2013. július 9., kedd

Angyalmeditációk




Angyalmeditációk: Angyalmentők / Ki vagyok én? / Szeretet

 

by kristalyhang
Kedves Olvasók!
Összegyűjtöttem három hasznosnak bizonyuló angyal meditációt az angyalforras.hu weboldalról, érdemes körbenézni az angyali kincsesbányában! S.

Az angyalmentők száma 333

Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal, akiknek a segélyhívó száma: 333. 
arany teló 
 Az angyalmentők száma 333
Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal, akiknek a segélyhívó száma: 333.

Ez egy különleges szám. A hármas sok kultúrában és hitrendszerben nagy erővel bír, és a háromszor három még erősebb. Az angyalok ezzel a számmal akarják a tudtunkra adni, hogy velünk van a segítségük, a szeretetük. Keressünk egy csendes, meghitt helyet a meditációhoz, bár sokat segíthet, ha megtanuljuk elvégezni zaklatott körülmények között is ezt a gyakorlatot. A legvalószínűbb, hogy a 333-ast vészhelyzetben kell tárcsáznunk.
Az aranytelefon
1. lépés
Képzeljünk magunk elé egy aranytelefont: gyönyörű, fényes, mint egy aranylánc, egy aranyflitteres top vagy arany karácsonyfadísz. Csillog. Lehet régimódi készülék, tárcsával és tíz lyukkal, vagy akár újfajta, gombokkal, ahogy tetszik. Ez a mi személyes közvetlen 333-as angyalvonalunk, úgyhogy képzeljük olyannak, amilyennek akarjuk. Még egy aranymobilt is magunk elé vizualizálhatunk.
2. lépés
Ez a telefon egyedi tervezésű: csak három szám van a tárcsáján, vagy három gomb van rajta. Három darab hármas számjegy. Lássuk tisztán a számokat. Milyen színűek? Mi választjuk ki a számjegyek színét: néhányan fekete számokkal képzelik el az aranytelefonjukat, mások élénk kékkel, fehérrel vagy szivárványszínűvel. Egyedül az fontos, hogy ne változtassunk a design-on menet közben. Igyekezzünk mindig ugyanazt a képzeletbeli készüléket használni.
3. lépés
Idézzük fel magunkban a minket nyomasztó problémát, majd vegyük fel a kagylót, és tartsuk a fülünkhöz. Ne feledjük, ezt is képzeletben tesszük. Nyitott szemmel is tisztán lehet vizualizálni, de ha nem látunk képeket magunk előtt, akkor képzeljük el az érzést. Segíthet, ha jobbra fordítjuk a tekintetünket, és a távolba bámulunk. Ez a pozíció kényelmes a szemnek, így tisztábban látjuk magunk előtt a készüléket.
4. lépés
Lássuk magunkat, amint a kagylót a fülünkhöz tartjuk, és a 333-ast tárcsázzuk. Milyen a telefon hangja? Néhány angyaltelefon visszhangozva cseng, míg mások szinte zenei hangot hallatnak a szokásos ?brrr-brrr? helyett. Hagyjuk a készüléket kicsörögni annyi ideig, amennyit megfelelőnek érzünk. Legyen elménk közben üres, nyitott. Hagyjunk teret a bekövetkező eseményeknek!
5. lépés
Meditáció közben tudassuk az angyalunkkal, hogy milyen problémánk van. Gondolatban magyarázzuk el, hogy különleges okból tárcsáztuk a ?Segítsen az ég! 333-as? vonalat. Legyünk a lehető legőszintébbek, ne próbáljunk semmit leplezni, az angyalok úgyis tudják, mi az igazság. Mondjuk ki nyugodtan, mi nyomja a lelkünket. Gondoljuk bele a mondatokat a kagylóba. Menjünk végig mindenen, amíg úgy nem érezzük, hogy elég. Nagy örömünkre és meglepetésünkre az angyalok sokszor úgy válaszolnak, hogy egy gondolat pattan ki az agyunkból. És máris tudjuk a megoldást. Lehet, hogy az ihlet az angyali telepátia másik neve?
Amikor a 333-as számot hívjuk, felhatalmazást kapnak az angyalok, hogy átnézzék az egész életünket, és nemcsak az adott problémát oldják meg, hanem gyakran szolgálnak valami ráadással is. Bátran fordulj hozzájuk, ha bajban vagy, és halld meg a választ!





Forrás: http://angyalforras.hu/Angyali-technikak/Az-angyalmentok-szama-333

Ithuriel angyal, a valódi énünk angyala
Ambriel és Mihály segíti a kommunikációt

Ha tiszta szívből könyörögsz Ithuriel angyalhoz, akkor megmutatja neked az egységes valódat, az igazi személyiségedet, aki valójában vagy 
 Ithuriel medi
 Tudod, ki is vagy valójában?
 Úgy érzed, lassan teljesen elfelejted, ki is vagy valójában? Ithuriel angyal, a valódi énünk angyala megmutatja a visszautat, hogy újra rálelj önmagadra.
Ha tiszta szívből könyörögsz Ithuriel angyalhoz, akkor megmutatja neked az egységes valódat, az igazi személyiségedet, aki valójában vagy. Valószínűleg annyira meg akartál felelni másoknak, hogy teljesen bebörtönözted valódi önmagad. Ithuriel, a valódi énünk angyala, megmutatja, hogy törd szét a rácsokat, amelyeket te magad állítottál, és miként örülj újra a szabadságodnak. Életed ösvénye olyan, mint egy tündöklő kristályhegy, tetején a lelki békét jelképező korona, amit csak önmagad egyesítésével érhetsz el. A kristály oldalai ezerféle tehetségedet tükrözik vissza. Tégy egy bepillantást a tükörképekre, és gyönyörködj az előtted álló lehetőségekben, mert amikor rálelsz önmagadra, a szeretet erejével bármi lehetséges.
Ithuriel, a valódi énünk angyala
Ha úgy érzed, eltévedtél az önmegvalósítás ösvényén, fordulj bátran Ithurielhez. Így könyörögj Ithurielhez: „Ithuriel, Ithuriel, Ithuriel, hozd el nekem a szeretetedet és segíts, hogy újra ráleljek valódi önmagamra. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Addig végezd ezt a gyakorlatot, amíg azt nem érzed, hogy a dolgok változásnak indultak.
Ambriel és Mihály
Ha szeretnél valódi önmagadra rátalálni, akkor jó, ha fejleszted a kommunikációs készségeidet is. Ambriel és Mihály, a Merkúr uralkodó angyalai megkönnyíthetik a kommunikációt és fejlesztik a társalgási készségeket.
1. Találd meg a megfelelő szavakat
„Mihály, Mihály, Mihály, ahhoz, hogy ne bántsak meg senkit, meg kell találnom a megfelelő szavakat és a megfelelő pillanatot, hogy kimondjam őket. Légy ebben segítségemre. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”
2. Hogy megéld saját igazságodat
„Mihály, Mihály, Mihály, rájöttem, hogy mostanában hazugságban éltem, és ez boldogtalanná tesz. Legyél mellettem és vezess ki ebből a talmi világból, hogy ismét boldog lehessek. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”
3. Ha nagyon változékony a hangulatod
„Ambriel, Ambriel, Ambriel, tudom, hogy néha hisztis vagyok, és szeszélyes a szeretteimmel szemben. Szeretetteljes segítségedet kérem, hogy csillapítsa le érzelmeimet, hogy az emberek jobban érezzék magukat a társaságomban. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”
4. Ha kevésbé befolyásolható szeretnél lenni a jövőben
„Ambriel, Ambriel, Ambriel, túlságosan is rugalmas vagyok másokkal szemben, és ez akadályozza a saját előrejutásomat. Segíts, hogy ez jobban egyensúlyba kerüljön a jövőben, szeretteim és a saját lelki üdvösségem érdekében. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”
A cikk Angela McGerr, Az angyalok hatalma című könyve alapján készült

A szeretetben mindig van mit fejlődnünk.
Egy olyan meditációt adott nekünk, mellyel bármikor feltöltődhetünk szeretettel és mindenféle szívfájdalomra is remek gyógyír. 
 magenta medi
Magenta színű szárnyak
Ha szíved megtelik szeretettel, akkor minden problémádat sokkal könnyebben fogod megoldani. Ne feledd, mindig gondolj arra, hogy az adott szituációban melyik az a megoldás, amelyik a szeret útját követi. Ha bármilyen sérelem ér, akkor is elvégezheted ezt a meditációt, hiszen a szívfájdalom gyógyítására is kiválóan alkalmas ez a magenta szárny meditáció. Ebben a sötét rózsaszín meditációban Haniel segít abban is, hogy kitárulkozz az önmagad vagy valaki más iránt érzett szerelem és szeretet előtt.
1. Hunyd le a szemed, és lélegezz be színtiszta, hófehér energiát, kilégzéskor pedig fújd ki a negatív érzéseidet, míg el nem lazulsz.
2. Ekkor könyörögj Hanielhez: „Haniel, Haniel, Haniel, hozd el nekem a magenta színű fényt, hogy átjárjon és vigaszt adjon a szeretet ereje, a lelki üdvösségem érdekében. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”
3. Most képzeld el, hogy belélegezd ezt a fényt, és minden egyes lélegzetvétellel egyre beljebb juttatod, egészen a szívedhez.
4. Képzeld, hogy a szíved egy virág, például egy rózsaszín rózsa.
5. Ha szeretetedre másnak, vagy másoknak van szüksége, ezen a ponton képzeletedben helyezd őket a rózsa közepébe, a szirmok közé.
6. Amikor a magenta színű fény eléri a szíved, beáramlik a rózsába, és elér ahhoz az emberhez, akit oda helyeztél.
7. A magenta színű fény szíved rózsájából átjárja egész testedet, lelkedet, fokozatosan tölt a szeretet melege.
8. A pink energiát be- és kilélegezve a fényből apránként szárnyak formálódnak körülötted. Az is előfordulhat, hogy valóban érzed ezt a bizsergető energiát magad körül.
9. Köszönd meg Haniel segítségét.
10. A meditációt bármikor elvégezheted, amikor Haniel szeretetteljes segítségével meg szeretnéd újítani a magenta színű szárnyakat.
Szívgyógyítás
Ha saját szíved nyugtalan, vagy tudod, hogy valaki már jár ugyanebben a cipőben, hívd segítségül Hanielt. Mondd ki hangosan: „Haniel, Haniel, Haniel, hozd el nekem a szerető támogatásodat, hogy begyógyítsa szívemet (vagy angyali segítségre szoruló ismerősödét), és elmúljon ez a gyötrő szívfájdalom. A szeretet és a fény nevében, a szeretetés a fény nevében, a szeretet és a fény nevében”. Ha valaki más nevében könyörögsz, mindig kérd ki az illető engedélyét. Ha ez nem sikerül, és az illető valamilyen oknál fogva elutasítja a segítségedet, a dolog rád száll vissza szeretet formájában. A turmalin Haniel szerencseköve, melynek energiája elősegíti a szív gyógyulását, különösen, ha rózsaszín, vagy zöld színben játszik, mert mindkettő a szív színe. Adj egy apró követ annak, akinek segíteni szeretnél, hogy addig hordja, amíg be nem gyógyul a szíve.
Angyalok Hatalma - Angela McGerr





Magenta szín
DK



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése