2013. július 18., csütörtök

Cabal fejek hullanak - Benjamin Fullford 07.17.

Káosz és pánik terjed az összeesküvők között, még több fej fog hullani hamarosan

Az összeesküvés, mely illegálisan és titokban ragadta magához a hatalmat Nyugaton tudja, hogy elvesztette a háborút a bolygó ellenőrzése felett. Ennek eredménye a terjedő káosz és pánik a cabal eliten belül. Ennek jelei már mindenhol láthatók, mind a nyilvános szférában, mind a még mindig titkos katonai, kém és gengszter ügynökségek világában.

A nyilvános oldalon a Belbiztonsági Minisztérium fejét, és 15 csúcs Sabbat ügynököt rúgtak ki a minisztériumon belülről a múlt héten, csatlakozva a 26 tábornokhoz, a CIA vezetőjéhez David Petraeushoz, a Szenátus Hírszerzési Bizottságának főnökéhez J. Rockefellerhez, Benedek pápához, Beatrix Holland Királynőhöz, az ausztrál miniszterelnökhöz Julia Gillardhoz, II. Albert Királyhoz Belgiumban, és még sokan másokhoz az összeesküvők vezetői közti tisztogatásban. Csak Eric Holder áll Obama elnök és a jogi lépések között, hogy eltávolítsák az elnököt a hivatalából.

A dolgok nyilvános oldalához tartozik az olasz P2 szabadkőműves páholy tagjainak elmondása szerint, hogy a volt olasz miniszterelnök Silvio Berlusconi azt tervezi, hogy politikai menekült státuszt keres, talán Oroszországban. Japánban közbiztonsági rendőrségi források azt mondják, hogy a rák sújtotta Shinzo Abe-nek csak hónapjai vannak hátra az életéből, és a cserét már lejátszották az aktuális uralkodói klikken belül.

Folyamatban lévő titkos tárgyalások vannak többek közt a gnosztikus illuminátusok képviselői, a világ harcművészeti egyesületeinek fejei, a Fehér Sárkány Társaság, az orosz kormány, a sárkány család, valamint a Zöldek és Kékek között. Több kulcsfontosságú tárgyaló között nagy az egyetértés, hogy szükség van a jelenlegi uralkodói struktúra lecserélésére a bolygón valami jótékonyabbra. Viszont nincs egyetértés a keményvonalasok között, főleg a nyugati katonai hírszerzési apparátusban, akik teljesen meg akarják szüntetni a 13 Sabbat vérvonalat és a mérsékelteket, köztük a Fehér Sárkány Társaságot és különböző ázsiai csoportokat, akik támogatnak egy igazság és megbékélési bizottságot, egy jubileumot és általános amnesztiát.

Mindenestre a vita arról, hogy mi jön ezután még mindig a hátsó ülést foglalja el a folyamatban lévő erőfeszítéseket illetően, hogy eltávolítsák az összeesküvést a G7 országokban.

Az összeesküvés foggal-körömmel harcol, hogy megtartsa ezt a hatalmat. Az USA-ban a DHS fejének, Napolitanonak az eltávolítása kisiklatta azt a tervet, hogy a nagy nyilvánosságot kapott Zimmermann vizsgálattal faji zavargásokat robbantsanak ki, amely ürügyként szolgált volna a statárium kihirdetéséhez az Egyesült Államokban. Az amerikai főügyész Eric Holder részvételét a faji zavargások kiváltásának kísérletével kapcsolatosan jelenleg vizsgálják.

Más cabal mozgásokban, egy Szíriában található orosz haditengerészeti bázis elleni bombatámadásban a jelentések szerint izraeli repülőgépek érintettek, melyek Törökország felől érkeztek. Ez egyértelmű kísérlet, hogy kiprovokáljanak egy orosz katonai támadást a NATO tag Törökország ellen, hogy kirobbantsák a 3. Világháborút, és így a Sabbat maffia által várva várt "Armageddont". Természetesen többé senkit sem tévesztenek meg az ilyen hamis katonai műveletek.

Oroszország válasza erre egy rendkívüli katonai hadgyakorlat a Távol-Keleten, Oroszország Törökországgal ellentétes oldalán, mellyel azt az üzenetet küldték, hogy "meg fogjuk torolni, de nem ott és akkor, ahol gondoljátok". Ahelyett, hogy egy háborúba bonyolódnának, az orosz és gnosztikus illuminátus ügynökök (pozitív oldalra állt illuminátosok /DK) azt mondják, hogy a célpontok a Sabbat maffia vezetői, és a csúcson lévő családtagjaik Európában.

Hiteles fenyegetés érkezett MI6 források szerint egy Japán elleni újabb nukleáris terrortámadásról. A legutóbbi terv az volt, hogy egy nukleáris eszközt csempésznek be Tokióba a titkos földalatti csatornákon keresztül az amerikai légibázishoz Yokotába, Nyugat-Tokióba. A figyelmeztetés forrása ugyanaz, amelyik a japánokat 2011 március 11-e előtt értesítette, hogy Japánt nukleáris támadás fogja érni.

Az összeesküvés kétségbeesetten próbálja elhárítani a csődöt, szembenézve a növekvő globális bojkottal az összeesküvés bevételi forrásait illetően. Japánban megvesztegették Shunichi Tanaka-t, a Nukleáris Szabályozó Hatóság fejét, hogy megakadályozzák a japán atomerőművek újbóli beindítását, japán katonai hírszerzési források szerint. Az erőművek újbóli megnyitása azt jelentené, hogy Japán 35 milliárd dollárral kevesebbet költene olajimportra havonta a cabal ellenőrzése alatt álló olajexportáló országokból.

Ezen kampány részeként különböző gengszterek és ügynökök radioaktív céziumot kezdtek el szétszórni Fukushima körül, japán rendőrségi források szerint. A cézium többnyire ipari hulladék az olaj- és egészségügyi iparban. A Nukleáris Szabályozó Hatóság közönségkapcsolati irodája nem volt hajlandó kommentálni ezeket az állításokat, amikor felhívtam őket.

Ezen lépések ellenére a cabal ellenőrzése az olajipar felett véget ért. Ausztrália például bejelentette, hogy több olajat talált, mint amennyi Iránban, Irakban és Venezuelában együttvéve található.

http://moneymorning.com/ob-article/arckaringa-saudi.php?code=131883

Kanadával és Oroszországgal együttesen mindez azt jelenti, hogy a világnak többé nincs szüksége a kockázatos közel-keleti olajra.

Eközben a bojkott az Egyesült Államok összeesküvés kormányának csődbe juttatására egyre erősödik. Az amerikai búza, rizs, marha és egyéb árucikkek vásárlását lerövidítette több ország, köztük Kína, Oroszország, Dél-Korea és Japán. Ezenkívül a folyamatban lévő tüzek és a Boeing repülőgépek balesetei részei a sikeres kampánynak, hogy leállítsák a legnagyobb amerikai exportőrök kivitelét.

Mark Rich amerikai gazdasági bűnöző halála felfedte őt, mint annak a műveletnek a feje, mely az 1990-es években a Clinton adminisztráció idején kezdődött, hogy az amerikai aranykészleteket aranybevonatú wolfram rudakra cseréljék ki, egy MI5 forrás szerint. A legtöbb amerikai aranykészlet már elhagyta az országot, vagyis a dollár nem aranyhátterű az Egyesült Államok területén. Az aranyat nyilvánvalóan azok a családok lopták el, akik tulajdonolják a Szövetségi Tartalékbankot annak érdekében, hogy elhárítsák a csődöt.

A kínai kommunista kormány időközben kisegítette a Goldman Sachsot Dél-Koreában, egy japán értékpapír vállalat vezetője szerint. Az ilyenfajta folyamatos szanálás fejében az amerikai vállalati kormányszóvivő Obama hivatalosan felajánlotta a Sandwich-szigeteket, az amerikai-kínai gazdasági tárgyalásokhoz közeli forrás szerint, melyre a múl héten került sor. A Sandwich-szigeteket röviddel azután keresztelték át Hawaii-ra, miután az Egyesült Államok lerohanta és átvette őket 1900-ban. Oroszországnak az Aleut-szigeteket ajánlották fel, FSB források szerint.

Szükségtelen mondani, miután a bűnöző vállalati komány az USA-ban csődbe megy és eltávolították, az Amerikai Egyesült Államok helyreállított Köztársasága kinyilvánítja minden megállapodás semmisségét és érvénytelenségét.

Közben Oroszország lépése, hogy ellenőrizze a Közel-Keletet, és így az európai energiaellátást, azzal együttvéve, hogy a Pentagon nem hajlandó beavatkozni, lökéshullámot küldött az európai hatalmi folyosókra. Obama elnök ezzel kapcsolatban felhívta Putyin orosz elnököt, de amit Obama mindösszesen tehetett az volt, hogy tördelte a kezét. A németek erőteljesebb választ adtak az orosz olajipari politikára a rohamosan növekvő napenergia előállítással, és a 85 kilométer/liter fogyasztású járművek értékesítésének lehető tételével.

Mindenesetre az összeesküvésre nehezedő nyomás várhatóan folyamatosan fokozódik, míg az emberiség végre felszabadul.

Benjamin Fulford
Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/07/kaosz-es-panik-terjed-az-osszeeskuvok.html#.UefS9KyCBrU 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése