2013. július 17., szerda

Néplélek - Egységben az erő - Istengyermek 07.16.



 Előzmény: Néplélek emelő tábor - (Talán még lehet jelentkezni valamelyik hétre.)    http://szepjovot.blogspot.hu/2013/06/bejelentes-szelei-magdolna-0605-video.html

Megjegyzés az alábbiakhoz: Fordulj befelé és kérdezd meg a szívedtől a hitelességet.  
Hit és bizalom, imák, meditációk -látnivaló, hogy milyen erővel bírnak ... hogyan segítenek a megvalósulásban.
 

A Néplélek ma reggelre meggyógyulva összeforrt -- Egységben az Erő ---Üzenet a Néplélek Tábor Fényküldötteinek

2013.07.16. 07:29 Istengyermek

erem_1373977764.jpg_165x120

Rumán Sándornál ez az idea az Univerzum Jele, mely egész pontosan :

Az egység forrásába való visszatérést  jelöli



Áldott Napot a Néplélek emelő Tábor lakóinak
, szolgálatotok alatt a Néplélek ma reggelre (7.45 perc) meggyógyulva  összeforrt, mint a Minden S Ég része.

Szemere a Magyarok Főpap - Táltosa: Áldottak vagytok Ti ott a Földön, kik ekkora lendülettel és Erővel munkálkodtok a közös érdeken.
Én Szemere Esküszöm, hogy az Életem árán is oltalmazlak Titeket. Örök szeretetem oltalmazó gyöngyeit szórom rátok Áldásként.
Egy darabkám ott van köztetek. Büszke vagyok, hogy e Nép Lelkének részeként élhettem meg a " hajnalt ".




Zaratusztra: "Fényem szórom völgyön hegyen. Élem, élem Nap életem, közben elég sokszor a vezérsátor oltáránál találom Mag O m, húz felétek a szeretetet ereje."
Hemana Ata, a világminden-S-Ég Nagy Szellemanyja: Amennyiben most belesűríthetném magam egyetlen embertestbe most ott lennék, de így "köz-Te-tek" vagyok. Összekötlek benneteket a Minden S Ég Ereje, Fénye és Szer-etete által. Csodák átélői vagytok a Napkódok hatására a homloki lebenyetek a Krisztusháló mintázatát vette át, melyen pillanatnyilag az egyenlő szárú háromszögek páronként összeolvadtak és rombuszt formálva hívják Ősteremtőtök erejét az Átalakulást.

" Meg - Mag -szentelésére ". Az atomok ebben a jelben mikroszkóp alatt egy fekvő és egy álló nyolcast mintáznak, melyek a középpontjuknál fogva össze vannak forrva. Ezzel a jellel hívtok engem életetetekbe és Én Áldalak Titeket.
Szaraszvati El Ama: Én a Minden -S-Ég Anyjának leképzése, szólítom a Tábor lakóit önfeledt ünneplésre. Véget ért a Gondolatok Érzések általi fogvatartó erő .Az új tudatszintetetek három napon belül rögzül. Egyik Test-Vér Nőtök erős vágyakozása jelent meg az Isteni házban, kérve a gondolatok feloldását. A vágyra  válaszként Íme a mai reggelen átvehetitek a Vezérsátor oltáráról a Fényátíró  kódokat (szekvenciákat). A kódokat utoljáta Lemúriában használták a legutolsó mentsvárként a menekülésre. Az idő kereke azonban mozog és forog. Nincs pillanat mely rögzülhetne.

Ma, 2013.07.16.-án 11.04-kor Veletek vagyok az oltárnál, hogy átadjam szívtől szívig a kért kódokat.

Amana Rada Szavri, mint  a szeretet legkisebb kvarkjának leképzése:

Mennyegzőre hívlak Titeket, Ölelkezzünk össze és Tartsunk nagy ünnepet, mert:

- A Krisztushálón a SZÍVTUDAT Ereje lüktet, és ezt Ti MagOtok  teremtették.
- A Hála elérte az Univerzum utolsó Atomját is, így az  teremtésbe fordul át, hogy újabb csoda formájában jelenjen meg világotokban.
- A Zen Mesterek ma csatlakoznak az okításokhoz, személyesen adva át ajándékukat. A Teremtés kódjait helyezve a szívetek legbelső zugába, mit Atma Rama- nak neveznek. Mindez Áldás formájában érkezik.
Az Áldás az átalakító erők legnagyobbika. Univerzális szinten hat amikor kimondod. A szeretet erejének koncentrált minősége, mely tartalmazza mindazt a jót, mellyel az Élet gyökeres változásnak indul. Áldjátok egymást, mert nagy szolgálatot tesztek ezzel a végső Teremtőnek.


Ilona

Forrás:
http://istengyermek.blog.hu/ 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése