2013. szeptember 8., vasárnap

Intergalaktikus Lénységünk -A mitokondriális Dns szerepe - Istengyermek

 

 Intergalaktikus Lénységünk elkezdődött ! 

Az A szekvensek tárolták Őseink előző életeinek rezgését, melyet a kegyelmi állapot végett fénnyé tehetünk. Őseink fájdalmai válnak fénnyé most.

A mitokondriális Dns szerepe

2013.09.08. 09:27 Istengyermek

mitokondrialis_dns_2_1378625108.jpg_147x139
Egy-egy élet összes tapasztalását hordozza a mitokondriális Dns. Nem csak a mi, hanem Őseink életének tapasztalását Ataisz óta.

A mitokondriális Dns A  és B szekvens kódokat tartalmaz. Mindemellett őseink teljes genetikai anyagának " térképe" megtalálható benne. Soron követhető így a Dns változás, mely 5oo évente mutatkozik erőteljesebbnek. Ekkora jöttek össze azon tapasztalások, melyek a mitokondriális Dns-ben mint "összegyűlt rezgés", egy újabb fejlődési ciklushoz adtak " hajtóerőt". Ilyenkor a test szerkezete alkalmazkodott a meglevő rezgésekhez és új típusú emberek jelenhetnek meg a színem.

Erre a legélőbb példa az eszkimók jelenléte.  Más időjárási körülmények és más gondolati mezők jöttek náluk létre.

Az A szekvensek tárolták Őseink előző életeinek rezgését, melyet a kegyelmi állapot végett fénnyé tehetünk. Őseink fájdalmai válnak fénnyé most.

E folyamat gyorsítása és a hozadék átírása miatt a Zaratusztra Fény mantrát mondjuk három napig. A Nap folyamán bármikor lehet, de egybefüggően legalább 3o mantra szükséges a hatékonyság elérése miatt.

 
Zaratusztra Fénye
 
Zaratusztra Fénye, Ősök reménye.
Őshaza Hona, Áldások sora.
Jöjj le a Földre mindörökre.
Őshaza Fénye,
Magyarok Reménye,
Váltsd meg e világot, Te Kegyelmesen Áldott.

B szekvensek az idegrendszer erősítése miatt szükségesek, a dimenziók közötti áthallások miatt. Nem törvényszerű az áthallás, de elképzelhető, hogy megtörténik.

Intergalaktikus Lénységünk elkezdődött !  
 
A  12 szálú Dns összekapcsolva várja az aktiválást 2013.09.21.-én éjfélkor.
A harmadik szemmel látók a B szekvensek energiáit lila  színűnek, míg az A szekvensek energiáit kék színűnek észlelik.
Szintén a harmadik szemmel látók kezükre tekintve a következőket látják: sugárnyalábokban hagyja el újj begyeiket a lila és kék szín. Mind e mellé érzés is társul: az ujjbegyek lüktetnek, "buborékozó" érzéssel, mintha valami tódulna kifelé és pattognak az újj végeken. Olyan érzés, mint mikor "áthúz" az elektromos vezeték. Látványban is ugyanezt adja vissza.

Sokkal többet meditáljunk mint eddig! 15-2o percről indulva ezt több órára terjesszük ki. Én korábban fekszem, ha tehetem és addig meditálok amíg csak tudok. A REGGELI MEDITÁCIÓ AZONBAN SOKKAL HATÁSOSABB.
Mától a meditációk ideje alatt a Központi Nap tölt erővel a korona csakrán vagy "csokron" keresztül.

A "csokrot" az összefutó energia szeretet vezetékei képezik.
A korona csakrán beérkező, a Központi Napból származó energia bejut a meridián rendszer hálózatunkba. Hatékonyan koncentrálódik az újjbegyekbe, melyekkel máris lehetővé válik a gyógyítás. Gyógyítás alatt most a meglevő gondolati mező átalakítását értem. 

Nyitott tenyérrel pásztázd végig a fejed feletti sávot a bőrödtől számítva egészen 5 centiméterrel felette. 

A bőrödre is tedd rá a kezed, ha úgy esik jó Neked. Érezni fogod, hogy lesznek helyek ahol kifejezetten kívánod, hogy tovább maradjon a kezed, mert egy igen kellemes jóleső melegséggel gyógyul az említett réteg, mely direkt úton kihat a szekvensekre.


 "A mitokondriális genetika a genetikának a mitokondriumban található DNS-sel foglalkozó ága. A mitokondrium a sejt erőműve, ATP-t és egyéb energiatartalmú molekulákat termel a piruvát anyagcsereútvonalán keresztül. Ugyancsak szerepet játszik a sejt detoxifikálásában, melyet zsírok és aminosavak lebontásával járó katabolikus folyamatokkal visz véghez."
Az idézet a következő forrásból való:
 


http://hu.wikipedia.org/wiki/Mitokondri%C3%A1lis_genetika

Ilona

 http://istengyermek.blog.hu/
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése