2013. július 29., hétfő

Mária Háló Épül - Pozsgai Nikoletta 07.28.


Mai ÉNErő Ébresztő üzenet: 

 Légy Te az a JelenLét, akiben megtestesül a fény.
 Fénnyel telítve védett vagy 
az alsóbb rezgésű fájdalom-testi energiákkal szemben,
 s a fény felé nyílva 
a létöröm kapuját  tárod ki önmagad 
és szeretteid számára!

Fényhíd

Tegnap élő összekapcsolódás és aranyszívlánc építette fel a Magyarország és Ephesus* közötti fényhidat, mellyel elindulhatott a Föld fájdalomtestének oldása, az emberiség sebeinek gyógyítása az IstenAnya oltalmában.

Ezzel a folyamattal élő kapcsolat, fényhíd ébredt a két szent hely között, s az összekapcsolódás fényében öntudatra ébresztő energiahullámot kapott a magyarság minden élő lelke. A fény tudatunkra ébresztő és az erőnkbe álló erőt üdvözöltük a Földön. S megtörtént a Mária háló anya-pontjának horgonyzása is Ephesusban; majd a magyar Kaposfüreden.

Munkámat Ephesusban két Péterem segítette, és egy muzulmán asszony. Itthon, Kaposfüreden az AranyAsszony iskolások csoportja fogadta és horgonyozta a Mária Háló magyarországi anya-pontját; a Budai vár és a Margit-sziget kiemelt pontjait. 


Mária Háló Épül

A Földet körülvevő Krisztus hálóról már bizonyára hallottál, s elérkezett az idő a Mária háló kiépülésére is. Ezt a Föld megannyi pontján előkészítő fénymunkások segítették ezidáig.

A Krisztus háló feladatát a Föld felemelkedésében tölti be, a fényháló csúcspontjain magasabb dimenziószintű fényeszencia érkezik hullámokban a Földre.

A Mária háló feladata a Föld fájdalomtesti mintázatának feloldása, a letapadt és leragadt részek eloldása, a sebek begyógyítása és a végtelen anyai szeretetbe ölelő energiák földre érkezése. 

A Mária hálóval mintegy az IstenAnya oltalmába ajánlottam a Földet; s ehhez nem kellett más, mint egy felismert küldetés, cselekvő jelenlét és a segítők együttműködése.

A Mária hálóval megéled a magyarság által mindig is ismert Köpönyeges Mária ábrázolás**
>>>Ha érdekel a továbbiakban a Mária Háló horgonyzása, az egyes energiapontok aktiválásának folyamata, csatlakozza a Mária Háló nevű facebookos csoportban, vagy jelezd válaszlevélben, hogy szeretnél értesítést kapni a soron következő eseményekről!

ÖrömTest és FényTest: Aranykorba Születés útján

A fájdalomtest lebontása és az örömtest építése már jó ideje zajlik. Az örömmel élt élet a  fénnyel telt test sajátja; így az öröm, a szenvedéllyel megélt élet a fénytestben való létezésbe érkezés útja is egyben. Ezért írok róla ilyen sokat...

Aki teheti legyen velünk a Grál Ház megnyitóján és avatásán augusztus 2-án, mert az Aranykor megteremtését segítő energiák érkeznek és a fizikai test aranykorba érkeztetését, születését elősegítő szertartáson vehettek majd részt.

A szertartást segítik a FöldAnya papnője iskola növendékei, az AranyAsszony Iskola növendékei. A folyamatban egy teljes testi-lelki megújulásnak lehetsz részese, mely során a múltbéli fájdalmak, szenvedés körforgásban tartó mintázatainak elengedése, az elemekkel való gyógyulás, lélekösszekapcsolás és fénymasszázs vár Rád!
Várunk szeretettel erre a különleges szertartásra!
Még 4 fő tud jelentkezni!
Áldás mindannyiunkon, kik a fényt önmagunkon keresztül szüljük a Földre, s ezzel a fény asszonyaivá és férfijaivá válunk; igaz aranyasszonyokká és arany emberekké!



Szeretettel- élet szerelemmel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner

www.pozsgainikoletta.com  * www.noionmegvalositas.hu * www.kineziologiakezeles.hu





 * Törökország/ Ephezus:
         /DK
 


Szűz Mária temploma

A templomból csak néhány ión stílusú oszlop és egy restaurált fal maradt meg. A keresztények számára rendkívül fontos templom, mert ez volt az első, amelyet Szűz Máriának szenteltek. A 4. században építették. A templomot egy i.e. 2. században épült bazilika romjaira építették. Háromhajós, 260 méter hosszú épület volt, kör alakú keresztelőkápolnával.



Szűz Mária háza

Szűz Mária feltételezett háza egy majdnem teljesen újjáépített kápolna nem messze Epheszosz romjaitól. Az apszisban található Mária szobra és egy egyszerű oltár. A kis, középső helyiséget egy konyha foglalta el, az ásatások során szén- és famaradványokat tártak fel. A ház mellett található a Szűz Kútja, a legenda szerint vize csodatévő hatású. A hagyomány szerint Szűz Mária Krisztus halála után i.sz. 37-től i.sz. 48-ig ebben a házban élt. Egyesek szerint Epheszoszban is temették el. A ház a római katolikusok, az ortodox keresztények és a muzulmánok számára is fontos zarándokhely.

 

Wikipedia


A Városban prédikált maga Pál apostol, aminek eredményeképpen itt jött létre a világ első keresztény egyháza. A kereszténység történetében nagy szerep jutott ennek a városnak. Pál apostol innét indult a római császárhoz védelmet kérni az apostoloknak, ennek ellenére Rómába érve elfogták és azonnal lefejezték. Ephesus helytartója ekkor rendelte el, hogy az élő apostolok és Mária azonnal induljanak erre a helyre, ahol majd ő megvédi őket. Így itt élt és halt meg Szűz Mária, az addig még élő három Apostollal.

 **
Több száz éves templomok falain fedezhetünk fel Köpönyeges Mária-ábrázolásokat, melyeken Mária hosszú palástban látható...  
A „Köpönyegem pedig az én irgalmasságom…”

 http://erdely.ma/ajanlo.php?id=48603

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése