2013. július 30., kedd

Üzenet Ozirisztől a MAGyaroknak 07.29.

 

Üzenet Ozirisztől a MAGyaroknak (2013.júl.29.)



Üdvözöllek benneteket Földiek! Ozirisz vagyok! Ti Magyar földön élők! Hozzátok szólok.

Sokatok tapasztalja az elmúlt napokat felkavarónak, és egyszerűen zavarosnak. Ezzel kapcsolatban is hozok híreket, hogy tisztán lássatok. A Fény erői már hosszú ideje összefogtak, és elkezdték a Föld planéta más, és más síkjait felszabadítani, amik között vannak a fizikai, fél fizikai, és nem fizikai síkok. Nagyon gyötrelmesen lassan, de haladunk a felszabadításotok felé. De a magam részéről a ti részvételeteket is nagy segítségnek venném, és vennénk. Ezért bátorkodjatok a fizikai síkon, hogy a ti elnyomóitok, akik az Isteni törvényeket, és etiketteket életük minden lélegzetével, és gondolatával tapossák, leköpik, és megsértik, azon nyomban ne adjatok nekik további hitelt, és felhatalmazást!

Sok üzenet érkezik az Isteni kaszt többi tagjától is, hogy fejezzétek be a vaskor siratását, és inkább kezdjetek el élni a Fény törvények szerint most, mert különben sok figyelmeztetést fogtok még kapni, amik között fajsúlytól függően lehetnek komoly következményekkel járók is. Nem mi okozzuk ezt nektek, hanem csakis ti saját magatok, mert a 3-ik dimenzió, amiben ti léteztek a fel fogásotok szerint gyökeresen meg fog változni. Ezért is tanuljátok meg kontrolálni önmagatokat, és az életetek fokozatosan jobbá fog válni. Kevesebb lesz a konfliktus, és a baleset, amit a törvénysértők csakis saját maguk ellen tudnak elkövetni. Lássátok a mostani vezetőiteket példákként, akik most viselik csak a következményeit azoknak, amiket a ti kontótokra kötöttek a másik fizikai, és nem fizikai erőkkel. Megkérlek benneteket, hogy ne éljetek, és gondolkozzatok úgy, ahogy ők tesznek.

Továbbá mivel küldjük a figyelmeztetéseket is. Mellékesen elküldjük a megoldását is annak, hogy ne sértsétek meg továbbá a törvényeket tudattalanul, és észrevétlenül. Ezzel is megkímélve magatokat a fölösleges szenvedésektől, ami már nem lehetne a kenyeretek. Hiszen az Aranykor sem arról szól, hogy szenvedtek, hanem éltek békében, szeretetben, és harmóniában egymással. Ha más civilizációk is képesek voltak ezt meglépni, akkor ti is képesek vagytok rá. Különösen ti magyarok! Igen! Ti.

Tegyétek rendbe az életetek, és lépjetek kapcsolatba a belső vezetőtőkkel. Ezáltal el fogtok jutni a mindenség Teremtőjéhez, akit számtalan néven is illet a számtalan vallás, és elgondolás, ami pillanatnyilag csak itt a Földön található. Legyetek tisztelettel, és alázattal egymás felé. Ne legyetek egymás fel, vagy lenézői. Különben nem fogjátok érteni az Egy törvényének lényegét. Vagyis magát az Egységet.

Ahogy telik az idő nálatok, az erőnk, amivel régebben csak késve tudtunk hatni értetek, és rátok, hogy ne vétsetek a törvények ellen, mostanra sokkal hamarabb el fog érni hozzátok, mert már számtalan ilyen késleltető tényező megszűnt. Ezért is szívleljétek meg a tanácsaimat. Ha segítségre van, szükségetek forduljatok hozzánk, vagyis hozzám, vagy kedvesemhez-Íziszhez, és az Isteni kaszt bármely tagjához, a Csillagtestvéreitekhez, az Angyalaitokhoz, vagy a Felemelkedett Mesterekhez. Ezért is fogunk együtt kijutni ebből a zavarosból, amit, a törvényeket be nem tartók kavartak, és kavarnak még mindig.

Amint már végleg eltávolításra kerülnek, ők ez is meg fog szűnni. Sokukat már eltávolítottuk a ti segítségetekkel, de még mindig lesz bőven megoldani való. Legyetek kitartóak, és bátrak! A célba megyünk. Ezzel el is búcsúzom. A Fény palástja legyen kezetekben, és használjátok! Ozirisz voltam!

Közvetítette: HUNFény
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése