2013. július 11., csütörtök

Cselekedni - Teremtők 07.03.

 
Amikor úgy érzitek eljött az ideje, hogy tovább lépjetek, akkor tegyétek azt.
 
Tom Fodor fordítása

Cselekedni

Sokan túl sokáig engeditek meg magatoknak, hogy azon a helyen maradjatok ahová nem tartoztok.

Ez ugye egyenest ellentmond azzal az üzenettel, hogy "pont ott vagytok ahol lennetek kell".

Sokan olyan helyzetben találjátok magatokat, hogy már új tapasztalatra vágytok, új helyekre, új emberekre, mégis egy helyben álltok azzal a szándékkal, hogy kihozzátok a legtöbbet a helyzetből, a legtöbbet tanuljatok meg belőle.

Rá kell hogy világítsunk, hogy nem vagytok mártírok és nem kell semmilyen gyötrelmet kiállnotok.
Tovább léphettek valami jobbra, valami megfelelőbbre, valami örömtelibb helyzetre. Mindig ti irányítjátok az életetek hajóját, még akkor is amikor úgy tűnik az áramlatok áldozatai vagytok. Jobb helyzetbe irányíthatjátok magatokat, senkit és semmit nem szolgáltok az által, hogy olyan helyzetekben szenvedtek amelyekben már nem érzitek összhangba (a helyzettel - Tom) magatokat.

Az helyzet mindig is az, hogy pont ott vagytok ahol lennetek kell, de ez nem azt jelenti, hogy örökre ott is kell maradnotok, sőt azt sem kell megvárnotok, hogy valami más helyről jöjjön meghívás. Igenis képesek vagytok eldönteni hol akartok lenni. Arról beszélünk ahol élni szeretnétek, amit tenni szeretnétek a bevételért, akivel az időtöket szeretnétek tölteni, akár a szabadidőtöket. Amikor úgy érzitek eljött az ideje, hogy tovább lépjetek, akkor tegyétek azt.

Vigyétek magatokkal azt amit az előző helyzetből szereztetek, amelyet már kinőttetek. A spirituális törekvésekben is megvan a helye a cselekvésnek, ti pedig tudni fogjátok mikor jött el a megfelelő idő, hiszen érezni fogjátok az
impulzust, ekkor tudni fogjátok, hogy itt az ideje változtatni. Amikor elkezditek, meg fogjátok látni, hogy minden a helyére kerül, és egy kényelmes átmenet zajlik le. Hozzátok hát ki a legtöbbet abból ahol épp vagytok, de legyetek készek arra is, hogy tovább léptek a következő nagy dolog felé.

Teremtők - D.Scranton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése