik vannak. Sok lélek csak az ő hétköznapi szintjén érzi-észleli eme dolgokat. A világ pedig  körülöttünk újra felépíti önmagát. A körülöttünk lévő események sodrása felgyorsult. Nagyon gyorsan megtörténnek az átrendeződések az egyén és társadalom szintjén is.

A tudatos megélés ezekben az elveszettnek tűnő időkben fontos. A tudatosság (belső figyelő) lehet a kulcs, mely kinyitja azt az ajtót, mely mögött megmutatkozik a mindenség, a maga egyszerűségében és nagyszerűségében.

Feltáratik az ÉLET nevű játék, benne a puzzle darabjaival, és ha ezt elkezded összerakni, észreveszed-felfedezed, hogy végtelen vagy és minden-mindennel összefüggésben van. Mikor ennek tudatára ébredsz és meg is éled, akkor elkezdődik egy folyamat az életedben, amit már kevesen értenek meg. Ezért egy pillanatra elveszettnek hiheted magad. De utadon mindig találsz sorstársakat, (rokonlelkeket,lélektársakat) akik jókor jó időben adnak erőt további utadhoz.

Az Aranykor elkezdődött, visszavonhatatlanul!! A tudatosság által az észlelések is felgyorsultak. Egyre többen "ébrednek"egy más reggelre. Meglátják, megértik az élet terepasztalát, és rájönnek, hogy a sors nekik is tartogat valamit. Hogy mit?? Nos,olvasó, azt már te találod meg magadnak.

Mostantól szeretném veletek megosztani megéléseim, tapasztalásaim. Kaptam hozzá segítséget hétvégén Dobogókőn. Életem legszebb napja volt. Egy egekig emelő táboregyesítő rendezvény keretén belül a Pilisszántói kápolnánál. Hálával tartozom azoknak, akik ezt létrehozták, s életre keltették. Kaptak ők az egész nyáron át tartó táborért hideget s meleget. De mindez nem érdekes. Hogy miért?? Megértettem mi az igazi szeretet, és nagy családra lelni, s együtt közösen tenni  Magyarország felemelkedéséért.

A műhelymunkák folynak minden szinten. Egy a közös bennük. Mindenki ugyanazért tesz, csak máshogy fogalmazza meg. Hitem rendíthetetlen abban, hogy eljött az idő. Végre le kell ülni egy asztalhoz, de az ajtóban le kell tenni a spirituális gőg köntösét és tiszta őszinte elfogadással -legalább erre az időre - halljuk meg egymás szavát. Itt az idő, hogy ezt alázattal megtegyük. Hogy miért?? Egyszerű! Mert amíg a felemelkedéshez tartó útra egy pillanatra sem lépünk fel, miközben kívülről vágyjuk, nos addig nem is fog gyorsan megtörténni. De higgyétek el: "Itt az idő most vagy soha ......".

Egyszerű emberek egyszerű gyermekeként jöttem én is. Hamar megtanították szeretett szüleim azokat az elveket, hogy ami piciben (család szinten) működtethető, az nagyban is mehet, csak munkásabb.

A világ minden szeglete ránk figyel, Magyarikra, magokra, mert mi-ti vagyunk-vagytok Szent Mag népe. A világ minden szegletéből megfordultak a táborban.

A Szent Koronánk sorban hívja feladatra embereit. A munka gőzerővel folyik a műhelyekben.

Az egyesítés a vállalt küldetésért a legmagasabb szinteken már megtörtént. (égi szinten/DK)

Hiszem és már sokan tudjuk, hogy ez a rendkívül sokat szenvedett nép letette a karmájában vállaltakat, és utat mutat fényesen világító fáklyásával a planétán, hogy lehet ezt másképp is.

"Higgyetek bennem" - Jézus szavai. Nem vagyok vallásos, de hitem van. A kettő nem feltétlenül függ össze. Sokan érezzük ezt. A Nagy Szalán halottam egy igazi, földjét művelő embertől: "Én Istent nem hiszem, hanem TUDOM!!" Hálás vagyok szavaiért, mert ebben bent foglaltatik minden.

Sokan hívást éreztek-nek, de pontosan nem tudják mire. Azért írom soraim, hogy aki most szembesül vele, ne ijedjen meg, jó úton jár. Akarjuk tiszta szívből, együtt a változást! Vár midenkit a haza-haza!

A változást ne onnan várjátok, ahonnan várnátok, mert onnan nem jön, sőt! Legyél te magad a változás, Te tedd meg magadban először, aztán tedd meg szeretteiddel és tovább. Mit mond a csodálatos nyelvünk - 111.., mind-egy, mind eggyek vagyunk. Ez az egyik kód, mely minket összeköt, ha hiszi valaki, ha nem.

Legyetek bölcsek. A tanítás is azt mondja, hogy: "Oda rejtém el a titkok titkát, ahol nem kereséd." Azaz minden előttünk van, rajta tiprálunk. A világ körülöttünk persze nem ezt az arcát mutatja. Hogy miért?? Mert nem érdeke. Aki az erdőben áll, az csak az előtte lévő fát látja. Aki a hegyen, az az egész erdőt!! Ébredjetek!! Menjünk közösen  a hegytetőre!!
         Áldás néktek. Záel









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése