2013. szeptember 30., hétfő

Sürgős kérés Földanyának és a Teremtett világnak - 09.30.

 

 Ma kilenc földrengés volt Romániában. 

Kettőnek az erőssége meghaladta a hármast. 

AZONNALI SEGÍTSÉGET KÉREK FÖLDANYÁNKNAK!

Ilona

 

Sürgős kérés Földanyának és a Teremtett világnak

2013.09.30. 15:49 Istengyermek

cernavoda_1380548833.jpg_400x254


Sürgős kérés:

Szeptember 25 és 26.-án imádkoztunk a Cerna vodai atomerőmű miatt. Földrengés veszélye állt fenn. Bár a két működő reaktortól 160 Km-re volt a földrengés a napokban, a Földanyáért szóló imáinknak át kell hatniuk a Teremtés terét. Reggel 8, 1o, 12, 16,18,20 és 22 órakor mondjuk a Páter Noszter Párciumot 5oo x.


Pater Noszter Párcium

Csillagösvény kékje,
a szívemben béke.
Kinyitom szívem ajtaját,
Fogadom az Élet csodáját.
Minden imánál a címét is olvassátok el, mert azzal együtt tudjuk tökéletesen áthatni a teret.
Amikor csak tudtok kapcsolódjatok be és segítsetek.
Itt mellékelem Szász Tibor tájékoztatóját az eddigi Galacon történt földmozgásokról az erősségükkel együtt feltüntetve.

Ma kilenc földrengés volt Romániában. Kettőnek az erőssége meghaladta a hármast. AZONNALI SEGÍTSÉGET KÉREK FÖLDANYÁNKNAK.

"Kedves Ilona! Küldöm a Galaci földrengéseket , melyek a csernavodai erőmű környékén történnek. Ma este is volt egy. Általában az jellemző, hogy van egy nagy földrengés , melyet kissebb fokozatú utórengések követnek. Ez teljesen szokatlan , hogy majdnem egy nagyságrenddel NŐTT. Minden esetre  szeizmológiailag nagyon furcsa és nem le het tudni mi lesz a vége... Minden esetre nem véletlenül kaptad az üzenetet ...Mellékelem a a rengések idejét és intenzitását a földrengésjelző intézet adatait csatolava : 

23 septembrie, ora locala 13h08min41sec, magnitudine 3,0 si intensitate epicentrala II;
25 septembrie, ora locala 3h36min11sec, magnitudine 3,3 si intensitate epicentrala II-III;
25 septembrie, ora locala 5h50min41sec, magnitudine 3,4 si intensitate epicentrala III;
25 septembrie, ora locala 18h43min23sec, magnitudine 3,2 si intensitate epicentrala II-III;
27 septembrie, ora locala 19h11min12sec, magnitudine 3,2 si intensitate epicentrala II-II;
29 septembrie, ora locala 21h10min51sec, magnitudine 3,9
 si intensitate epicentrala IV. "  - Szász Tibor


Köszönöm az eddigi imáitokat, munkára fel! Amikor tudjuk, hogy nem vagyunk képesek adott időpontban imádkozni, időzíteni szoktunk az ima Erőt.
Az időzítés menete:
Elmondjuk, hogy miért imádkozunk és kérjük a Teremtést, hogy imáink Ereje akkor hasson vagyis akkor fejtse ki hatását, amikor az a legszükségesebb. Akkor, amikor legoptimálisabban és leghatékonyabban tudja támogatni a kérést.

Legyetek Áldottak a Teremtésben, Ilona
  Áldottaim, az ima  erejével támogassuk az egyetlen romániai atomerőművet Cernavodă-n (Délkelet-Romániában). Kérem a tiszta szívűeket adják  tovább ezt a kérést.
"A rezgés emelkedés miatt a Föld felülete mozdulni készül, mely által veszélybe kerülhet Románia egyetlen atomerőműve, két működő reaktorral.
Tisztelettel és alázattal kérem a segítségeteket. " -Mahuna Gaya, a Föld lelke


Greenpeace-tüntetés a romániai cernavodă-i atomerőműnél.
Az atomerőművek építésének kockázatai között szerepel a komoly balesetek lehetősége (mint a csernobili); a radioaktív anyagok kiszivárgása, amelyek károsíthatják a környezetet, valamint a környéken élő emberek egészségét; a magreakcióból származó radioaktív hulladékok tárolása; illetve az atomfegyverek számának gyarapodása. (A fűtőanyagként uránércet használó reaktorokban, így Cernavodă-n is, a maghasadás következményeképpen plutónium állítható elő, amit atomfegyverek gyártására használhatnak, mint ahogyan az többek között Indiában is történt 1974-ben.)
A Greenpeace a megújuló energiaforrásokat támogatja mint az atomenergia alternatíváját. Románia nagy lehetőségekkel rendelkezik e téren, továbbá a megújuló energiaforrások nem veszélyeztetik a környezetet és az emberi egészséget, emellett jelentősen kevesebb befektetést igényelnek, mint az atomenergia.

Ilona

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése