2013. szeptember 9., hétfő

Portál konferencia Párizsban és Istennő Spirál Zürichben - Cobra 08.07.

  

Először is, lesz egy Cobra Konferencia Párizsban szeptember 13-15-ig.
 Lesz egy Istennő Spirál műhelyünk Zürichben szeptember 21-22-én Isis és Cobra vezetésével.

Cobra: Portál konferencia Párizsban és Istennő Spirál Zürichben (2013.aug.7.)

 


Az ALMA portál május 25.-i sikeres aktiválása után, egy új ciklusát kezdjük a konferenciáknak. Segítsetek terjeszteni honlapokon, blogokon,és facebookon.
Először is, lesz egy Cobra Konferencia Párizsban szeptember 13-15-ig. A párizsi örvény Szent Germain egyik fő lehorgonyzási pontja, melynek fő célja az emberiség végső felszabadulása. 
A konferencián az emberek részletes tájékoztatást kapnak, és kérdéseket tehetnek fel. A konferenciák egyik fő irányvonala a pénzügyi rendszer energetikai átalakítása Szent Germain segítségével. 
A konferencia célja sokrétű:  erősíteni a bolygó Fény testet az örvény aktiválásokkal és Fény hoz és tisztaságot a Fénymunkások tudatába. A konferencia egy egyedülálló energikus élmény lesz. Mi leszünk az Istennő jelenlétének a lehorgonyzói a párizsi örvénnyel. 
Ha több információra van szükséged a párizsi konferenciával kapcsolatban itt kaphatsz 
Lesz egy Istennő Spirál műhelyünk Zürichben szeptember 21-22-én Isis és Cobra vezetésével. Ez egy nagyon különleges esemény lesz, mivel az őszi napéjegyenlőség idején fog zajlani, és segít nekünk egyensúlyt hozni a női és férfi polaritások között. Ez gyakorlati eszközöket ad nekünk hogyan kell integrálni az Istennő energiát a saját átalakulásunkhoz, hogy az Istennő energiáját tisztán átadjuk a bolygó felszabadulási folyamatához. 
Több információt a Zürich-i Istennő Spirálról itt kaphatsz: 
A bolygó helyzetétől függően, minden valószínűség szerint tovább konferenciák fognak zajlani, ha eljön az ideje. 
Csatlakozz hozzánk és együtt létrehozhatjuk a Fény Győzelmét!
Cobra
Fordítás: SandalPhon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése