2013. július 27., szombat

Személyes elégedettség - Teremtők 07.27.

 
 Íme a titok nyitja!  "...könnyű erre a helyre kerülni, olyan könnyű, mint az ujjadat összecsettinteni, hiszen belülről jön."
 
Tom Fodor fordítása

Személyes elégedettség

 
A tökéletes hely számodra nem egy hely a világodban, hanem egy hely benned. Ez a személyes elégedettség pontja. Ez eltér az arroganciától, nem is a magabiztosság. 
Az a tudat, hogy ebben a pillanatban a legjobb verziód vagy az összes lehetséges közül. Annak a tudata, hogy a tökéletes helyen vagy, a tökéletes dolgot teszed. Magától jelenik meg és könnyű erre a helyre kerülni, olyan könnyű, mint az ujjadat összecsettinteni, hiszen belülről jön.

Nem másnak kell ezt megadnia számodra. Nem is kell bármiben kiemelkedőt teljesítened, hogy ebbe az állapotba kerülj. Ez pusztán egy rezgésbeli választás. Ez a legkényelmesebb helyed. Itt tudsz legkönnyebben tartózkodni, erőfeszítés nélkül. Ha úgy találod, csak mindenfelé keresgélsz, vágysz valamire, ami nincs itt, akkor elveted ezt. Akkor épp elhaladtál mellette. Képzeld el, ahogy a dolgok a helyükre kerülnek, mint ahogy két tökéletes kirakós darab összeillik.
Ez a személyes elégedettség rezgése. Ez nem egy önző állapot, ebben az állapotban nem hagyjuk el a többieket és nem feledjük el, hogy a kollektíva részei vagyunk. Pusztán a szilárd tudata a helyednek. Amikor ebben az állapotban vagy, akkor kifelé is ezt a rezgést sugárzod. Így épp ellenkezője az önző állapotnak. Élvezd hát.

Azt szeretnénk, ha tudnátok hol a helyetek az Isteniben.

Ehhez nem kell valahová eljutni, nem kell elérni vagy megszerezni.
Ezek vagytok, ott vagytok épp most is, nagyon egyszerű benne lenni, tudni, mégis hatalmas erővel bír. Ismerjétek fel hát magatokat, mint az Isteniség szikrái, tudjátok, hogy mindig is azok voltatok. Semmi többet nem tudtok elérni vagy megszerezni ebben az életben, csak ezt a tudást/tudatosságot.
 
A Teremtők – D.Scranton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése