2013. július 14., vasárnap

Tisztul a Magyar Nép! - Őszinte szó 07.11.


(Őszinte és világos szavak. Aki látni is tud, nemcsak nézni, az már látja a változást ..bennünk.. magyarokban. Ébredünk, és tisztulunk..../DK)
 
"...tudom évtizedeken keresztül azt tanították, hogy a magyar, lop, csal, hazudik, irigy, és árulkodik… megtanultuk, sajnos azonosultunk is vele……de mostantól mást tanulunk, a magyar ember becsületes, igazmondó, odaadó, segítőkész, dolgos….stb…. és ezzel fogunk azonosulni! "

Tisztul a Magyar Nép!

Kirajzolódik a MAGYAR EMBER! A magyar ember, már nem a másik szidásával jut előre, hanem az értékes munkájával!

Milyen furcsa, hogy a pártok mindent elmondanak egymásról… minden igazat, csak mert párt és vezérfanok “vagyunk” ezért saját pártunkról nem hisszük el, csak a másikról… Minden pártot utolért és beépültek a bűnöző korrupt fazonok! A magyar emberért és a Hazánkért tenni akar, az kilép, fel áll a mocskos, zsebét tömő bársonyszékéből.. beáll a nép közé és velük együtt kivívja a szabadságot! Ha még van köztük becsületes, az akkor ez teszi! Hát ha még aki nem jött rá, aki nem vette észre, hogy a változás ami ott hozható, az nép és Magyar ellenes… életellenes! Aki még nem vette észre, hogy az életünkre törtek, vagy nem akarja, hát pusztuljék ha akar ő maga… de ne húzzon a sötétbe le másokat, ártatlanokat! Nincs jobb, nincs liberális, nincs bal! Ingyen cirkusz van hülye gyerekeknek! Mindig az van mondva amit hallani akarunk!!! Elhisszük és aztán minden megy tovább!! Vannak a pártok és vannak akik a pártokkal vannak és van a NÉP! Tessen mindenki választani, mert nem érünk rá! Minden EMBERnek választania kell! A NÉP az életéért a szabadságáért harcol és a gyermekeiért! Aki a pártjáért és vezéréért, annak gondolom nincs családja, gyermekei, mert ha igen, akkor annak ellenségeként! A politikus meg miért, csak saját magáért a pozícióért. Mert ha a Népért akar, akkor kiszáll a mocsokból és leereszkedik a népéhez, hogy felemelhesse! Mert ha benne van a szikra, az az ősi szikra, amit őseink véréből maradt nekünk, akkor abban lángra gyúl és tudja mi a dolga! Tudja, hogy a népnek az ő bársonyszékéből nem lesz jobb! Bár nekem sem onnan tették a jót soha, de nem is vártam… DE! hogy nem tesznek jót még csak csak, de hogy az életemre törnek, hogy most már onnan bántanak! Na neee! Azt már nem!

Lerövidítem! Választani kell! Magyar nép, gyermekeid, ; Pártvezér, pártod. Csak e kettő között kell! ÉS KELL! a Magyar nép, a magyar ember… tudom évtizedeken keresztül azt tanították, hogy a magyar, lop, csal, hazudik, irigy, és árulkodik… megtanultuk, sajnos azonosultunk is vele……de mostantól mást tanulunk, a magyar ember becsületes, igazmondó, odaadó, segítőkész, dolgos….stb…. és ezzel fogunk azonosulni! Tehát, aki meri szidni a magyar embert, az vagy nem magyar, vagy nagyon nagy gazember! Hááát meg kell tudnunk hogy ki a magyar és ki a bűnöző!!?? Mindenki tisztítsa ki magát, ilyet csak magyar ember tud!! Mert aki nem magyar, abban nincs a szikra és nincs ami fellángoljon! Magyar ember másik embert nem szid!!! És a magyar nem birka!!!!! No ha ez ellen kifogás adatik… állok elébe örömmel! Itt az idő, hogy megtudjuk, ki a magyar, ki az EMBER, és kiknek kell egy helyen együtt lenni!
Aki neveket imád, és neveket mocskol, neveket kántál… Vigyázz mert becsap!! AKI MÁS EMBERT szid bánt abban a gonosz lakozik! Innen lehet felismerni! Azt hiszed, hogy aki egyszer mocskol valakit, az holnap nem fog Téged??!! ÉSZEN LEGYÉL DRÁGA MAGYAR NÉP! Hol a mocskoló beszéd onnan menekülj, mert mocskos leszel Te magad is!

Köszönöm, hogy elolvastatok Drága Barátaim! Magyarok! Éljen a szabadság! A Haza nem eladó!

Uzsokiné Lakó Éva

Forrás: http://kaslerarpad.hu/?p=3974 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése