2013. szeptember 4., szerda

A hívás - Mihály és Záel 09.02.



Álljatok össze s kezdjétek el végrehajtani tervem. Itt az idő!! Angyali seregeim készen.




A hívás

Mihály arkangyal üzenete és  Záel gondolatai


"Íródjék-e történet bárhol is, embernek fia, mindig tudatni fogom véled mi a tervem veled." Mihály.

Szólítottak, írjam le, megteszem. Ez a történet miről szól?? A hívásról!! Arról a hívásról mely neked is szóla egyszer. Tán sokatokban felismerést hoz arra a feladatra, ami a legszentebb,  mert mindenkit kiválaszta az ÚR. 

Hívott egy csendes imára az én lelkem belső kápolnájába. Nem tudtam mi ez, de szívemből tettem. Rávezetett, szépen lassan, türelemmel. Mindenkiben, benned is ott van az, amit kerestek. Rávezetett, szépen lassan, türelemmel. 

Mindannyian keresünk valamit, ha be ismerjük, ha nem. Gazdagság, béke, szeretet, szerelem. A mai kor emberének ezek sokszor csak szavak. 
Az élet hét fátyla mögött ott az igazság. Csodálatos és csak egy nyelv a legkifejezőbb számomra e planétán a MAGYAR. Közös nyelvünk, örökségünk! Ki milyen tudat szinten van, úgy alkalmazza, értelmezi. Mikor megszólítottak az égiek, onnantól nekem is más értelmet kapott, megértették velem a szavak teremtő erejét.

Tedd fel a kérdést magadnak-magadban. Neked mit jelent, hogy szeretet, szerelem?? A hétköznapokban a csodák előttünk vannak. Mi a csoda?? Sokszor nem az amit várunk. De ha elfogadással vagy, akkor szerelmetes szerelemben vagy. Mivel?? Az élettel. Meglátod s megérzed fáradt édesanyád búját, meglátod az utcán síró gyermeket, észreveszed barátod fáradt arcát. Megöleled szerelmed. De odamégy az utcán fekvőhöz is. Mert én már megteszem. -Á... hagyja, részeg!!- Odalépek. -Miben segíthetek?? - Szívbeteg vagyok és otthon van a gyógyszerem.-(hangzik a válasz) Mentőt hívok.

"Ne ítélj, hogy ne ítéltess."  Ezt kell megtanulnunk vagyis visszatérni a kezdetekhez. Innen teremti a világ újra magát. Összefogás!! Teremtés!! Ez az a feladat ami ránk vár MAGOROKRA, MAGYAROKRA. Mert mi mutatjuk meg a világnak a kivezető utat!! Sokatoknál most fordítják el a kódkulcsot. Aktiválnak bennetek.Változtatni akartok, hívást éreztek. Egyre többen vagyunk s leszünk.

A tanítás azt mondja: Ami belül az kívül. Amit te sugárzol, azt kapod és kapják vissza embertársaid is. Próbáld ki!! 

Az igazi mester is azt mondja a tanítványának : Nekem ne higgy! Tapasztald meg! Nekem ezek voltak az első lépések utamon.

Találd meg magad, és feltáratik a világ valódisága a fátylak mögött. 

Én ezt teszem többi sorstársammal együtt. Tegyétek ti is. Erre kaptam hívást, hogy minél többötökhöz érjen el a a SZÓ. Ez nyitánya az Aranykornak.

Vannak a KERESŐK, KÓDHORDOZÓK, és a FÉNYKÜLDÖTTEK. Ők, azaz mi, kell lerakjuk alapjait a kezdeteknek. Fényből jöttünk, fényben járunk és fénybe megyünk!! Felkészültünk, kicsit remeg kezünk, lábunk, de töretlenül végezzük dolgunk.

Mihály kér, adjam át üzenetét.

"Drágáim. Eljött időtök. Megkaptátok egyesítő szent kódjaitok. Keressétek egymást, egyesüljetek! Álljatok össze s kezdjétek el végrehajtani tervem. Itt az idő!! Angyali seregeim készen.

Tegyétek mit szívetek diktál. Megkapjátok kiválasztott egyesítő embereim. Három lelket küldtem a hegyre, kik hírét vitték a tervnek. Megmondá az ÚR: Mikor eljő az idő két fiú és egy lány megy a hegyre, hogy az Aranykor belépő kódjait letegye. Megtevék ezt, mert Ők a szent kódhordozók. Kiáraszták kódjaik, s a feladat elkezdetik. Egyesíték SZENT KORONÁTOK, hogy letevődjék bútok.

Tudjátok meg, hogy szent madaratok kinyitá szárnyát, s felszálla az égre, MAGYAROKNAK örömire.

Bízzatok, higgyetek, mert mit vállaltatok, letelt.

Legyetek éberek, segítsétek egymást s az ÚR meghálálá ezt."

Mihály


Folyt.köv. : Záel



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése