2013. szeptember 10., kedd

Az ikerlángokról - Záel

 Amikor megismered azt érzed: hazaértél.





Az ikerlángokról

Záel


 Amikor megismered azt érzed: hazaértél. Amikor Vele vagy úgy érzed, hogy minden rendben, újra a helyeden vagy. Amikor az emberek rátok néznek, azt mondják, ti egy pár vagytok. Együtt vagytok. Ő az Ikerlelked.

Furcsa? Szokatlan? Megdöbbentő? Hihetetlen? Te magad sem hiszed el?
 Pedig itt lenne az ideje, hogy ha megtaláltad, akkor ne harcolj ellene. Amikor már minden jel az Ikerlelked irányába mutat, minden ellene vívott küzdelmes nap fájdalommal jár, hiszen annak idején egy energia voltatok és most újra egymásra találtatok, akkor hátra kell dőlnöd és ráfeküdnöd a következő hullámra.

 Ehhez persze nem elég az, hogy úgy érezd a jelenlegi életed nem tökéletes. Hiszen hányan érzik így? De hiába néznek jobbra, hiába néznek balra, nem látnak ott senkit.

 De amikor két ember egymással szemben ül, és bár nem sokkal előtte ismerték meg egymást, mégis egyikük kijelenti, hogy “hazaértem”, a másikuk csak annyit mond halkan és óvatosan, hogy “nem vagyok a helyemen”, akkor ideje elgondolkozni.

 Amikor a körülöttük lévők mind érzik, hogy vibrál körülöttük a levegő. Amikor egy térben vannak szinte minden percben azt érzik, hogy meg kell érintsék a másikat és nem a testi vágy miatt, hanem mert ők egy energiából származnak.

 Az Ikerlelkek kiegészítik egymást. Nem egy szempillantás alatt, hanem újfajta fejlődési folyamat részeként. Mindeközben önmagunkban is egyre egyénibbek leszünk.

 Az ikrek paradoxona: hogy mialatt a kettő egyesül, egyéniségük is kivirágzik.
 A párjára lelt ikerlélek a Teljességet – a tökéletes lényt - látja a másikban, és a Szerelem erejénél fogva segít is kibontakoztatni. Az egymáshoz visszatérő ikerlelkek az egész teremtést arra sarkallják, hogy visszatérjen ősforrásához. Mindeközben tudatában is vannak felelősségüknek, valamennyi magasabb rendű élet felelősségének a többi létező felemelésében. Ezért látunk annyi ikerlelket közös szolgálatban buzgólkodni: tanítani, könyvet írni, csoportfoglalkozásokat vezetni.

 Igen. Ilyen létezik. Mert amikor fáj valami, ő érzi. Amikor a boldogságtól mosolyra mozdul a szád, ő is mosolyog. Amikor hiányzik, felhív. Amikor gondolsz rá, megjelenik.

 Védelmez, félt, szeret.

 Szerelemmel. Tiszta, mély, önmagadért való szerelemmel. Mivel a Másik Fele vagy, ezért képes mellőzni minden önzést és Szerelme a legtisztább energia ebben az Univerzumban.

Záel


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése