2013. július 22., hétfő

Játszani a rezgéssel - Teremtők 07.22.

 Meg fogjátok látni, hogy csodálatos játék lesz...
 Játszani a rezgéssel

Olyanhoz is adhattok rezgést, ami már létezik. Rezgést tudtok sugározni akár egy létező szerkezet, eszme, közösség, tárgy vagy akár hang felé - bármi felé. Mindez lehetséges számotokra. Az is igaz, hogy azáltal, hogy megváltoztatjátok a rezgéseteket, úgy találjátok egy teljesen eltérő tárggyal, helyszínnel, szerkezettel, körülménnyel stb. találjátok szembe magatokat.

Egyik sem valósabb a másiknál. Egyik tapasztalat sem érvényesebb a másiknál. Csupán eltérő megközelítések. Minden esetben ti kell, hogy legyetek azok, akik felajánlják a rezgésüket, hogy megtapasztalhassátok a változást. Rajtatok áll, hogy megtaláljátok azt a rezgést amit meg szeretnétek tapasztalni. Kérhetitek, hogy ez a rezgés megjelenjen, felbukkanjon, de akár ti magatok is megteremthetitek.
Képesek vagytok belül elérni az összes rezgést, hiszen ti vagytok a Forrás Energia, a Forrás Energia pedig minden.

Így tehát mindez rajtatok áll. Melyik út tetszik jobban? Melyik egyszerűbb? Melyik érdekesebb és mókásabb?
Mindez rajtatok áll, hogy hogyan éritek el a rezgést és hogyan vetítitek ki, érdekes lesz eljátszani a különböző módszerekkel.

Persze mindezt már most is csináljátok a tudatalatti szinten. Nem muszáj, hogy a tudatában legyetek annak a rezgésnek, amelyet épp sugároztok. Ahhoz, hogy tökélyre fejlesszétek a rezgés befolyásolását, először is tudatába kell hogy kerüljetek a jelenlegi rezgéseteknek. Ehhez a csendet javasoljuk. Azt javasoljuk, hogy egyszerre csak egy dolgot csináljatok, és figyeljétek meg mit is sugároztok ki miközben részt vesztek ebben a cselekvésben.

Csak előnyötökre válik, ha éberebbek lesztek és akaratlagosan működtök.
A rezgés eszméje újszerű lehet, hiszen eddig gondolatokkal, érzelmekkel és vizualizációval játszottatok. Ezek a módszerek pedig nagyon jól szolgálták a valóságotok megteremtését. Pompás gyakorlatok voltak.

Használjátok mindezt fel, de nyúljatok a nem annyira kézzel foghatóhoz, az éteribbhez, a könnyebbhez és mindent-áthatóhoz.
Meg fogjátok látni, hogy csodálatos játék lesz, hiszen ti vagytok a rezgések mesterei.
Teremtők - D.Scranton
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése