2013. július 29., hétfő

Idővonalak - Gigi Young 07.19.


 Rezgéshullám vagyunk, és rezgésünk frekvenciája határozza meg jövőnket



by kristalyhang
Idővonalak – Solenaha & Asthara
Szerző: Gigi Young /2013. július 19.
Gigi Young: Arra gondoltam megosztom Veletek Solennel és Astharaval való reggeli beszélgetésünket.
Gigi-timelinesRezgéshullám vagyunk, és rezgésünk frekvenciája határozza meg jövőnket
Minden pillanat, amiben létezel összeköttetésben áll végtelen számú idővonallal, jövőbeli lehetőségekkel, amikhez alap-rezgésszinted frekvenciájához mérten igazodhatsz. Az alap-rezgésszinted frekvenciája a gondolataidtól és érzéseidtől függ és befolyásolja lelked egyedi rezgése. Felelősséget vállalni gondolataidért és érzelmeidért a legjobb mód, hogy olyan idővonalakra kanyarodj rá, amik a legnagyobb örömérzésedet képviselik.
Ezekre a jövőbeli ösvényekre való lépés tulajdonképpen az idővonal, egy specifikus tapasztalat, mely segítségedre van, hogy teljességében fejezhesd ki magad ezen a bolygón. A teljes kifejeződés magában hordozza intelligenciánk elméből a szívbe való mozgatását.
Tudatosságunkban gyorsulás következett be és most már sok dolgot hagytunk a hátunk mögött. Az elmúlt 4 évben a fény és az információ tudatunkba való felgyorsult áramlása sok lehetőséget teremtett, hogy elhagyjuk a karmikus köröket és hogy kilépjünk a megkötött karmikus szerződésekből. Ez a folyamat kisebb erőfeszítéssel zárul le, ha megengedjük szívünknek, hogy tudatosságunk előterébe helyezkedjen. Add át magad szívednek, tehát fókuszálj az elcsendesedésre és érzékelésedre, mert az ellentétes gondolatok teszik lehetővé és táplálják a karmikus szerződéseket, amik erőlködés nélkül elengedhetők. A feloldás könnyebben megy, ha egy elmélyült állapotban adjuk át magunkat a folyamatnak. A szíved rezgésében van a te igazságod, és ha átitatódsz vele, érezni fogod az igazságodat, ami boldog élményekben és üdítő lehetőségek formájában tündöklik fel körülötted.
Az idővonalak egy áramlattá fonódnak
Most, minden lehetséges idővonal elengedésének [felemelésének] eredményeképpen az idővonalak egy áramlattá kezdenek „formálódni”. Kevesebb a polarizáló opció, amikor a számotokra lehetséges jövőkbe emelkedtek, kevésbé érezhető a határozatlanság és a kétség, ha érzed mivel vagy egy hullámhosszon és mivel nem. Ez köszönhető a hatalmas egyéni erőfeszítéseknek, amit megtettél és a mag-rezgésed harmonikusabbá válik, mely lehetővé teszi, hogy könnyebben érezd az igazságod és ennek megfelelően cselekedhess. Gratuláció.
Nem megtorpanni, át kell lépni a küszöböt
Azt is szükséges megemlíteni, hogy vannak egyének, akik még nem érték el ezt az elengedési küszöböt. Az idő ezen pontján és a jövőbeli idővonalakban az önkifejezésük az önző elme mellett kitartva sokkal fájdalmasabb lesz és egyre nehezebbé válik helyzetük a bolygóra érkező szív-energiák következtében. Ezek a tünetek elsősorban intenzív düh/dühkitörések, kialakuló vagy rosszabbodó fizikai fájdalom, vitatkozás és irritáltság, szomorúság és mély depresszív állapotok, függőségek elmélyedésének formájában jelennek meg. Ezek a tünetek azért jelentkeznek, hogy az egyéneket egy erőteljes feloldási ponthoz/pillanathoz jutassák el.
Ha életed során bárkinél érzékeled valamilyen mértékben ezeket a tüneteknek, a legjobb segítség ilyenkor, ha elmondod nekik, hogy szereted őket, és hogy gondoskodsz róluk és aztán hagyjad őket. Szeresd őket annyira, hogy ha összetűzésbe keverednétek, te kivond magad belőle, hagyd, hogy fejlődjenek, mert te nem vagy az ő fájdalmuk része. Ez lehet nehéz, de ha a te egód is belevonódik, akkor visszatartod őket a felelősségvállalástól, amire viszont szükségük van.
Ha szeretetből kifolyólag nem vonódunk bele a „romboló állapotú” emberek játszmáiba, akkor a tükrükké válunk és így segítünk nekik az átalakulásban.
Kérlek légy tudatában, hogy ezek az egyének is - hozzád hasonlóan - képesek befelé fordulni. Bennük vannak a válaszok és a vezettetés, amire szükségük van, de időt vehet igénybe, mire eljutnak oda. Végül mindenkinek szükséges megtanulni a befelé fordulás mikéntjét, hogy válaszokat és inspirációt kaphasson és ha hagyjuk, hogy átéljék a fájdalmukat, akkor segítünk nekik, hogy a legmélyebb szinteken kerüljenek összeköttetésbe Felsőbb Énjükkel. Mi mindannyian saját magunk állítottuk be a tudatosságunk ébresztő óráját és ezek különböző időkben csörögnek és ezt fontos elfogadnunk.
Víz, a kollektív szív
A szív-energiák összefüggésben állnak a vízzel, és mihelyst lehorgonyzódnak és érezhetővé válnak ezen a vizes bolygón, hatásuk csodálatos lesz. A szív-rezonancia az óceánokban van otthon és onnan sugárzik, áramlik kifelé, amit nem lehet visszatolni vagy megállítani, mert ez az a minőség, ami mindannyiunkat összeköt. Ez az a pillanat, mely összehozza az embereket önmagukkal, legyen az gyengéd vagy fájdalmas elfogadás.
Szerző: Gigi Young
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
kristalyhang | 2013-07-29 - 13:24 | Címkék: Gigi Young | Kategóriák: Gaia | URL: http://wp.me/p2FH9O-x1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése