2013. július 30., kedd

Technológia - Cobra - Csoportok 2013.07.

 

 Küldetés: Az emberiség életének inspirálása és végső soron felemelése azzal, hogy az ingyen energia információ általánosan érthető, elérhető és használható legyen.

 

Cobra: Felkészülés a változásra -Csoportok-Technológia 

 

Felkészülés a Változásra

 

Technológia

 

 

Küldetés

Az emberiség életének inspirálása és végső soron felemelése azzal, hogy az ingyen energia információ általánosan érthető, elérhető és használható legyen. Ehhez hozzájárulhatsz a Technológia Csoportban való részvételeddel, ha felveszed velünk a kapcsolatot: http://prepareforchange.net/participate/

Jövőkép:

Mintegy száz évvel ezelőtt Nikola Tesla tiszta, korlátlan, ingyenes energiát javasolt vezetékek nélkül szállítva, mintegy ajándékként az emberiség számára. Az Esemény idején ezek az álmok elkezdenek valóra válni. Új Energia készülékek most is léteznek, melyek tiszta, gyakorlatilag ingyenes energiát állítanak elő az úgynevezett "Nullponti Mezőből" mágnesességen, hidegfúzión, plazmafúzión keresztül, és desztillált vízből. Néhány tiszta eszköz már most is létezik, melyek folyamatosan töltik az elektromos autók motorjait, és egyéb alkalmazásai is vannak.


Ezt az ingyen energiát tudják és fogják vezeték nélkül szállítani pontosan arra a helyre, ahol a legnagyobb szükség van rá. Az energia szabadságot jelent, az energia életet jelent. Képzelj el egy buja zöld farmot a sivatagban, élelmet, vizet és orvosi ellátást a beteg és éhező Afrikában és más területeken. Tiszta, egészséges víz állítható elő vagy tisztítható a szennyezett vízből, ahol erre szükség van, vegyianyagok vagy adalékanyagok nem szükségesek. Szintén léteznek technológiák, melyek képesek eltávolítani a különböző szennyező anyagokat a környezetből, köztük a biológiai, petrolkémiai és nukleáris szennyeződéseket.

Lecsatlakoztathatjuk lakásainkat és gyárainkat az elektromos hálózatról, kikapcsolva az ártalmas intelligens mérőórákat, és kreatívan élvezhetjük a több szabadidőt anélkül, hogy keményen dolgoznánk, hogy az energiaszámláinkat kifizessük. A kreatív, önálló közösségek virágozni fognak ezzel a fajta energiával. 
A levegőben, a földön és a vízen környezeti és hangszennyezés nélküli utazás és szállítás lesz. Az utazás biztonságosabbá válik, mivel a proaktív ütközés érzékelők meg fogják előzni a baleseteket. A legtöbb jármű utazási sugara jelentősen növekedni fog, az újratöltés vagy újratankolás csökkeni fog, vagy teljesen el fog tűnni.

Első fázis

Teljesen félreértették, hogy mennyi Új Technológia létezik, és milyen gyorsan lehet ezeket behozni az életünkbe az Eseménykor. A gyors megkönnyebbülés a betegeknek és éhezőknek, valamint a meglévő hálózatok és életrendszerek fenntartása lesz a legfontosabb abban az időben. Afrika egyes részei, a szigeteken élő nemzetek, mint például Haiti és más elszegényedett területek itthon és külföldön az új technológia azonnali alkalmazását igénylik. Élelem, tiszta víz és orvosi segítség lesz ezekre a területekre szállítva, mobil klinikák és tartós kórházi energiaközpontok lesznek alkalmazva a városokban és falvakban. A környezeti szennyezés és mérgezés meg lesz szüntetve.

A szenvedés és az éhezés meg fog szűnni. A fejlett országokban a mérgező és alsóbbrendű forrású erőművek, mint a fosszilis tüzelőanyagúak és a nukleárisak az Új Energia berendezésekkel lesznek helyettesítve, miközben a hálózathoz csatlakoznak (hálózati kábelek). Sokan úgy fogják érezni, hogy semmi sem változik, de az energiaköltségek jelentősen csökkenni fognak. Minden létfenntartó rendszer a helyén marad. A teherautók, buszok és az autók is korszerűsítve lesznek az ingyen energia technológiákkal, ha azok fosszilis üzemanyagot égetnek, illetve ha elektromossággal működnek, fel lesznek szerelve tiszta technológiával, amely folyamatosan újratölti őket. A legtöbb jármű hatótávolsága nagymértékben növekedni fog, míg az üzemeltetési költségeik csökkenni fognak. Bármi, ami szennyező, le lesz cserélve ebben az időben, hogy megkönnyítse a bolygó gyógyítását és a méregtelenítését. Emellett mobil méregtelenítő és tiszta víz generátorok lesznek a helyszínekre küldve.

Fejlődési spirál


Több szerves, tiszta, hatékony és fenntartható technológiát fognak gyártani az Eseményt követő hetekben és hónapokban az alapvető szükségletek kielégítésére, és az energiaforrások többé nem fognak szennyezni. Az ingyen energia készülékek az otthonainkban és vállalkozásainkban elfogadható költségeket fognak számunkra kínálni, mely lehetővé teszi, hogy teljesen lecsatlakozzunk az elektromos hálózatról. Önálló, zöld és független új közösségek, mint például a Suzy Star Kreatív Közösségek vagy a Vénusz Projekt fognak létrejönni, kihasználva az Új Technológiát a gyártáshoz és az energiaigényükhöz. Végül az elektromos hálózatok (vezetékes), melyek pazarolják az energiát, és amelyek szemet bántóak lehetnek, teljesen eltávolíthatók lesznek. Az autók, teherautók és buszok helyébe végül biztonságos, ütközésmegelőző és lebegő, vagy repülő járművek lépnek, ezért az utak feleslegessé válnak. Ily módon az "aszfaltdzsungelt" le lehet cserélni oxigéntermelő növényzettel, fákkal és farmokkal, hogy ellássanak és tápláljanak bennünket, és hogy szebbé tegyék az életünket.

Kommunikációs központ

Ez az oldal szolgál majd az új technológiák kommunikációs központjaként. Ez segíteni fog oktatni, informálni, hálózatba szervezni és kapcsolatokat nyújtani, ahogy az új technológiák használata elérhetővé válik az elkövetkező hetekben, hónapokban. Az Ingyen Energia eszközök, mint a háztartási és ipari, utazási, közlekedési, kommunikációs, méregtelenítési és más témák lesznek felsorolva. A technológiával kapcsolatos kérdések meg lesznek válaszolva, és a feltalálók itt megoszthatják a módszereiket, igényeiket és a fejlesztéseiket is.

Használd a Részvételi űrlapot, hogy kapcsolatba léphess velünk: http://prepareforchange.net/participate/ 


Forrás: http://felkeszulesavaltozasra.blogspot.hu/p/technologia.html#.Ufg-PaxreMg




Pénzügy - Cobra - Csoportok 2013.07.


A bolygón minden ember rendelkezésére fognak állni a források életük javítására.
 A legtöbbeknek elegendő lesz egy 3-5 órás munkanap, akik a foglalkoztatottságot választják. Azok, akik úgy döntenek, hogy a családjuknak szentelik az idejüket, képesek lesznek megtenni ezt pénzügyi stressz nélkül, mely a régi rendszer adósságához, kamataihoz, a magas árakhoz és a túlzott adókhoz kapcsolódott.

 Cobra: Felkészülés a változásra -Csoportok-        Pénzügy


Felkészülés a Változásra

Pénzügy 

 


Küldetés

A Pénzügyi Csoport kezdeményezni fogja és fenn fogja tartani a stabilitást a termékforgalmazók és szolgáltatások, valamint a vásárlók között, mivel ugyanezek a szolgáltatások szükségesek az Esemény után azonnal következő két héten. A helyi csoportoknak felül kell vizsgálniuk terveiket a honlapon, és  meg kell szervezniük, hogy ezt megtegyék a saját területükön. Lépj velünk kapcsolatba, hogy javaslatokat nyújthass be helyi kérdésekben: http://prepareforchange.net/participate/

Jövőkép

Fénymunkások, felébredt fivérek és nővérek, kérjük értsétek meg, hogy hamarosan élvezhetjük a bolygó erőszakmentes felszabadítását, és emellett az EGÉSZ emberiség számára fényes és szép jövőt.

Ismeretes, hogy neked jobban felkészültnek kell lenned, mint a legtöbbeknek, és szükségünk van a segítségedre, hogy a stabilitás és nyugalom erős példáját mutasd, és használhasd a tudásod, hogy másoknak kényelmet és segítséget nyújthass.

Mivel nem tudjuk az Esemény pontos dátumát, bölcs dolog lenne, ha követnél néhány egyszerű elővigyázatossági szabályt:

Mostantól kezdve tarts 2 hétre elég plusz élelmiszert! Győződj meg róla, hogy neked és szeretteidnek naprakész kínálat álljon gyógyszerekből rendelkezésre, melyekre szükség lehet! Tarts plusz pénzt elrejtve az otthonodban! Tankold fel a járművedet, amikor a tank félig üres! Maradj kapcsolatban a honlappal a frissítések miatt!

Ha úgy érkeztél erre az oldalra, hogy nincs előzetes tudásod az Eseményről, kérjük olvass tovább, mivel szeretnénk felajánlani a lehető legtöbb információt, hogy együtt örülhess mindannyiunkkal, ahogy egész bolygónk, rajta minden emberrel, együtt költözünk be az aranykorba.

Amikor az Esemény bekövetkezik, mindenki tudatában lesz a levegőben érezhető változásoknak, de tudnod kell, hogy NEM VÁRUNK SEMMILYEN NEGATÍV KIMENETELT AZ ALÁBBI INFRASTRUKTÚRÁVAL KAPCSOLATBAN.

Nem számítunk:

Áramkimaradásokra,

Vízhiányra,

Mobiltelefon zavarokra,

Polgári engedetlenségre,

Sem az orvosi ellátás, sem a normál segélyszolgálatok megszakadására.

Minden valószínűség szerint az internet működőképes lesz a legtöbb területen.

A jótékonysági, intézményi és kormányzati szervek mind előre tájékoztatva lesznek az Eseményről, és elérhető lesz a segítségük, ha szükséges.

Mit kell figyelembe venni a tőzsdék bezárásával kapcsolatosan: Ha jelenleg saját részvényeid vagy kötvényeid vannak egy nyilvánosan működő vállalatban, akkor nem ugyanaz lesz a vételi és eladási csatornája az ilyen értékpapíroknak nem sokkal az Esemény után. Minden tőzsde világszerte meg fogja tapasztalni a volatilitást, majd bezárnak. Egyik sem lesz újra kinyitva.

A részvényesek tulajdonosai maradnak az ilyen értékpapíroknak, és minden valószínűség szerint megszavazzák azokat a részesedéseket, amikor egy megváltási tervet fogalmaz meg a céged vezetése.

A részvények és kötvények helyett néhány ember aranyat, ezüstöt, nemesfémeket és földet fog javasolni alternatívaként. A 2012Portal.blogspot.com és a DivineCosmos.com weboldalak nyújtanak további információt ebben a témában.

Akár maradsz a piacokon amíg azok véget érnek akár nem, végülis lényegtelen.

  • Senki sem fog éhezni.
  • Senki sem válik hajléktalanná.
  • Senki sem lesz egészségügyi ellátás nélkül.
A globális rendezési alapok először azon emberek számára fognak megjelenni, akiknek a leginkább szükségük van a támogatásra. Jelenleg naponta több mint 25.000 ember hal éhen. A legrosszabb körülmények Észak-Koreában vannak. Ez egy elég ok arra, hogy az Esemény előbb történjen meg, mint később.

Kedves barátaink és szeretteink, kérjük értsétek meg, hogy bolygónk az utolsó a galaxisban, melynek fel kell szabadulnia. Az összes többi bolygó a kölcsönös együttműködést és a szeretetet használja a gazdaság működtetéséhez. Egyik sem használ pénzt. A Föld is ugyanezen az úton halad, és a pénz feleslegessé fog válni.



"Az Esemény után"

1. Nap - A pénzügyi rendszer újbóli beállításának megkezdése


Mint minden jelentős változás, az első napok mindig a leginkább zavarba ejtők. Mivel minden TV hálózat, az újságok és rádióállomások minőségi információt fognak közvetíteni az Eseményről, arra számíthatsz, hogy egyre kényelmesebbé válik a nap előrehaladtával.

Az 1. napon minden bank ideiglenesen be fog zárni. Minden hitelkártya és ATM átmenetileg használhatatlan lesz. Ennek az az oka, hogy el legyen vágva a világ központi bankjai illegális tulajdonosainak, vagyis az úgynevezett összeesküvésnek az alapokhoz való hozzáférése.

A vállalkozások többsége arra lesz ösztönözve, hogy tartsanak nyitva, és továbbra is fogadják el a készpénzt és a csekkeket, ahogy azt normál üzletmenetben tennék. A csekkek törlésre kerülnek, amint a bankok újra kinyitnak. (1-2 héttel az Esemény után.)

Ha nem férsz hozzá a pénzhez, de biztosítanod kell az alapvető szükségleteidet, amely nem érhető el a barátokon, családon, vagy a sürgősségi szolgálatokon keresztül, egy utalvány rendszer kerül felállításra, hogy fizetni tudj az árukért és szolgáltatásokért.

Ez nem ingyen pénz. Ez alapvetően egy hitel a számodra legfeljebb 1000 $-ig, amelyet fel lehet használni az Esemény napjától egészen addig, amikor a bankok újra kinyitnak. Ezek után érvényét veszti, és felszámításra kerül a felhasznált mennyiség. A vállalkozások kompenzálva lesznek a törvényes utalványokért, melyet bármelyik bankban érvényesíteni tudnak. Azok az emberek, akik úgy döntenek, hogy használják ezeket az utalványokat termékek és szolgáltatások vásárlására, ők felelősek lesznek bármelyik bankon keresztül azt visszafizetni, vagy jövőbeli bevételeiből/kompenzációjából kerülnek levonásra.

Bármely magánszemély, csoport vagy szervezet által kezdeményezett törvénytelen utalvány nem lesz tolerálva. Fejlett technológia lesz használva ezen eljárásmódot megsértők azonosítására, és büntető eljárásra fog sor kerülni ezekben az esetekben.

Minden áru és szolgáltatás eladó, illetve ugyanúgy alkalmazottaik, akik maguk kezdeményeznek törvénytelen utalványt, büntetőeljárás tárgya lesz. Fejlett technológiát fognak használni az utalvány ellenőrzési folyamatban az ellentmondások azonosítására.

Amikor már kellőképp nagy nyomás nehezedik a Federal Reserve-re, rá lesz kényszerítve, hogy visszafizesse az adósságot, amivel az embereknek tartozik tisztességtelen és törvénytelen cselekedetei okán. Mivel a Federal Reserve-nek nincs pénze, amivel visszafizethetné ezt az adósságot, csődöt fog jelenteni. Ez láncreakciót indít el a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), Nemzetközi Pénzügyi Alap (IMF), Világbank (WB) körében, és világszinten az összes központi bank is csődöt fog jelenteni.

Az extrém volatilitás (árfolyamingadozás) a piacokon világszintű tőzsdei összeomlást fog okozni. A tőzsdék be fognak zárni, ideértve a New York-i Tőzsdét is. Minden pénzügyi eszköz, ideértve a derivatívákat, opciókat és biztosítási csereügyleteket, meg lesz szüntetve.

Az összes titkos számla letiltásra és lenullázásra kerül. A háttérhatalom minden magánszámlája zárolva lesz. Az összes ingatlanárverés befagyasztásra kerül, akárcsak az összes állam- és magánadósság (jelzáloghitelek, kölcsönök, hitelkártya tartozások).

2-7. Nap

A bankok zárva lesznek és nagy lesz a zavarodottság és bizonytalanság. Egyes vállalkozások átmenetileg be fognak zárni, és ott lehet némi könnyű probléma az értékesítési csatornákban. A tőzsdék világszerte folyamatosan zárva lesznek.
Újraértékelés

Még mindig lehetnek enyhébb gondok az ellátással.
Bevezetésre kerül az új pénzügyi rendszer, amelynek a Yamashita arany lesz a fedezete. Ez az arany olyan helyeken lesz tárolva, melyet egyelőre nem lehet nyilvánosságra hozni. A Yamashita arannyal nem fognak nyíltan kereskedni a piacokon. A valuták egy csoportja úgy, mint az amerikai dollár, az euro, a brit font, a svájci frank és a japán jen, valamint a kínai jüan fogják az alapját képezni az új rendszernek.

Azok a bankok, melyek nem kötődnek szorosan a Federal Reserve-höz, és nem mentek csődbe, újra kinyitnak. Tilos lesz kamatot felszámolniuk. A teljes könyvelésük átlátható lesz a nyilvánosság számára. A tőzsdék többet nem nyitnak ki.

Újraértékelés fog történni. Ez azt jelenti, hogy a valutaárfolyamok az egyes pénznemek közt változni fognak, de nem drasztikusan. Sokkal valósabban fogják tükrözni az adott nemzet valós termelőképességét. Az iraki dínár nem fog nagyon felértékelődni, ellentétben egyes találgatásokkal. A Federal Reserve és az euro bankjegyek más bankjegyekkel együtt széles körben elfogadottak lesznek, amíg néhány hónapon belül fokozatosan ki nem lesznek vezetve és új pénzt nem nyomtatnak.

Minden becsületes üzleti megállapodás, szerződés és kötelezettség világszinten érvényben marad és tiszteletben lesz tartva. Azon üzleti megállapodások, melyek a háttérhatalom csalásaival és bűnügyeivel hozhatóak kapcsolatba, lenullázásra kerülnek és érvénytelennek lesznek nyilvánítva.

A multinacionális cégek kötelezve lesznek, hogy visszavásárolják a részvényeiket, ami egyúttal csődbe fogja kényszeríteni őket. Fel lesznek osztva, és tisztességes hányaduk saját országában államosításra kerül.


Ezek után jelentik be nyilvánosan a Globális Elszámolási alapok létezését. Ezen alapok tartalmaznak kb. 70 billió* dollárt a Pozitív Hadsereghez köthető vagyonos hazafiaktól, 100 billió dollárt a Fehér Sárkány Társaságtól és a Templomosoktól, 120 billió dollárt az Ellenállási Mozgalomtól, és 10 billió dollárt Saint Germain vagyonából. A Globális Elszámolási alapok továbbá tartalmazzák még az összes háttérhatalomtól elkobzott pénzt és vagyontárgyat.

A Globális Elszámolási alapokat több célra fogják felhasználni. Először is minden nemzeti, állami, és személyi adósság kifizetésre kerül világszerte. Ezt követően minden ember kárpótlást kap a lopásokért és bűnös tettekért, amiket a háttérhatalom ellenük elkövetett. Majd a jóléti alapok kiutalásra kerülnek, és humanitárius célokat, a környezetet és új, fejlett technológiákat támogató projekteket fognak finanszírozni belőle. A pénzek egy része a Saint Germain vagyonból közvetlenül a Fénymunkásokhoz kerül, a vagyon többi része az Első Kapcsolatfelvételhez szükséges projekteket fogja támogatni.

A pénzügyi élet az Esemény után jelentősen javulni fog, ahogy az összeesküvés által illegálisan kivetett adósság kötvények eltávolításra kerültek. A bolygón minden ember rendelkezésére fognak állni a források életük javítására.

Sok vállalkozás magáévá teszi az új technológiákat, melyeket a technológia oldalon írtunk le. A bankok esetleg újragondolják önmagukat, mint pénzügyi tervezési központok az alábbiak szerint. 

Fenntartható lakás, ezek olyan otthonok, melyek saját magukat látják el vízzel, fűtéssel, hűtéssel, és saját élelmiszert termelnek, miközben fenntartásuk megfizethető, és környezetükbe holisztikusan illeszkednek.

A legtöbbeknek elegendő lesz egy 3-5 órás munkanap, akik a foglalkoztatottságot választják. Azok, akik úgy döntenek, hogy a családjuknak szentelik az idejüket, képesek lesznek megtenni ezt pénzügyi stressz nélkül, mely a régi rendszer adósságához, kamataihoz, a magas árakhoz és a túlzott adókhoz kapcsolódott.

Újjászületés - Cobra - Csoportok 2013.07.




Küldetésünk az, hogy egy új filozófia köré szerveződjünk, amely inspirálja az új művészeti ágakat, a kifejezésmódot, a gondolkodást és az érzést, amely felhatalmaz és felszabadít bennünket.

Cobra: Felkészülés a változásra -Csoportok- Újjászületés

 

Felkészülés a Változásra

 

Újjászületés


"Mondhatod rám, hogy álmodozó vagyok, de nem vagyok egyedül. Remélem egyszer te is az leszel, és eggyé válik a világ." - John Lennon

Küldetésünk

Küldetésünk az, hogy egy új filozófia köré szerveződjünk, amely inspirálja az új művészeti ágakat, a kifejezésmódot, a gondolkodást és az érzést, amely felhatalmaz és felszabadít bennünket. Ez az új filozófia segít közelebb kerülni ahhoz akik valójában vagyunk, segít, hogy mindig globálisan és átfogóan gondolkozzunk, hogy összehozzunk minden részt az egység egy új kombinációjává. Váratlan módokon és helyzetekben fogjuk érzelmileg felemelni az embereket, és összegyűlünk, hogy kreatívan szabadítsuk fel a belső gyermeket mindenkiben. Ez lesz a természetes következménye az újjászületés filozófiájának. Az Újjászületés Csoport segít megosztani az ötleteidet, terveidet és elgondolásaidat! Javaslataidat elküldheted a  Renaissance weboldalára, vagy  oszd meg ezen oldalon megjegyzésben.

Jövőképünk



Elképzelésünk szerint az Újjászületés Csoport az új társadalom egyik forrása, ahol az új művészeti ágak együtt léteznek az új gondolkodással, ahol az érzés megkönnyíti a paradigmaváltást, és gátlások nélkül bővíti a tudatosságot. Elősegíti egy szenvedély ihlette emberekből álló társadalom létrehozását, ahol mindenki szeret a szellemmel összhangban alkotni. Ahol a művészek, a kreatív emberek és akik szeretik őket folytathatják a szeretet és a jóindulat csodás kifejezését színekkel, fénnyel és hanggal. Most kell megteremtenünk a közösségeket, hogy amikor az Esemény történik kapcsolatban legyünk, hogy segítséget nyújthassunk, és példával járjunk elöl. A legnagyobb lehetőségünk, amikor az Esemény történik, hogy mint közösség jeleníthessük meg a pozitív izgatottságot és a boldogságot.

Az Újjászületés Csoport ösztönözhet egy társadalmat, ahol az új művészeti ágak együtt léteznek az új gondolkodással, és ahol mindenki nyer! Oszd meg az ötleteidet, terveidet és elgondolásaidat kapcsolatba lépve velünk a  Renaissance weboldalán, vagy akár ezen az oldalon.

Gyakorlati lépések

Szervezz kreatív embereket a művészetek minden területéről! Ez a legfontosabb lépés, hogy erőfeszítéseket tegyél minden területen. Sok gyakorlati lépés van, amit meg lehet tenni, mely lehetővé teszi egy lelkes, de kis csoport számára, hogy azonnali hatást gyakoroljon egy közösség mentalitására. Azzal kezdd, hogy elképzelsz egy időt, amikor mindenkinek kedve lesz ahhoz, hogy mindenhol színes parádékkal, tánccal és zenével ünnepeljen, mely spontán éneklésben és táncban nyilvánul meg, majd olyan gyorsan eltűnik, amilyen hamar érkezett.

Kik lennének a résztvevők? Honnan tudnák, hogy hova menjenek és mit csináljanak? Gondolj ezekre a kérdésekre a közösségeddel összefüggésben, hogy segítsd a csoportodat az indulásban!


  • Állíts össze egy listát minden főiskola és intézmény művészeti programjáról a területeden a szervezeti egység vezetőjének email címével.
  • Írj egy cselekvésre felhívó email bejelentést a Szabadság Megünneplésére, kérve őket, hogy járuljanak hozzá a speciálisan kifejlesztett programokhoz és műsorokhoz a különböző helyszíneken ahogy lehetséges, és kérd meg őket, hogy ezt adják tovább bárkinek, akit érdekelhet.
  • Állíts össze egy csapatot, hogy inspiráló leveleket írjanak, és motiválják az embereket, hogy vegyenek részt az Újjászületési programokban.
  • Amikor felkéritek az embereket a csatlakozásra, alakítsatok választmányokat, hogy megtervezzétek a különböző rendezvényeket a jövőben, együttműködve az elérhető helyekkel, mint a parkok, könyvtárak, utcai vásárok, utcai bulik, stb.
  • Lépj kapcsolatba a település felelős hivatalával a helyszínek és lefoglalásuk menetrendjével. Használj egy iratgyűjtőt és egy weboldalt felsorolni az összes szükséges előírást, amelynek meg kell felelni egy felvonulás, zenés és táncos találkozó esetében minden helyszínen, hogy azt mindenki felelősen tudja kezelni.
  • Használj helyszíni menetrendet az események szervezéséhez aszerint, hogy a helyi szabályok mit tesznek lehetővé.
  • Dolgozzatok folyamatosan író, zeneszerző és előadó összejöveteleken és próbákon. Fókuszáljatok azokra a projektekre, melyek közvetítik a lehetőségeket ebben az Új Társadalomban.
  • Szervezz kreatív és tehetséges embereket azon projekt köré amit szeretnek, például ha te egy író vagy, akkor létrehozhatsz inspiráló szlogeneket, autómatricákat és verseket, vagy írj meggyőző leveleket, ha valaki hallani szeretné az igazságot. Ha zenész vagy, akkor írj dalokat vagy dalszövegeket.
  • Szervezz utcai vásárokat - Hozz létre művészeti bemutatókat és zenét, mely része lehet a programoknak, hogy megoszd az Új Társadalom felett érzett örömöt és izgalmat.
  • Keress létező zenét ami inspiráló, mint például John Lennon Imagine című száma, és hozz létre egy fájlkönyvtárat, amit minden Résztvevő használhat.
  • Komponálj egy új himnuszt - Hozz létre egy dalt szlogenek segítségével, mint a "Képzeld el, hogy minden ember békében él ...", és állíts össze egy inspiráló zenét a mindenféle összejövetelre. Szervezz zenészeket és tehetséges embereket koncertek és táncműsorok színpadra állításához minden lehetséges helyszínen
  • Használj felemelő frekvenciákat - Alkoss zenét a megfelelő frekvenciák segítségével, mit az 520 hertz, amely felemeli a lelket és a szívet, és beszél a csakrákhoz.
  • Hozz létre egy flash mob dalt - Szervezz egy flash mob programot az Újjászületésről, amely hirtelen megjelenik egy bevásárlóközpontban, vagy egy tömegközlekedési állomáson, és készíts egy koreografált gyakorlatot.
  • Használd a YouTube-ot a flash gyakorlat tanításához - Keress egy tehetséges koreográfust, és késztsetek egy videót, mely lehetővé teszi, hogy az alapján bárki megtanulhassa a gyakorlatot otthon. A megfelelő zene használatával és a részletes utasításokkal sok ember elsajátíthatja a gyakorlatot, és értesülhetnek a helyszínről és az időpontról. Ez akár teljesen spontán is lehet!
  • Készíts egy képsorozatot, mely bemutatja mindazt, ami az új társadalomban lehetséges, és tedd fel a weboldalra! Inspiráló lehet az emberi szív számára virágok összekötése üzenetekkel. Tekints a társadalmunkra ugyanolyan rezgésűként mint a virágokra, és mutass új kerteket, ahol az emberek ugyanolyan frekvenciával rendelkeznek, mint a virágok.
  • Hozz létre egy képgalériát, melyek az isteni és angyali jelenlétet mutatják, köztük fénygömb fotókkal. Ennek létrehozása, mint egy új művészeti forma közvetíti azt a gondolatot, hogy Isten körbevesz bennünket.
  • Támogasd az építészet területén létrejövő változásokat, hogy az tiszteletben tartsa a szakrális geometriát és a természeti rendszereket.
  • Elkezdhetjük tanítani az embereket, hogyan léphetnek kapcsolatba a spiritualitásukkal egy írásos és illusztrált útmutatóval, hogy olyan ötletekkel tanítsuk és segítsük kapcsolatba kerülni a saját szellemükkel, melyek felemelik és ösztönzik őket.
  •  
Forrás: http://felkeszulesavaltozasra.blogspot.hu/p/ujjaszuletes.html#.UfhAlqxreMg


Eseményt Támogató Csoportok szervezése ! - 07.30.



  Cobra Fénymunkás oldala magyarul!

 Felkészülés a Változásra

A Fény győzelme!

Jöjjetek össze, hogy segíthessétek a pozitív változásokat!
Alakítsatok egy Eseményt Támogató Csoportot!
Részvételi szándék jelzése a prepareforchange.net weboldalon lehetséges.

Csodálatos és holisztikus változások történnek a Földön mindenhol! Minden embert felkérünk, hogy vegyen részt az Igazság Fényében megszülető Új Társadalomban. A pozitív érzések növekedése táplálja a mély változásokat világszerte. Az optimizmus és az öröm békét teremt, ahogy eltölt mindenkit az igazság ösztönös ismerete és az emberiség potenciáljába vetett hit a szerető változásra.

A kibontakozó szeretetről és igazságról írtak és beszéltek a nagy próféták, bölcsek és misztikusok már több ezer éve minden kultúrában, hogy AZ ESEMÉNY idején az emberiség felemelkedik a sötétség és a félelem fölé, mely elnyelt bennünket. Most van itt az ideje a megjövendölteknek, a Fény Győzelmének!

A Felkészülés a Változásra itt van, hogy összekapcsoljon minden embert, különösen azokat, akik együtt tapasztalták meg az Igazság Fényét egy virágzó Új Társadalom szeretetteljes támogatásában. Azok, akik megtapasztalták az Igazság Fényét, többet tudnak annál a röpke közjátéknál, mint amennyit bármelyik ma élő tanítótól tanulhatnának. Te, aki már rendelkezel ezzel a tudással, fel lettél hívva a cselekvésre. A felébredettek segítése, akik keresik más felvilágosodott lények jelenlétét az elsődleges feladat, hogy meg tudjuk osztani azt a tudatosságot, amely a mi kivételes ajándékunk. Hívj mindenkit, akik ismerik a Igazság Fényét! Kérd meg őket, hogy csatlakozzanak hozzád meditációban és imádságban, hogy növeljétek a béke energiáját a saját közösségetekben! Szerveződjetek, hogy mindenkinek a lelkét felemeljétek, megosztva különleges ajándékotokat igaz szeretetben és nyitottságban. Minden falunak, városnak és nagyvárosnak szüksége van szerető vezetésre a változásokhoz, mint még soha az emberiség történetében.

Videó:




További információk a blogon!  http://felkeszulesavaltozasra.blogspot.hu/

A fordítás még folyamatban van.






Az ötödik dimenziós oázisod - Teremtők 07.30.

 
Olyan mintha a sivatagban kóborolnátok és már nagyon szomjasak lennétek, egyszer csak oázisra bukkantok. Ott pedig megkaptok mindent
amit csak szeretnétek, mindent amit kerestetek.
 
Tom Fodor fordítása 07.30.
 
Az ötödik dimenziós oázisod
 

A közeli jövőben felfedezitek azt a nagy titkot amit elrejtettetek magatok elől.
Képesek lesztek megfejteni mindent. Át tudtok látni az összes elébetek helyezett fátylon.

Pontosítsunk, ti helyeztétek a fátylakat magatok elé. Ez nem a többiek hazugságának felfedezéséről szól. Ez arról szól, hogy megértsétek azt, hogy ez az egész tákolmány már a kezdetektől fogva a tiétek (ti hoztátok létre - tom), mégpedig azért, hogy egy bizonyos specifikus tapasztalatotok lehessen. Megtettétek ezt, élveztétek, néha nem annyira.
Mindez a tietek, a ti teremtésetek.

A tapasztalataitok teremtőjeként, ti döntitek el ha valamit máshogy szeretnétek, ha új játékot szeretnétek kezdeni, új szabályokkal. Ez történik most. Olyan mintha a sivatagban kóborolnátok és már nagyon szomjasak lennétek, egyszer csak oázisra bukkantok. Ott pedig megkaptok mindent
amit csak szeretnétek, mindent amit kerestetek.
Amikor ott vagytok élvezitek a vizet, az árnyékot, a táplálékot, sokkal jobban mintha csak egy egyszerű hétköznap lenne és lemennétek az utcára egy légkondis élelmiszerboltba.

Már láthatjátok miért teremtettétek azokat a körülményeket amelyben vagytok. A megnyugvás, öröm, kielégülés és izgalom nagyobb tapasztalatát tudják megadni. Ezért teremtettétek ezt a játékot, hiszen sokkal nagyobb móka ráébredni, hogy kik is vagytok ha hosszabb ideig játszottátok a feledés játékát. Mindig is élveztétek azt amikor a hős legyőzi a legnehezebb akadályokat. Pontosan ezt teszitek most is.

A hatalmas korlátozás, kétely és félelem időszakából átmentek abba a periódusba amikor tudjátok kik is vagytok és érzitek a kitáguló természeteteket.

Nem lesz többet fátyol rajtatok, sokkal jobban tudjátok majd értékelni azt a szeretettel teli teremtést, amit épp most teremtetek, összerakjátok az összes részt, hogy meglehessen a legélvezetesebb tapasztalat. Ez az utatok.
Ezt akartátok. Igen jól haladtok afelé, hogy átlássatok a délibábon, hogy megtapasztaljátok a legédesebb és legcsodálatosabb oázis valóságát.

Teremtők - D.Scranton

Az Igaz Én Ereje - Pozsgai Nikoletta 07.30.


Mai ÉNErő Ébresztő üzenet: 
 Az Igaz Én erődben állva és abból cselekedve 
az élet tapasztalásait nem tudod többé szenvedésként megélni; 
mert szenvedéllyel, lélek tűzből cselekszel mindenfajta kétely nélkül; 
örömteli s magától értetődő áramlássá válik az életed. 
Ez a felismert és szabad akaratból újra és újra választott erő 
teremti meg az Aranykort.

Megérkeztem csodálatos utazásunkról, melyben a delfin-kristály beavató energia felkészítése után Szűz Mária beavatását élhettem meg Ephezusban. Áramló, örömteli, királynői erőbe érkeztető napokat tölthettem Törökországban. Egy olyan országban, ami - talán öntudatlanul, de - Mária jelképeit viseli zászlaján.

A szívünkben megnyilvánuló belső vezetést követve, hangolódva a Föld energiaterére találtuk meg a helyet, ahová másnap már indultunk is. Hálás vagyok, hogy mindebben teljes bizalommal állt mellettem, s kísért el férjem; s fiunk. 

S hálával gondolok azokra, akik velem együtt léptek és cselekedtek július 27-én az AranySzívLáncba, melynek eredményeképpen Ephezus-Kaposfüred között létrejött fényhíd a Földre hívta és horgonyozta a Mária Háló anya-pontjait.

De ez a beavató-felkészítő utazás, vagy maga a Mária Háló horgonyzása nem jöhetett volna létre a vezettetésbe vetett hitem nélkül. S csak az Igaz Énemben való tökéletes megbízásban bontakozhatott ki.
Mindezt úgy, hogy a tudatos szinten az utazás előtti nap reggelén tudtam meg, hogy melyik országba, hová hív az Égi küldetésem. 

Az Igaz Én Ereje

Az Igaz Én testet-lelket átható ereje az, ami megadja a bizalmat ilyesfajta - sokak számára elképzelhetetlen spontaneitással szövődő, lélekből és küldetésből megnyilvánuló lépéshez, s teremtő cselekedethez. 

Ez az  a megnyilvánuló Erő, amely az Aranykort megteremti a földi síkon is. Az Igaz Én erődben állva és abból cselekedve az élet tapasztalásait nem tudod többé szenvedésként megélni; mert szenvedéllyel, lélek tűzből cselekszel mindenfajta kétely nélkül.


Saját Igaz ÉnErődbe kísérünk Téged is a Grál Ház augusztus 2-i AranyKorba Születés c. szertartásán:

A szertartást segítik az AranyAsszony Iskola növendékei és a FöldAnya papnője iskola végzettjei.
A folyamatban egy teljes testi-lelki megújulásnak lehetsz részese, mely során a múltbéli fájdalmak, szenvedés körforgásban tartó mintázatainak elengedése és az Igaz Éned erejébe való érkezést élheted át.
A szertartásban már biztosan helyet kapnak az alábbi újjászületésed segítő részek:
  • Elengedés az elemekkel
  • Kapcsolódás az őserőkkel
  • Az elemek áldása
  • Lélekösszekapcsolás
  • Szeretettel teli lágy érintések
  • Igaz Éneddel való újjászületés az Aranykorba
  • Igaz szerelmed behívása
  • A grál energiák behívása
  • NagyBoldogasszony áldó jelenléte
A szert az AranyAsszony iskolások és a FöldAnya papnője iskola növendékei, végzettjei szövik majd velem együtt:)
Az est színei: fehér-arany-sárga, ezért kérlek ezen színekbe öltözz majd. 
Várunk szeretettel erre a különleges szertartásra!
Még 4 fő tud jelentkezni!
Áldás mindannyiunkon, kik a fényt önmagunkon keresztül szüljük a Földre, s ezzel a fény asszonyaivá és férfijaivá válunk; igaz aranyasszonyokká és arany emberekké!



Programajánló
 Augusztus 2. péntek 18:00-22:00
AranyKorba Születés
  • A születési mintázatod átírása, az anyához és a nőkhöz kapcsolódó fájdalmaid oldása.
  • Újjászületés az aranykori valóságodba - szertartás és meditáció.
  • Grál Ház avató NagyBoldogasszony áldásával.
Részvételi díj: 4500Ft
(a kedvezményes részvételi díj fizetési határideje már lejárt, ezért helyszínen tudsz majd fizetni)
Jelentkezéshez írj válaszlevelet!
 >>>Még 4 fő tud jelentkezni!
Helyszín:
Grál Ház
Budapest, VII. Erzsébet krt. 58. I. em. 1.
Ha szeretnél ezekre a programokra jönni, jelezd kérlek, mert bár jól tágul a tér, azért záros a Grál Ház befogadótere a fizikai szinten!



Szeretettel- élet szerelemmel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner

www.pozsgainikoletta.com  * www.noionmegvalositas.hu * www.kineziologiakezeles.hu




Bővebben az útról: http://szepjovot.blogspot.hu/2013/07/maria-halo-epul-pozsgai-nikoletta-0728.html


Minden változik - Felemelkedett mesterek üzenete 07.30.

 

Ne engedjétek hogy a dolgok felemésszenek Titeket és alulra küldjenek.
 

Felemelkedett Mesterek üzenetei: 

Minden változik

 

Folyamatos változásokon mentek keresztül, amit nehézségnek vagy megoldásnak is vélhettek. Javaslom, az utóbbiba öntsétek a Reményetek. Minden változik, a Lélek, Test, a Szellem. 
 
Aki erre nem igazán van felkészülve, vagy egyáltalán nincs, annak bizony nehéz lesz az Út. De ezt se sebként, viadalként fogjátok fel. Mindenkiben egyedi módon folyik a Változás s annak szele, következményei. 
 
Támaszkodjatok az Elfogadás erejére és létére. Képzeljétek el Magatok egy Hatalmas Fehér Burokban, mely Fényt és Szeretetet áraszt, semmi mást. Engedjétek a Szívetek Közepébe ezt a Fényt és ezt a Szeretetet. Érezzétek, ahogy áthat Benneteket és kisegít minden szomorú és negatív érzés megélésében. Ne aggodalmaskodjatok feleslegesen, hisz az Atya kezében vagytok, megtart Benneteket a legelviselhetetlenebb helyzetekben is. 
 
Az időjárás meglepően s nagyon erősen kihat Lényetekre, és tetteitekre, érzéseitekre, gondolataitokra. Ez az Időjárás is csak előbbre szeretne Titeket vinni az úton. Az Atya és a Fenti Mesterek és Angyali Seregek teremtik ezeket, ugyan a Test megviseltebb és a Kedvetek is más, de ez csak a Javatokra van, mert előre meg volt írva. 
 
Ne keseregjetek, hanem fogjatok össze a Fény nevében és teremtsetek Magatok és Mások részére is! Egységben az Erő, ezt kívánja a Létezés most. 
 
Álljatok ellen a kísértéseknek, adjátok fel a múltat, hogy utána Tisztaságban és Fényességben folytathassátok a Jézus Krisztus Mester által kijárt Utat, melyet megmutatott. Vegyetek Ő Róla Példát! 
 
Engedjétek hogy az események, melyek zajlanak a rohanó Világotokban, egyszerűen csak átjárjanak Benneteket. Ne engedjétek hogy a dolgok felemésszenek Titeket és alulra küldjenek. Legyetek Erősek, Hitetekben Meginoghatatlanok és Szeressétek a Világot, akkor is, ha nem olyan, mint amit Ti elképzeltek és szeretnétek, hogy legyen! Bízzatok, reméljetek s teremtsetek! A Dolgok alakulnak, s türelemmel legyetek ezek felé! 
 
A Legragyogóbb Fény Kísérjen Titeket Minden Utatokon! Soha ne felejtsétek el, Maga A Fény Vagytok Mind!
A Felemelkedett Mesterek Szóltak Hozzátok!
Áldás Reátok!
 
Közvetítette: Csillag
 
 

Üzenet Ozirisztől a MAGyaroknak 07.29.

 

Üzenet Ozirisztől a MAGyaroknak (2013.júl.29.)



Üdvözöllek benneteket Földiek! Ozirisz vagyok! Ti Magyar földön élők! Hozzátok szólok.

Sokatok tapasztalja az elmúlt napokat felkavarónak, és egyszerűen zavarosnak. Ezzel kapcsolatban is hozok híreket, hogy tisztán lássatok. A Fény erői már hosszú ideje összefogtak, és elkezdték a Föld planéta más, és más síkjait felszabadítani, amik között vannak a fizikai, fél fizikai, és nem fizikai síkok. Nagyon gyötrelmesen lassan, de haladunk a felszabadításotok felé. De a magam részéről a ti részvételeteket is nagy segítségnek venném, és vennénk. Ezért bátorkodjatok a fizikai síkon, hogy a ti elnyomóitok, akik az Isteni törvényeket, és etiketteket életük minden lélegzetével, és gondolatával tapossák, leköpik, és megsértik, azon nyomban ne adjatok nekik további hitelt, és felhatalmazást!

Sok üzenet érkezik az Isteni kaszt többi tagjától is, hogy fejezzétek be a vaskor siratását, és inkább kezdjetek el élni a Fény törvények szerint most, mert különben sok figyelmeztetést fogtok még kapni, amik között fajsúlytól függően lehetnek komoly következményekkel járók is. Nem mi okozzuk ezt nektek, hanem csakis ti saját magatok, mert a 3-ik dimenzió, amiben ti léteztek a fel fogásotok szerint gyökeresen meg fog változni. Ezért is tanuljátok meg kontrolálni önmagatokat, és az életetek fokozatosan jobbá fog válni. Kevesebb lesz a konfliktus, és a baleset, amit a törvénysértők csakis saját maguk ellen tudnak elkövetni. Lássátok a mostani vezetőiteket példákként, akik most viselik csak a következményeit azoknak, amiket a ti kontótokra kötöttek a másik fizikai, és nem fizikai erőkkel. Megkérlek benneteket, hogy ne éljetek, és gondolkozzatok úgy, ahogy ők tesznek.

Továbbá mivel küldjük a figyelmeztetéseket is. Mellékesen elküldjük a megoldását is annak, hogy ne sértsétek meg továbbá a törvényeket tudattalanul, és észrevétlenül. Ezzel is megkímélve magatokat a fölösleges szenvedésektől, ami már nem lehetne a kenyeretek. Hiszen az Aranykor sem arról szól, hogy szenvedtek, hanem éltek békében, szeretetben, és harmóniában egymással. Ha más civilizációk is képesek voltak ezt meglépni, akkor ti is képesek vagytok rá. Különösen ti magyarok! Igen! Ti.

Tegyétek rendbe az életetek, és lépjetek kapcsolatba a belső vezetőtőkkel. Ezáltal el fogtok jutni a mindenség Teremtőjéhez, akit számtalan néven is illet a számtalan vallás, és elgondolás, ami pillanatnyilag csak itt a Földön található. Legyetek tisztelettel, és alázattal egymás felé. Ne legyetek egymás fel, vagy lenézői. Különben nem fogjátok érteni az Egy törvényének lényegét. Vagyis magát az Egységet.

Ahogy telik az idő nálatok, az erőnk, amivel régebben csak késve tudtunk hatni értetek, és rátok, hogy ne vétsetek a törvények ellen, mostanra sokkal hamarabb el fog érni hozzátok, mert már számtalan ilyen késleltető tényező megszűnt. Ezért is szívleljétek meg a tanácsaimat. Ha segítségre van, szükségetek forduljatok hozzánk, vagyis hozzám, vagy kedvesemhez-Íziszhez, és az Isteni kaszt bármely tagjához, a Csillagtestvéreitekhez, az Angyalaitokhoz, vagy a Felemelkedett Mesterekhez. Ezért is fogunk együtt kijutni ebből a zavarosból, amit, a törvényeket be nem tartók kavartak, és kavarnak még mindig.

Amint már végleg eltávolításra kerülnek, ők ez is meg fog szűnni. Sokukat már eltávolítottuk a ti segítségetekkel, de még mindig lesz bőven megoldani való. Legyetek kitartóak, és bátrak! A célba megyünk. Ezzel el is búcsúzom. A Fény palástja legyen kezetekben, és használjátok! Ozirisz voltam!

Közvetítette: HUNFény
 

2013. július 29., hétfő

Idővonalak - Gigi Young 07.19.


 Rezgéshullám vagyunk, és rezgésünk frekvenciája határozza meg jövőnket



by kristalyhang
Idővonalak – Solenaha & Asthara
Szerző: Gigi Young /2013. július 19.
Gigi Young: Arra gondoltam megosztom Veletek Solennel és Astharaval való reggeli beszélgetésünket.
Gigi-timelinesRezgéshullám vagyunk, és rezgésünk frekvenciája határozza meg jövőnket
Minden pillanat, amiben létezel összeköttetésben áll végtelen számú idővonallal, jövőbeli lehetőségekkel, amikhez alap-rezgésszinted frekvenciájához mérten igazodhatsz. Az alap-rezgésszinted frekvenciája a gondolataidtól és érzéseidtől függ és befolyásolja lelked egyedi rezgése. Felelősséget vállalni gondolataidért és érzelmeidért a legjobb mód, hogy olyan idővonalakra kanyarodj rá, amik a legnagyobb örömérzésedet képviselik.
Ezekre a jövőbeli ösvényekre való lépés tulajdonképpen az idővonal, egy specifikus tapasztalat, mely segítségedre van, hogy teljességében fejezhesd ki magad ezen a bolygón. A teljes kifejeződés magában hordozza intelligenciánk elméből a szívbe való mozgatását.
Tudatosságunkban gyorsulás következett be és most már sok dolgot hagytunk a hátunk mögött. Az elmúlt 4 évben a fény és az információ tudatunkba való felgyorsult áramlása sok lehetőséget teremtett, hogy elhagyjuk a karmikus köröket és hogy kilépjünk a megkötött karmikus szerződésekből. Ez a folyamat kisebb erőfeszítéssel zárul le, ha megengedjük szívünknek, hogy tudatosságunk előterébe helyezkedjen. Add át magad szívednek, tehát fókuszálj az elcsendesedésre és érzékelésedre, mert az ellentétes gondolatok teszik lehetővé és táplálják a karmikus szerződéseket, amik erőlködés nélkül elengedhetők. A feloldás könnyebben megy, ha egy elmélyült állapotban adjuk át magunkat a folyamatnak. A szíved rezgésében van a te igazságod, és ha átitatódsz vele, érezni fogod az igazságodat, ami boldog élményekben és üdítő lehetőségek formájában tündöklik fel körülötted.
Az idővonalak egy áramlattá fonódnak
Most, minden lehetséges idővonal elengedésének [felemelésének] eredményeképpen az idővonalak egy áramlattá kezdenek „formálódni”. Kevesebb a polarizáló opció, amikor a számotokra lehetséges jövőkbe emelkedtek, kevésbé érezhető a határozatlanság és a kétség, ha érzed mivel vagy egy hullámhosszon és mivel nem. Ez köszönhető a hatalmas egyéni erőfeszítéseknek, amit megtettél és a mag-rezgésed harmonikusabbá válik, mely lehetővé teszi, hogy könnyebben érezd az igazságod és ennek megfelelően cselekedhess. Gratuláció.
Nem megtorpanni, át kell lépni a küszöböt
Azt is szükséges megemlíteni, hogy vannak egyének, akik még nem érték el ezt az elengedési küszöböt. Az idő ezen pontján és a jövőbeli idővonalakban az önkifejezésük az önző elme mellett kitartva sokkal fájdalmasabb lesz és egyre nehezebbé válik helyzetük a bolygóra érkező szív-energiák következtében. Ezek a tünetek elsősorban intenzív düh/dühkitörések, kialakuló vagy rosszabbodó fizikai fájdalom, vitatkozás és irritáltság, szomorúság és mély depresszív állapotok, függőségek elmélyedésének formájában jelennek meg. Ezek a tünetek azért jelentkeznek, hogy az egyéneket egy erőteljes feloldási ponthoz/pillanathoz jutassák el.
Ha életed során bárkinél érzékeled valamilyen mértékben ezeket a tüneteknek, a legjobb segítség ilyenkor, ha elmondod nekik, hogy szereted őket, és hogy gondoskodsz róluk és aztán hagyjad őket. Szeresd őket annyira, hogy ha összetűzésbe keverednétek, te kivond magad belőle, hagyd, hogy fejlődjenek, mert te nem vagy az ő fájdalmuk része. Ez lehet nehéz, de ha a te egód is belevonódik, akkor visszatartod őket a felelősségvállalástól, amire viszont szükségük van.
Ha szeretetből kifolyólag nem vonódunk bele a „romboló állapotú” emberek játszmáiba, akkor a tükrükké válunk és így segítünk nekik az átalakulásban.
Kérlek légy tudatában, hogy ezek az egyének is - hozzád hasonlóan - képesek befelé fordulni. Bennük vannak a válaszok és a vezettetés, amire szükségük van, de időt vehet igénybe, mire eljutnak oda. Végül mindenkinek szükséges megtanulni a befelé fordulás mikéntjét, hogy válaszokat és inspirációt kaphasson és ha hagyjuk, hogy átéljék a fájdalmukat, akkor segítünk nekik, hogy a legmélyebb szinteken kerüljenek összeköttetésbe Felsőbb Énjükkel. Mi mindannyian saját magunk állítottuk be a tudatosságunk ébresztő óráját és ezek különböző időkben csörögnek és ezt fontos elfogadnunk.
Víz, a kollektív szív
A szív-energiák összefüggésben állnak a vízzel, és mihelyst lehorgonyzódnak és érezhetővé válnak ezen a vizes bolygón, hatásuk csodálatos lesz. A szív-rezonancia az óceánokban van otthon és onnan sugárzik, áramlik kifelé, amit nem lehet visszatolni vagy megállítani, mert ez az a minőség, ami mindannyiunkat összeköt. Ez az a pillanat, mely összehozza az embereket önmagukkal, legyen az gyengéd vagy fájdalmas elfogadás.
Szerző: Gigi Young
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
kristalyhang | 2013-07-29 - 13:24 | Címkék: Gigi Young | Kategóriák: Gaia | URL: http://wp.me/p2FH9O-x1

A NESARA törvény rendelkezései 02.23.

 

A NESARA, Nemzeti Gazdaságbiztonsági és Megújítási Törvény, melyet az amerikai kongresszus fogadott el 2000-ben, (!?) Az egész bolygóra vonatkozó jóléti program.

 

A NESARA törvény rendelkezései 

- a globális jólét és bőség megteremtése 

 

A NESARA csak az egyik forrása a globális bőségnek. A NESARA olyan forrásokat foglal magába, mint például az amerikai Szövetségi Tartalék Rendszer (A Federal Reserve, Fed), az Amerikai Egyesült Államok központi banki rendszere által ellopott több ezer milliárd dollárnyi aranykészlet, melyet a stratégiai aranytartalékból tulajdonítottak el.

De más forrásokat is tartalmaz, melyek visszakerülnek, ilyen a St. Germain által létrehozott vagyonkezelői alap, mely ebben az időszakban kerül kibocsátásra, arany és más nemesfém tartalékok, melyek a Fülöp-szigeteknél elsüllyedt hajókon, arannyal teli ázsiai raktárakban találhatók, és más bolygókról ideszállított aranyat is tartalmaz, melyek a globális bőség megteremtésére lesznek felhasználva.

Több arany van ezen a bolygón, mint azt bárki el tudja képzelni, és ez mind részét képezi a NESARA-nak, illetve a globális bőségalapnak. A NESARA,  Nemzeti Gazdaságbiztonsági és Megújítási Törvény, melyet az amerikai kongresszus fogadott el 2000-ben, (!?) az egész bolygóra vonatkozó jóléti program.

A NESARA törvényt 2001 szeptember 11-én 10:00 órakor jelentették volna be. Nos tudjuk, mi történt aznap 9:00 órakor...
Mielőtt 10:00-kor bejelentették volna a törvényt, George Bush elrendelte a Világkereskedelmi központ ikertornyainak lerombolását, hogy leállítsa a nemzetközi bankrendszer számítógépeit az északi torony épületének 1. és 2. szinjén, hogy megakadályozza az új tartalék bankrendszer elindulását. A Világkereskedelmi Központba a robbanóanyagokat döntéshozók telepíttették és robbanttatták fel a 7-es épületben, melyet később azért romboltak le, hogy elfedjék az elkövetett bűncselekményeket.
Itt olvashatók a NESARA törvény pontjai:

A NESARA a legforradalmibb újítás, mely végigsöpör nemcsak az Egyesült Államokon, hanem bolygónk egész történelmén. A törvény megszünteti a Szövetségi Tartalékbankot, az ország adóhivatalát, az árnyékkormányt, és még sok mást.

A NESARA a következő változtatásokat hajtja végre:

  1. Eltörli az összes hitelkártya, jelzálog és egyéb banki tartozást, melyet az illegális banki és kormányzati tevékenység okozott. Ez a Szövetségi Tartalékbank legrosszabb rémálma, a "Jubileum", vagyis az adósságmegbocsátás.
  2. Megszünteti a jövedelemadót.
  3. Megszünteti az Adóhatóságot. Az alkalmazottak átkerülnek a amerikai államkincstár nemzeti forgalmi adó területére.
  4. Létrehoz egy 14%-os átalányt a nem alapvető fontosságú termékekre. A kormánynak csak forgalmi adó bevétele lesz. Más szóval az élelmiszer, gyógyszer nem adóztatható, és nem alkalmazható olyan dolgokra, mint például használt lakásra.
  5. Növeli az idősebb polgárok ellátását.
  6. Visszaállítja az alkotmányos törvényt valamennyi bírósági és jogi ügyben.
  7. Visszaállítja az eredeti "Nemesi címekre" vonatkozó módosítást.
  8. A NESARA bejelentése után 120 napon belül meghatározza az új elnöki és kongresszusi választások időpontját. Az új ideiglenes kormány megszünteti az összes Nemzeti Vészhelyzetet és visszahelyez bennünket alkotmányos jogainkba.
  9. Figyelemmel kíséri a választásokat és megakadályozza a különféle érdekcsoportok illegális választási tevékenységét.
  10. Létrehoz egy új Amerikai Kincstári arany, ezüst és platina fedezetű szivárványvalutát, mely véget vet az Egyesült Államok csődjének, melyet 1933-ban Franklin Roosevelt kezdeményezett.
  11. Tilos árusítani amerikai születési anyakönyvi kivonatot mint ingatlan nyilvántartási bejegyzési kötvényt az Amerikai Közlekedési Minisztérium által.
  12. Kezdeményezi az új Amerikai Tartalékbank Rendszer alkotmányhoz igazítását.
  13. Megszünteti a Szövetségi Tartalék Rendszert. Az átmeneti időszakban a Szövetségi Tartalék Rendszer együtműködhet az Amerikai Kincstárral egy évig annak érdekében, hogy eltávolítsák az összes Szövetségi Tartalék Rendszer által valaha kibocsátott bankjegyet a pénzkínálatból.
  14. Visszaállítja a pénzügyi titoktartást.
  15. Átképzi valamennyi bírót és ügyvédet az alkotmányos törvények szerint.
  16. Megszüntet minden agresszív, amerikai kormány általi katonai akciót világszerte.
  17. Létrehozza a Világbékét.
  18. Óriási pénzösszegeket különít el humanitárius célokra.
  19. Lehetővé teszi annak a több mint 6000 szabadalomnak és visszatartott technológiának a nyilvánosságra hozatalát, melyet a nemzetbiztonság leple alatt eltitkoltak, beleértve az ingyen energiával működő eszközöket, az antigravitációs gépeket, és hanggal gyógyító eszközöket.
Forrás: goldenageofgaia
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/02/a-nesara-torveny-rendelkezesei-globalis.html