2013. szeptember 17., kedd

Spirituális védelem sötét entitások ellen - Sandalphon arkangyal

 

Most aktuálisabb, mint eddig. Kérlek titeket használjátok mindennap a védelmeket! (12 óránként) 
 

Sandalphon arkangyal üzenetei/tanításai: 

Spirituális védelem sötét entitások ellen



Próbálj meg mindennap védelmet húzni a ház (vagy telek) köré. Képzelj el egy Fényarany piramist (ami legalább 3m vastag fallal rendelkezik), aminek először a talapzatát csináld meg,és erre rá a piramist. Utána kérd meg,hogy csak a Fényt szolgálja a piramis, és minden negatív entitást taszítson ki erőtől függetlenül. Utána köszönd meg az égieknek a védelmet.

(Frissítés: 2013.aug.14.)
Az előző módszer kiegészült egy kicsit ezen a módon:
Próbálj meg mindennap védelmet húzni a ház (vagy telek) köré. Képzelj el először egy nagy fényarany gömböt, Élet Virág szimbólummal. Majd ebbe képzeld el egy Fényarany piramist (ami legalább 3m vastag fallal rendelkezik), aminek először a talapzatát csináld meg,és erre rá a piramist. Utána kérd meg,hogy csak a Fényt szolgálja a piramis, és minden negatív entitást taszítson ki erőtől függetlenül. Utána köszönd meg az égieknek a védelmet.
A másik védelem amit a piramis mellett is használhatsz, hogy magad köré képzelsz egy fényarany gömböt, amit kitöltessz Élet Virág szimbólummal (oldalt a képen láthatod,hogy milyen a szimbólum.)
/Ha többet szeretnél tudni az Élet Virágáról kattints a linkre: http://www.fenyorveny.hu/search/label/%C3%A9let%20vir%C3%A1ga  /
Utána kérd meg,hogy csak a Fényt szolgálja a piramis, és minden negatív entitást taszítson ki erőtől függetlenül. Utána köszönd meg az égieknek a védelmet.
/dupla védelemként tükörrel is befedheted a gömböt/

Hogy lefedd a negatív energiáit az elektromos dolgoknak, azokra képzelj lilás gömböket. 
Ha mész valahova, akkor egy arany fénycsövet képzelj magad köré és ugyanígy kérd meg azt is a védelemre, ahogy a Fényarany piramist és a Fénygömböt.

MINDEN FAJTA VÉDELMET 12 ÓRÁNKÉNT ÚJRA KELL "ALKOTNI" !.

Fényem és Szeretetem öleljen Titeket!
Sandalphon arkangyal
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése