2013. július 23., kedd

A hosszú forró nyár egy előjáték az őszi akcióhoz - Benjamin Fulford 07.23.




 Mindezek a csoportok támogatják azt az elképzelést, hogy egy hatalmas kampánnyal véget vessenek a szegénységnek, megállítsák a környezet pusztítását, és az emberiséget a jövőbe vezető exponenciálisan bővülő útra helyezzék.

2013. július 23., kedd

A hosszú forró nyár egy előjáték az őszi akcióhoz

 Benjamin Fulford


Ahhoz, hogy megértsük mi történik, vissza kell tekintenünk a Szovjetunió bukására. Míg visszatekintve úgy tűnik, mintha egyik napról a másikra történt volna, abban az időben úgy látszott, hogy örökké tart. Először is ott voltak a lengyel hajógyári sztrájkok, és más bajok is voltak, mielőtt a Lengyel Kommunista kormány elesett. Aztán ott volt a hasonló zavargás Németországban, ami egy örökkévalóságnak tűnt, majd egyik napról a másikra leomlott a berlini fal. Így ment ez a hajrázás, majd megállt, amikor a Szovjetunió összeomlott.

Nyugaton a helyzet most hasonló; buknak a kormányok Olaszországban, Spanyolországban, Görögországban, Ausztráliában, Japánban és másutt, de a nagy Kahuna, az Egyesült Államok vállalati kormánya még ma is áll. Ugyanakkor a felületi feszültség alatt ez az épület is valami alapvetően másnak adja át a helyét hamarosan, esetleg ősszel.

Vess egy pillantást az alábbi fényképre:
Balról jobbra Benjamin Fulford, Chodoin Daikaku, a Fehér Sárkány Társaság szóvivője, a világ harcművészeti társadalmának kapcsolattartója, és "Alexander Romanov", gnosztikus illuminátus nagymester. Ők láthatók ezen a képen, mely azt követően készült, hogy egyetértettek a világ megmentésének cselekvési tervében.

Először is mindazon ember, aki harcművészeteket tanul a világon, analóg úton elérhető Chodoin hálózatán keresztül. A gyakran ellentmondásos személyes politikai nézetei itt lényegtelenek. Ami számít, az a harcművészetek alapelve, hogy soha ne te üss elsőként, de védd meg magad erélyesen, ha meg akarnak ütni. Az az ütés már megtörtént. Mostanra minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy a nyugati eliten belüli frakció azt tervezi, hogy meggyilkolja az emberiség 90 százalékát. Ez a támadás még mindig folyik a vakcinákon keresztül kényszer sterilizáció formájában, biológiai fegyverek szabadon engedésével, megpróbálva létrehozni tömeges éhezést, és többszöri kísérlet történt teljes körű nukleáris háború elindítására. Annak érdekében, hogy ez befejeződjön, ha eljut addig a pontig, ahol nincs más választási lehetőség, akkor a harcművészetek hálózata nem digitális kommunikáció használatával egy 200 milliós hadsereget mozgósít.

Aztán ott vannak a gnosztikus illuminátusok, akiket itt Romanov képviselt. Ez a csoport ellenzi a vérvonal szabályt, és azt állítja, hogy megkezdődtek a francia, az amerikai és az orosz forradalmak. Mindegyik forradalomra a vérvonalbeli uralkodók eltávolítása jellemző. Azt állítják, hogy ők álltak a legutóbbi zavargások mögött több helyen, mint Törökország és Brazília, és azt mondják, hogy a rezsimváltás mögött is ők voltak, ami csak Egyiptomban történt meg. Szeretnének véget vetni a dollár és az euró létrehozása feletti jelenlegi irányításnak, ezzel együtt a tenyésztett, meg nem választott családi maffia világhatalmi ellenőrzésének.

Végül ott van a Fehér Sárkány Társaság. A FST csak a nagyobb jó érdekében használható, nem személyes előnyökre. A FST felismerte, hogy egy fasiszta államcsíny Nyugaton a nyugati civilizációt átfordította egy általánosan jóindulatúból valami parazitaszerűvé és vérengzővé. Szeretnék visszaállítani mindazt, ami jó volt a nyugati civilizációban, többek közt a demokráciát, a jogállamiságot, az emberi jogok tiszteletben tartását, a természet védelmét, az információ szabadságát, és az akadálytalan tudományos fejlődést.

A FST együttműködik ázsiai titkos társaságokkal, mely kapcsolatok alapja az egyenlőség, a kölcsönös tisztelet, és a nyertes-nyertes megoldások irányában végzett munka.

Mindezek a csoportok támogatják azt az elképzelést, hogy egy hatalmas kampánnyal véget vessenek a szegénységnek, megállítsák a környezet pusztítását, és az emberiséget a jövőbe vezető exponenciálisan bővülő útra helyezzék.

Ennek érdekében ezek a csoportok udvariasan de határozottan felkérik a jelenleg hatalmon lévő embereket Nyugaton felajánlva a teljes együttműködést, vagy pedig álljanak félre, és hagyják, hogy elvégezzük a munkát.

A világbéke elérésének érdekében a bolygónak továbbra is szembe kell néznie néhány problémával. Ázsiában a függetlenség visszatérése Okinawa számára, és a Koreai-félsziget újraegyesítése várhatóan feltétele a tartós regionális békének. A Közel-Keleten Izrael szélhámos nemzetének bűnöző és antiszociális viselkedését kell megszüntetni. A régi családi viszállyal, hogy az Iszlámot Szunnitákra és Síitákra osztották, szintén foglalkozni kell. Mindezeket a kérdéseket kezelni szükséges háború nélkül, amihez a bolygó többi része ragaszkodik.

Aztán ott van a csaló társaság, melyet 1871-ben alapítottak, az úgynevezett Egyesült Államok vállalati kormánya. Jelenleg egy kollektív vezetési megállapodás alatt van, Barack Obamát használva szóvivőnek. Ez a csoport hozott létre Obamának egy nyilvános múltat.

http://canauzzie.blogspot.ca/2013/07/whose-your-daddy-no-try-again.html

Amit egy ismeretlen szerző küldött Obamáról:

http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2013/07/this-was-e-mailed-to-me-author-unknown.html

Az ok, hogy ezek a bűnözők még mindig hatalmon vannak, hogy a katonai ipari komplexum használja őket, hogy szimbolizálják a diktatórikus hatalmat, amit a saját elnökségükre átruháztak. Ott is hiányzik még a megfelelő alternatíva, a meglévő Washington DC hatalmi struktúrán belül. A katonai ipari komplexum ennek ellenére ígéretes a Fehér Sárkány Társasággal való együttműködésben, amint szövetségeseikkel együtt megkapják a pénznyomó gépek irányítását. Amikor ez megtörténik, minden ami jó volt a Köztársaságban és az Egyesült Államokban (szemben a jelenleg hatalmon lévő fasiszta Amerikai Egyesült Államok Vállalattal), helyre fog állni.

Tehát a 300-ak Tanácsa, a családok, melyek birtokolják a Szövetségi Tartalékbankot, az ENSZ meg nem választott vezetése és más vezetők a jelenlegi irányító struktúrában minderről értesítve lettek.

Át kell adniuk a dollár és euró létrehozásának és terjesztésének folyamatát átlátható és nyilvános módon a bolygón élő embereknek. Ők is egyetértenek abban, hogy mozgósítani kell a meglévő állami és vállalati struktúrákat, hogy véget lehessen vetni a szegénységnek, a háborúknak, és a környezet pusztításának. Elméletileg már beleegyeztek, hogy segítenek elérni ezeket a célokat. A gyakorlatban szinte semmit sem csinálnak. Ha a tárgyalások nem vezetnek eredményre a nyáron, az ősz vörösre lesz színezve.

Benjamin Fulford

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése