2013. szeptember 5., csütörtök

Egy nagy vizsgateszt, a szíriai konfliktus 09.01.


Nem kétséges számomra, hogy mind a két lehetőség előttünk áll. Megkaptuk az Aranykor fénykódjait - aki tudta befogadta. Aki nem tudta, az még mindig a sötét oldalt erősíti - a maradékát a régi hatalomnak.
Nem kérdés, hogy mit válasszunk. Mi segíti a győzelmünket? 
Hit, bizalom, szeretet, összefogás, megbocsájtás.... és vannak egyelőre láthatatlan segítőink, például az Ellenállási Mozgalom katonái és egyéb testvéri segítők, hatalmas technikákkal és képességekkel fölszerelve, úgyhogy nem kérdés a győzelem! /DK



Írta: Jelaila Starr   
2013. szeptember 03. kedd, 20:38 
Egy Nagy Vizsgateszt – A Szíriai Konfliktus megoldása, avagy egy újabb 9/11 ?
Jelaila Starr a Nibiruan Council (Nibirubeliek FényTanácsa) kontaktjának hírleveléből

2013. szeptember 1.

A Nibirubeliek úgy tájékoztattak engem, hogy az emberiség okulására van egy magasabb célja, a mostani szíriai konfliktusnak, mégpedig egy olyan vizsgafeladat (érettségi teszt), melyet még megtestesülésünk előtt választottunk magunknak.
A Nibirubeliek emlékeztettek arra, hogy mintegy egy évtizeddel ezelőtt hasonló megmérettetésen mentünk keresztül, 2001-ben, ahogy azt megtapasztaltuk a 9/11 alatt. Ahogy megértettem ezt most, ez arról szólt, az adott időpont az „Akik a Hatalomban Vannak” (Power That Be), az volt a szándékuk, hogy egy olyan erőszakos tettet hozzanak létre, abból a szándékból vezérelve, hogy az Emberiséget rabszolgasorba hajtsák. Ennek a következő lépése pedig az lett volna, hogy biztonságunk védelmezőjeként álcázva, egy olyan háborút robbantsanak ki, amely megkövetelné tőlünk azt, hogy feladjunk minden megszerzett jogainkat (szükségállapot kihirdetése). Ezt követően, pedig úgy „gondoskodnának” rólunk, hogy a HAARP frekvencia kerítés karámja köré terelnek össze bennünket. Az érzelmeink ellenőrzésével, és gondolataink felügyeletéve, úgymond szerintük, nagyon csekély esélye lehetne a terrorizmusnak.

Visszatérve a korábbiakra (9/11), akkoriban már tájékoztattak bennünk arról, hogy milyen esemény előtt állunk, és mit tehetünk azért (hogy ne következzen be), mind belső mind külső síkokon. És így Együtt megváltoztattuk az Idővonalat, létrehoztuk az Együttérzés Hálóját, ebben a folyamatban. Ez a Háló kiutat teremtett nekünk a frekvencia-kerítésből, és megváltoztatta a PTB terveit, és a hátralevő években megakadályozta annak a létrehozását.

Így tehát, 12 évvel később (azaz 2013-ig), a PTB végig azon dolgozott, hogy a tervei meghiúsulása miatti késlekedését behozza, és elkészült arra, hogy egy olyan háborúba hajszoljon bennünk, amely teljesen tönkretehet minket. De köszönhetően a (fényhozói) munkáinknak, most itt állunk a Béke és Jólét Új Valóságának partján. De mielőtt ez az új valóság megnyilvánulhatna, le kell rázni magunkról a már nem működő hiedelmeinken alapuló bilincseinket, amire már utaltam korábban, más írásomban.

A Nibirubeliek azt mondták, hogy a szíriai konfliktus nem békés megoldása, megnyitja az utat a bibliai Armageddon előtt. Az Armageddonról pedig úgy vélekedtek, hogy ez egy megismétlése lenne egy olyan ősi eseménysorozatnak (Csillagok Háborúja), amely a galaktikus háborúkhoz vezetett el egykoron. A Galaktikus háború következménye, nagyon sok lakott világ pusztulásához vezetett el. Mindezeknek a konfliktusoknak a középpontjában pedig a félelem állt. Arról szólt, hogy valamikor úgy hittük, nem vagyunk képesek arra, hogy fenntartsuk magunkat. Akkor csak a félelemkeltés, megfélemlítés, manipuláció látszott megoldásnak. Más szóval éppen ideje van annak, hogy túllépjünk a félelmeinken, azáltal, hogy kérjük azt magunknak, amit akarunk és hajlandóak legyünk kompromisszumokra, megegyezésre. A Béke akkor tartós, ha azáltal mindenki nyertesnek érzi magát.

Galaktikus Nézőpontból


A Mi Isteni Sorsunk arról szól, hogy a Galaxis Békefenntartók legyünk és példát mutassunk más fajoknak, hogy hogyan lehet, háború, ellenségeskedés nélkül fenntartani magunkat. Amint már közöltem számos korábbi írásomban, az USA mikrokozmikus változatban, a galaktikus testvériséget hivatott képviselni. Az Egyesült Államok nemcsak olvasztótégelye a világunknak, hanem a galaktikus térségnek is. A csillagmagok leszármazottainak mintegy 50%-a itt él, és ez így igaz a galaktikus fajok leszármazottjaira is, akik hasonlóképpen képviselik őket. Ez az, amiért az USA általában mindennek a fókuszpontja.

Ha az USA képes lenne arra, hogy megtanulja azt, hogy tárgyalásokon keresztül fenntartsa a Békét a jelenlegi problémákkal kapcsolatban, akkor kiérdemli ezt a jogot egy jobb jövő tekintetében, és nem beszélve arról, hogy sikerül elkerülni a további összecsapásokat, melyek egy Armageddonhoz vezetnének.

Mi akik, Fénymunkások, Hálómunkások és Csillagmagok vagyunk, segíthetjük ezt a békés folyamatot. Segíthetjük megállítani a konfliktusok fokozódását, ha továbbra is dolgozunk ezért a "belső síkjainkon". Nem számít, hogy honnan származunk, hol születtünk, csak nyilvánítsuk meg a békesség szándékát. Belső munkálkodással távolítsuk el a haragot, a frusztrációt, a félelmet és egyéb negatív energiákat a tömegtudatosságból. Amikor ez bekövetkezik, akkor elpárolog a háború megnyilvánulásának csaknem minden üzemanyaga. Ha elfelejtettük volna hogyan is tegyétek, akkor itt van egy korábbi cikkem arról, hogyan lehet megváltoztatni a Belső Valóságunkból az Idővonalat.
Link:US Attacks: What we can do
http://preview.tinyurl.com/k3bdhy7

Szóval mi tehettek, és Én mit tehetek még jobban azért, hogy a háború minél több energiáját, hogyan távolítsuk el? Azt, hogy tekintsük át, vizsgáljuk meg a személyes világunkat és a munkánkat érintő fellépésünkkel, ne szerezzünk félelmet, haragot senkinek, igényeink, önfenntartásunk, megnyilvánítása során. Én személy szerint, amikor átmegyek az ilyen jellegű kérdéseken, akkor az Együttérzés Kulcsait* használom, hogy ezzel kitisztítsak mindent magamból. Talán megmosolyogtató ez, de sohasem gondoltam arra, hogy személyes fellépésemmel  egyszerre tisztítom meg mindazt, ami nemzeti, de azt is ami galaktikus. Mégis úgy érzem most, hogy mi mindannyian ezt így szeretnénk.

Zárásul

Mi egy olyan szakadékban ülünk most, amely vagy a Béke és a Jólét Új Valóságának világát hozza el nekünk, vagy egy olyan háborúét, amely elpusztít bennünket. Akárhogyis van ez, de mindenképpen rajtunk múlik.

Szolgálatotokra állva
Jelaila Starr
The Nibiruan Council
Forrás: Jelaila Starr :A Big Graduation Test
www.NibiruanCouncil.com


Közreadja: www.foldicsillagok.hu
Az Együttérzés Kulcsairól/Szabványáról itt lehet olvasni:
JELAILA STARR: THE FORMULA OF COMPASSION ™ - AZ EGYÜTTÉRZÉS SZABVÁNYA
http://foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=398:jelaila-starr-the-formula-of-compassion--az-egyuetterzes-szabvanya&catid=35:ataradasok&Itemid=59
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése