2013. szeptember 30., hétfő

Cobra interjú újabb részlet - A.Meadors 09.17.


  Azt is kérdezik, hogy a vegycsíkok abba fognak-e maradni az esemény után.
Cobra: Igen, gondoskodni fogunk róla az esemény utáni 1-2 hétben. Szét kell bomlasztanunk az összes légszennyezést az atmoszférában.


by kristalyhang
A ’prepareforchange’ magyar nyelvű honlapja elérhető: http://prepareforchange.net/hu/
Részlet Alexandra Meadors 
Cobra-val készített interjújából / 
2013-09-17
victory[…]Alexandra: Vegycsíkok – ahol élek, az utóbbi 2 hétben a vegycsíkok eltűntek vagy jelentősen visszaszorultak. Mások viszont hasonló tüneteket tapasztalnak – mint például hastájéki felfúvódás, fájdalom, láz, hasogató fejfájások, bélproblémák. Talán a Morgellons szindrómához hasonlóan. Hozzá tudnál ehhez szólni? A vegycsíkok nanotechnológiának tettek ki minket?
Cobra: A vegycsíkok száma drasztikusan lecsökkent az utóbbi néhány hétben. De nem maradtak abba. A probléma még nem oldódott meg, és a következő 2 hétben újra megnőhet a számuk, de amúgy csökkenő tendenciát mutatnak. Az emberek által tapasztalt tünetek nem fizikai természetűek. Az az oka, hogy egyre intenzívebben tisztítják meg az implantátumokat az éteri síkon – a fejben és a hasban. Ezek az implantátumok jelenleg elég intenzíven tisztulnak.
Alexandra: Saját magam is tanúsíthatom. Nemrég lett eltávolítva egy implantátum a gerincem alsó feléről és a hasam tájékáról. Kész kínzás volt. Ezzel küszködtem mostanában. A férjem fejéből is nemrég lett egy hatalmas implantátum eltávolítva. El sem tudjuk hinni a változásokat, amik a testünkben mennek végbe. Hihetetlenek. Ez az illető a Morgellons szindrómáról beszél. Azt tudom ajánlani, hogy ezeknek nézzen utána: MMS, ezüst kolloid, teafaolaj. Azt is kérdezik, hogy a vegycsíkok abba fognak-e maradni az esemény után.
Cobra: Igen, gondoskodni fogunk róla az esemény utáni 1-2 hétben. Szét kell bomlasztanunk az összes légszennyezést az atmoszférában.
Alexandra: Egy kis galaktikus segítséggel?
Cobra: Igen, a plejádiak fognak gondoskodni erről. Nem nyilvánosan. A technológiájukat fogják használni. Teljesen meg tudják tisztítani az atmoszférát 1-2 héttel a Háttérhatalom távozása után.
Alexandra: A következő kérdést végig fel fogom olvasni. Az Archonok olyan mértékben térítették el jogtalanul ezt a valóságot vagy bolygót, hogy már nem erre vállalkoztunk lelki szinten amikor ebbe a korba inkarnálódtunk? Ártatlan, naiv lelkek vagyunk, akiket fejlettebb lények manipulálnak? Ez a valóság teljesen hibás? Nehéz megérteni, hogy egy szeretetteljes teremtő miért hagyná ezt a szélsőséges pusztítást megtörténni.
Cobra: Ez a kísérlet túl messzire ment. Sosem kellett volna ilyen messzire mennie. Igen, ártatlanok vagyunk. Nem vártuk, hogy ilyen messzire fog menni. Ez az archonos dolog egy anomália, aminek véget kell vetni. A teremtő sosem akarta, hogy ez történjen. Az Archonok a káosz kozmikus anomáliája által jöttek létre, és túl messzire mentek.
Alexandra: Érdekes. Úgy inkarnálódtunk, hogy teljesen tudatában voltunk annak, hogy ennek a sületlenségnek leszünk alávetve, de beleegyeztünk, hogy ezáltal karmát fizethessünk vissza?
Cobra: Nem azért inkarnálódtunk, hogy karmát fizessünk vissza, hanem azért, hogy átalakítsuk a sötétséget és fénybe hozzuk a bolygót. Nem értettük teljesen, hogy milyen lesz ez az élmény, mert korábban még sosem volt ilyenben részünk. Nem tudtuk tudatosan, hogy mire vállalkozunk.
Alexandra: Szóval alapvetően abba egyeztünk bele, hogy azért inkarnálódunk, hogy felemeljük a tudatot a Föld bolygón és hogy megtörjük a mátrixot és az irányítási rendszert?
Cobra: Igen, beleegyeztünk, hogy ezt fogjuk majd csinálni miután belépünk a bolygó szférájába, de miután beléptünk a bolygó szférájába, elfogadtuk az itteni feltételeket.
[…]
Alexandra: … Találkoztam egy emberrel, aki meg van győződve arról, hogy az univerzum egy számítógépes program.
Cobra: Az univerzum nem egy számítógépes program, hanem egy olyan technológia, amit az Archonok hoztak létre a Föld körül a fizikai és nem fizikai síkokon, és ami mesterségesnek tűnik. Ez egy szerves, számításokat végző eszköz, ami figyeli az emberiség szabad akaratú döntéseit. Az esetek nagy részében képes rá. Vannak néhányan közöttünk, akik nem képezik részét az egyenletnek, és fel fogják oszlatni a mátrixot.
 […]
Cobra: Az esemény egy fizikai és nem fizikai objektív esemény lesz. Egy olyan dolog lesz, amit mindenki megtapasztalhat, aki csak lát és hall. Persze lesznek egyéni észlelései az eseménynek, de az esemény maga ugyanolyan lesz.
Alexandra: Arról is beszélnek, hogy átváltunk a negyedik dimenzióba 2014. februárja és 2015. februárja között.
Cobra: A negyedik dimenziós szint az éteri/asztrális síkokból áll. A fizikai és asztrálsík összekapcsolása a Harmónikus összehajlás idején már megtörtént 1987-ben. Az asztrális és éteri síkon fogunk felülemelkedni, és fel fogjuk emelni a tudatunkat ezeken túlra. Ez az első kapcsolatfelvétellel fog megtörténni az esemény után.
Alexandra: Abban egyetértesz, hogy az ötödik dimenzióba váltunk át, és nem a felső negyedikbe?
Cobra: Az ötödik és annál magasabb dimenziókba váltunk át.
[…]
Magyar nyelvű fordítás: Norfeus
Forrás: http://galacticconnection.com/all-interview-transcripts/cobra-alexandra-meadors-transcription-listeners-q-september-17-2013/
 
kristalyhang | 2013-09-30 - 12:00 | Címkék: Cobra | Kategóriák: Cobra | URL: http://wp.me/p2FH9O-AA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése