2013. szeptember 6., péntek

Üdvözlünk a végjátékban! - Michael Henry Dunn 09.05.


Az összeesküvés eltávolításához lassan minden a helyére kerül - Üdvözlünk a végjátékban!


  •  A globális biztonsági erők felsorakoztak, hogy bezárják a korrupt elitet
  • Egy új nemzetközi bíróság ölt testet az ENSZ tagországok 90 százalékának támogatásával
  • Nem csak egy PR-show-bíróság, hanem engedéllyel rendelkező, legitim, és végrehajtható
  • Az utolsó részek a helyükre kerülnek: a vagyoni eszközök ellenőrzése, 173 állam szövetsége, egy hatalmas globális biztonsági erő... és a jogállamiság
2013 szeptember 1. - Neil Keenan trillió dolláros perének kezdetétől fogva, a korrupt nyugati banki elit és vérvonal családok ellen, a gúnyolódók mindig azt kérdezték: "Ki tudna valaha is végrehajtatni egy ilyen ítéletet? És milyen megfelelően felhatalmazott nemzetközi rendőri szervezet nyújhat ehhez globális erőt, hogy ténylegesen leállítsák a mindent átható hálózat befolyását, ami beleszövődött minden hatalmi struktúrába, legyen az pénzügyi, katonai, oktatási, mezőgazdasági, vagy gyógyszeripari? És honnan fognak érkezni a hatalmas erőfeszítéshez szükséges alapok?"

Üdvözlünk a végjátékban!

A legújabb hír a Keenan csoporttól, hogy a jogalap, a pénzügyi tőkeáttétel, a végrehajtási/biztonsági apparátus, és a globális közösség együttműködése, ami ahhoz szükséges, hogy a közelségbe hozza a szabadságért való harcot, mostanra egy vonalba került.

Azok, akik élen járnak ebben a harcban, már évtizedek óta ismertek. Csak az összeesküvés alapjainak egy lassú és gondos aláásása távolíthatja el ezt a globális rákot. Az erőszakos forradalmak tragikus tévedések. Az ilyen véres görcsrohamok voltak valójában az elit kedvenc eszközei az ellenőrzésre évszázadokig, káoszt teremtve, és lehetővé téve számukra, hogy az egyre szigorúbb ellenőrzéssel megragadják az emberiséget a "rend" nevében. 
 
Ahogy David Wilcock nemrég rámutatott, a Szovjetunió bukása úgy tűnt, mintha egyik napról a másikra történt volna, de azt már gondosan tervezték évtizedek óta az orosz hazafiak, akik aprólékos munkával kivették a hatalmi támaszokat a bolsevik hegemónia alól a csendes tervezés éveiben. 
 
Az erőszakos forradalmak szinte mindig káoszt és nagyobb zsarnokságot eredményeztek. Megrohamozni a Bastillet kétséges volt, az elnyomott francia nép dicsőséges élménye, de ez vezetett közvetlenül a rémuralomhoz, és Napóleon végső felemelkedéséhez, miközben a Rothschildok mindkét fél ellen játszottak, hogy elképesztő gazdagságot, és a globális bankrendszer ellenőrzésének hosszútávú terveihez szükséges alapot halmozzanak fel.

Úgy tűnik, hogy a Keenan csoport aprólékosan aláásta a korrupt oligarchiát - a behatolás a működésükbe, a számláik meghekkelése, a szövetségesek gondos összehozása, egy hiteles jogi mechanizmus létrehozása a letartóztatásukhoz, a legitim biztonsági erők összeállítása, és ami a legfontosabb, a nemzetek ellopott vagyonainak a helyreállítása egy globálisan szentesített gondnoksághoz - most szinte minden a helyén van.
Az egész a Számlákig nyúlik vissza. Az elit tisztességtelen trükközése a Globális Fedezeti Számlákkal talán a Középfölde Gyűrűk Urához hasonlítható. Amikor elpusztult, a rosszindulatra alapozott sötét torony egyszerűen összeomlott, és a látszólag bevehetetlen erőd csak egy halom törmelék maradt. Amikor a Keenan csoport végső lépése, hogy ellenőrizzék az eszközöket megtörténik, várható, hogy a fiat valuta birodalom csalárd alapja megdöbbentő sebességgel eltűnik. A szövetséges ázsiai ősi klánok egyesítették erőiket Keenanel a közelmúltbeli megbeszélések nyomán a befolyásos Albert Chiang gróffal Hongkongban, és a Keenan csoport tervei az eszközök ellenőrzésére jól haladnak.

A globális biztonsági erők
pontos jellege, melyek levadásszák és letartóztatják az összeesküvés vezetőit és alkalmazottaikat, most még nem derülhet ki nyilvánvaló okokból. Keenan szándékosan homályos ebben a kérdésben a legutóbbi videóüzenetében. Meghagyja az összeesküvésnek, hogy kitalálják, vajon melyik frakció fordult ellenük, kik a hírszerző kettősügynökök, mely elemei az Interpolnak, az MI6-nek, a CIA-nek, az NSA-nek, az orosz FSB-nek, a NATO-nak, vagy a Pentagonnak szabadságharcosok valójában, melyik jól megvesztegetett bírónak nem volt lelkiismereti válsága, melyik Moszad nehézfiú követett el cionista mészárlást a Bilderberg profit nevében... vagy melyik báb államfő várja a pillanatot, hogy lehetőséget adjon az emberiség győzelmére. Ezekhez a bátrakhoz még hozzá lehet adni a több ezer bátortalan és rémült kabalista középszintű alkalmazottat, akik bosszút fognak állni, ha egyszer meglátnak egy prominens globális elitistát karpereccel "sétálni". Ők már a bizonyítékokat gyűjtik cserébe az életükért vagy szabadságukért , ahogy a menekülési utak eltűnnek.

Neil Keenan eredeti tájékoztatója angol nyelven:

http://www.youtube.com/watch?v=i9_v3Xa7k2U


Időközben az új Nemzetközi Emberjogi Bíróság formája világossá válik.
Neil Keenan-nek sikerült elintéznie egy hosszabb interjút egy nemzetközi jogász/jogtudóssal, aki segít létrehozni természetében és helyzetében ezt az új bíróságot - egy globális emberjogi bíróság, mely már engedélyezve van egy szabad országban, mely az el nem kötelezett mozgalomhoz tartozik. Ez a kiváló bíró szorosan együttműködött Keenan-nel az elmúlt két évben. Az összeesküvés bukását követően a helyzet együtt jár azzal, hogy szükséges egy romlatlan, világszerte elismert nemzetközi bíróság, mely szilárd jogi alappal rendelkezik, hatékony az igazságszolgáltatásban, és ami a legfontosabb, gyors végrehajtási mechanizmusaival érvényesítheti az igazságot.

Az úgynevezett nemzetközi bíróságok, melyek már léteznek, (ahogyan az várható volt) globalista csalások. A Nemzetközi Bíróság, a Nemzetközi Büntetbíróság, az Európai Unió Emberjogi Bírósága, az Amerika-közi Bíróság Közép- és Dél-Amerikában, az Afrikai Unió Bírósága, mind ugyanazon az alapvető jogi hibán alapul. Egy hiteles bírósággal ellentétben ezek nem "nyilvántartási bíróságok" - más szóval az eseteket nem tették közzé, adatbázisuk nem kereshető, a visszautasított ügyeket egy tárgyalás sem tárta fel. Ezeket a bíróságokat mind szerződések hozták létre, melyhez a vádlott fél hozzájárulása szükséges - más szóval egy nemzet, mely esetlegesen emberi jogi jogsértéseket követett el, egyszerűen nem vesz részt a szerződésben, így kivonja magát (ahogy az USA tette) a bíróság hatásköréből.

Ráadásul ezek a bíróságok megkövetelik, hogy minden jogorvoslati lehetőséget a vádlott kormány ellen először ki kell meríteni, mielőtt a bíróság tárgyalja az ügyet. Tehát ha van egy millió kidobandó dollárod feldolgozni egy esetet a fél tucat réteg korrupt és ellenséges igazságszolgáltatási rendszerre, akkor talán lehet még egy esélyed, - talán - hogy meghallgasson a nemzetközi bíróság.

Mint oly sok összeesküvés tervezte intézmény, ezek a bíróságok azért léteznek, hogy kiküszöböljék és megakadályozzák azt a célt, mely elérésére állítólag alapították őket. A Világbankot azért hozták létre, hogy felszámolja a szegénységet - annak szentelte magát, hogy kiterjessze a szegénységet a globális adósság közepette.  Az Egyesült Nemzetek Szervezetét állítólag azért hozták létre, hogy megvédje minden nemzet szuverenitását egy globális békefenntartáson keresztül - ez kevéssé mondható el róla.  A nemzetközi bíróságok nagyrészt azért léteznek, hogy egy hivatalosan szentesített lefolyó lyukat hozzanak létre, ahol az emberjogi visszaélések esetei eltűnnek.

A jelenleg formálódó új bíróság jelentősen eltérő. 
 
Először is nem szerződésen alapul (mint a jelenlegi csalárd bíróságok, melyek joghatósága elől megszöktek a súlyos elkövetők azzal, hogy egyszerűen kivonultak a szerződésből), hanem az igazságyügyi miniszterek megállapodási levelein (vagy azzal egyenértékű hivatal) a 173 országból (az ENSZ tagságának 90 százaléka) egy el nem kötelezett mozgalomban, akik összefogtak, hogy legyőzzék az összeesküvést, melyben vállalják, hogy nemzeteik tiszteletben tartják a bíróság joghatóságát. 
 
Másodszor ez egy teljesen megalapozott nyilvántartási bíróság lesz, minden esete közzé lesz téve egy kereshető adatbázis létrehozásával, mely szükséges egy élő jogalanynak, hogy legitim legyen. 
 
Harmadszor folytatja küldetését, mint globális emberjogi bíróság a Közös Jog alapján, és a nemzetközi egyezmény szervezete konstruktív szerződési jogán alapulva. Nem a titokzatos, hamis NESARA vagy OPPT szupertitkos, háttérüzlet, törvény által nem kihirdetett internetes csalók, de az évszázadok felhalmozott precedensei mindenki vizsgálatára nyitva állnak, és megfelelően nyilvánosságra hozottak.

Azon globalista elitisták számára, akik önelégülten gúnyolódnak, ahogy ezeket a sorokat olvassák, és arra gondolnak: "igen, gyertek és kapjatok el jótevők - megnézhetitek, hogyan nyúlhattok a pénzemhez és a szabadságomhoz!" - van néhány meglepő hírünk. Mivel a bírósági szabályokat a szerződési jog alapján hozták létre, együtt fognak működni a Nemzetközi Kereskedelmi Kamarával, mely jelenleg az ENSZ által szentesített és szinte minden ország aláírta a világon (beleértve az Egyesült Államokat), lehetővé teszi az azonnali összegyűjtést a helyi mechanizmusokon keresztül bármely és minden ítélet révén bér letiltás, vagyon zárolás, és minden más megfelelő módon.

Azok az indonéz bírák és más tisztviselők, akikről azt állítják, hogy illegálisan összeesküdtek, hogy tartsák Marha Wibawat (Nelu), tudomásul kell venniük a börtönt. Készül ellenük a panasz, és a nevük ismert. Egy időablak maradhat ebben a helyzetben a megoldásra, de a panasz folyamatban van.

Vagy a globális elitisták egyszerűen megint sírhatnak, hogy "nem vagyok hajlandó elismerni a bíróság joghatóságát!". Nos, sok szerencsét hozzá. Ami jó az összeesküvés libájának, az jó a szövetség gúnárjának - az elit börtönbe vetett embereket és elvette a vagyonukat minden nap az egyetértési precedens alapján a megjelenés elmulasztásával, vagy a bírósági hatáskörök elismerése révén a válaszadás törvényén keresztül önmagában. Tényleg nincs kiút ebből fiúk és lányok. (rosszfiúk és lányok/DK)

Mi vagyunk a világ. És ti nem azok vagytok.

És ott van (lesz/DK)az a kis gond (nektek/DK) az új globális rendőrséggel, mely hamarosan debütál. Ahogy Keenan mondja a mellékelt videóban, ez az erő függetlenül működik a korrupt kormányoktól, a Globális Számlákról lesznek finanszírozva, és új nemzetközi békefenntartó megállapodások irányítják, megalapozva egy biztonságos arénát egy egészséges versenyhez egy többpólusú világban - melyben a szándékosan létrehozott hiány a múlté. Ha van egymilliószor több, mint amennyi a bolygó fenntartásához szükséges (és van/DK)- egy durva becslés a Föld bolygó gazdagságáról -, akkor az erőforrásokért folytatott végtelen harc végül megszűnhet.

Még nem vagyunk ott. A végjáték durva lesz. Sok minden van, amit most még nem lehet elmondani. Keenan markában már ott vannak az ászok. És mindig egy dal van az ajkán. Ez egyenes, és azt mondja, ahogy van. Matt G.-től a "A legjobb anti-illuminátus/új világrend dal 2012-ben" - "Törött monitorok".

Michael Henry Dunn


jhaines6
 
Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/09/az-osszeeskuves-eltavolitasahoz-lassan.html#.UimKc39reMi 
 
 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése