2013. szeptember 2., hétfő

Megcsináltátok, és elértétek a Fény Győzelmét! - Sandalphon 08.26.

Sandalphon arkangyal üzenetei: 

Kritikus tömeg/Sikeres portál aktiválás 

(2013.aug.26.)

 

Drága testvéreim, fénytestvéreim!
Örömömre szolgál,hogy tudathatom veletek a jó hírt, hogy a Béke Portál aktiválása sikeresen lezajlott. Nagyon nagy, és tiszta energiák voltak, a Fényár betöltötte az Eget és a Földet egyaránt. Nagyon intenzív energiák szabadultak el, amik tisztították Gaiát a még megmaradt sötét erők jelenlététől.

Az éjszaka folyamán az emberek végre elérték a legnagyobb célt. Átlépték a kritikus tömeget, amire oly rég óta vártunk! A kritikus tömeg száma 144 000 ember lett volna. Ezt a számot jóval túlléptük, és boldogsággal tölt el,hogy 210 000 felébredt ember hangolódott teljesen a portál aktiválásra EGYidőben.

210 000 csodálatos embernek ezen a gyönyörű bolygón EGYszerre dobbant a szíve, EGYként gondolkodott és cselekedett. EGYséget alkotott.

Fényszálaitok és energiátok össze lett kötve az Atya, az Isteni család, és az arkangyalok által, és Fényetek a bolygó minden egyes részébe elért! Még most is sokan érezhetitek ezen felerősödött energiák hatását.

Gaia végre megtisztult a nem-fizikai archón (és más) entitásoktól. A megmaradottak menekülnek a bolygóról, vagy az égiek által a Központi Galaktikus Napba kerülnek. A sötét erők a bolygón, már csak a Cabal fizikai elit tagjai, akiket az Esemény bekövetkeztekor fognak letartóztatni a Fény erői. Az egyetlen eszközük már csak a média, amit ellenetek használhatnak dezinformáció és félelemkeltésre. Ezért semmi esetre se adjatok hitelt nekik.

A változásokat még most nem érzitek annyira, de szeptembertől felgyorsulnak, felpörögnek az események. Ennek a változásnak a végeredményeképpen az Esemény mostmár bármikor bekövetkezhet. Csak legyetek türelmesek, ne siettessetek semmit. TI megtettétek az első lépést az Esemény felé.
Nagyon büszkék vagyunk Rátok kedveseink!

Drága MAGok! Boldogok vagyunk, hogy ennyi tenni akaró lelket láttunk tegnap! TI vagytok elsősorban azok, akik ezt a változást elindítottátok! Hisz TI vagytok a MAG népe! Rengetegen éreztétek és még most is sokan érzitek ennek a "Fényrobbanásnak" a hatását. Köszönjük nektek drága lelkek!

Kérünk benneteket,hogy továbbra is fejlesszétek magatokat, dolgozzatok magatokon, meditáljatok, hisz ezzel fejlődtök egy magasabb szintre, magasabb tudatosságba.

Ünnepeljétek szabadságotokat és győzelmeteket drága kedves földi testvéreink! Megcsináltátok, és elértétek a Fény Győzelmét!

A változást elhoztátok. 
Ez a változás pedig bennetek zajlott és zajlik le elsősorban!

Megvilágítottátok Fényetekkel a Földet és az Univerzumot egyaránt!
Szeretetetek elárasztotta Atyánk szívét. 
Az égiek pedig hálájukat fejezik ki nektek mindezért.

A Fény Győzelme elérkezett, ITT van! 
A Béke korszaka pedig hamarosan elérkezik!

Marcus arkangyal üzenetével zárom örömteli híreket hozó üzenetemet:

"Nagyon sok munka vár még rátok drága Fények. De tudjuk,hogy minden akadállyal megbirkóztok, hisz Ti is a Teremtő csodálatos teremtményei vagytok. Nincs nálatok szebb és nemesebb lélek az Univerzumban. Megküzdöttetek a szabadságotokért, és elértétek a Fény Győzelmét. Az angyalok/arkangyalok szíve örömmel teli, ahogy Atyánké is. EGYesült Fényetek és Szeretetetek bejárta az Univerzumot, és elindította a változást. Köszönjük Nektek ezt a csodálatos érzést, ezt a csodálatos pillanatot, amit adtatok nekünk.
Végtelen szeretetemmel szeretlek benneteket drága Fények. Marcus arkangyal.
"
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Sandalphon arkangyal

Forrás: http://www.fenyorveny.hu/2013/08/sandalphon-arkangyal-uzenetei-kritikus_26.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése