2012. október 29., hétfő

Nagyon megváltozik a Naprendszer - NASA

 

2012. október 27., szombat


Nagyon megváltozik a Naprendszer -
 derül ki a NASA-tól kiszivárgott információkból

Helyet kell adni ennek a gondolatnak, akkor is ha nem valami biztató, és ha sokak számára ez elképzelhetetlen... 
Az Idő vége nem jelenti a Világ végét, mint ahogyan az hibásan volt értelmezve és közvetítve a Biblián át. A 2012-ben várt változás teljesen megváltoztatja majd a Földön az életet és magát az emberiséget. A Hold létrehozza saját légkörét nátrium vegyületekből. A mars légköre is gyorsan növekszik, ami az Observer 1997-es meghibásodásához vezetett. A Föld légkörében ma is változások történnek, a felső rétegekben egy eddig nem létező új gáz jelent meg, a vulkáni tevékenység 1875 óta az 5 szőrösére nőtt. A Vénusz fényerőssége is jelentősen megnőtt. A Jupiter mágneses tere megduplázódott, a bolygó és egyik holdja közt ionizált sugárzás tubusát észlelték. Az Uránusz és Neptunusz pólusai felcserélődtek, nő a mágneses erőterük és folyamatosan növekszik a fényük, a Nap mágneses tere 1901 óta 230%-al nőtt. Szibéria Nemzeti Tudományos Akadémia jelenti, hogy ezek a Naprendszerben észlelt sokoldalú változások a Foton Gyűrű-be való behatolásnak tulajdonítható, amely egy jóval erősebb energiájú kozmikus zóna. Ezen energiát veszi át a Nap és szórja az egész Naprendszerben. A Foton Gyűrű több sávos fotoncsík, amely a Galaktika központjából áramlik, a Tejút spiráljait követve.


A mi naprendszerünk ezt a Gyűrűt 25920** (!) év alatt, amely periódust Galaktikus Évnek nevezünk (az ókoriak Nagy Évnek hívták) kétszer keresztezi. Az átszelés 2000 évig tart. Úgy értékelhető, hogy a Nap már 1998 óta behatolt a Gyűrűbe és a Földre ez várhatóan 2012-re tehető. A Foton Gyűrűbe való behatolás a Biblia által jövendölt félelmetes spirituális változást okoz az embernek. Feltehető, hogy azon emberek, akiket egoista viselkedés, alacsony auralüktetés jellemez, a Foton Gyűrű magas frekvenciájú sugárzását nem tudják elviselni. Tehát egy nagy spirituális alapokra épülő természetes szelekció következik be. Minden lény elsősorban energiából épül fel. Az energia információt és annak fordítottját jelenti. Az anyagi test más energiatestek takarója. Természetesen az ember is az univerzális felépítés része. Annak tényét, hogy ezek tiszta energiák az idők során tett megállapítások, valamint az utóbbi két évszázad tudományos kutatásai képezik. Negatív érzületek, megélések negatív, káros energiákat termelnek, a gondolatok akár anyagiasodhatnak is.. ( lásd Montauk kísérlet)


Az érzelmek, megélések, emberi gondolatoknak, mint minden energiának van egy adott rezgése. Egy negatív energiának a fejlődés egyetemes törvénye szerint természetesen csak alacsony rezgésszáma lehet. A Világegyetemben semmi sem véletlenszerű, minden alárendelődik egy célnak, amely az élet fennmaradása és fejlődése. Az anyag önmagában fel van vértezve az élet teremtésének megmagyarázhatatlan teljesítményével. Léteznek egyetemes kémiai, fizikai, asztronómiai de jogi törvények is. Ezek azonban nem kizárólagosak, a Világegyetem nem a Nép Hadteste , a napirenden a  sokszínűség van.
A Föld várhatóan 2012-ben
A Földön az élet radikális változását eredményezi a Foton Gyűrűn történő áthaladás.
Utunk a Foton Gyűrűn át, az Alcione körül.
Konkrétan ez mit jelent?


A Foton Gyűrű annyira óriási, hogy átszelése is 2000 évet vesz igénybe, a jelenlegi Földi időszámítás szerint, erős elektromágneses sugárzást bocsájt ki a látható és a láthatatlan frekvenciákban, beleértve az X sugárzást. A Gyűrű fotonjai egy sokoldalú és sokkoló hatást fejtenek ki a földi anyagra. Elsősorban minden test fluoreszkálni fog, amely hatása, hogy 2000 évig nem lesznek éjszakák! A testek által kibocsájtott fény hőhatás nélküli, és nem lesz árnyék. Az egész naprendszer molekuláris anyag struktúrája változik, a fotonenergia megoldja a NASA gondját, a fő szabad és környezetkímélő energia forrásává válva. (ahogyan azt Tesla) gondolta.


A Föld fajsúlya fokozatosan csökken és megváltozik. Miután a Föld rezgésszintje több ezer évig állandót jelzett 1980-ban 7,8 Hz -ről felgyorsult a mai 12 Hz-re. Ez azt jelenti, hogy a rezgés frekvencia növekedés hatásaként a nap 24 órája valójában 16 órát jelent. Ez egyelőre elfogadható, de magyarázza, hogy miért nincs elégséges időnk, miért sietünk egyre jobban és miért fáradunk. Mi történik a Foton Gyűrűbe való belépéskor 2012-ben, mert más évben az teljesen elképzelhetetlen, hisz most a teljes emberiség egy más dimenzióba lép át. Még nem tisztázott? Pontosítva 24 óra effektív 0 órát jelent, tehát a földi idő megszűnik! De hogy egy szerencsétlenség nem jár egyedül, abban a Nulla Pontban megváltoznak a Föld mágneses Pólusai is. A jó jel azonban ismételten, az idő vége nem a Világ vége! A pillanat viszonylagos közelségének a jelét a naprendszer szélén található plazma ragyogásának 10 szeresére való növekedése. A napon keresztül a bolygók ugyancsak növekvő energiát kaptak.

A mayák is várható változásokról a félistenek üzenetét küldik. A teljes Naprendszer szinkronizálódik a Galaxissal és Világegyetemmel, a jó hatásaként. Átlépünk a jelen technológiából, és amit az időről és térről tudunk. A pénz szükséglete eltűnik. Az 5.-dik dimenzióba lépünk. Az emberi DNS a jelenlegi 2 spirálról 12 spirálra programozódik át. Az emberi lényt illetően a változások hatalmasak és pozitívak. Mellékhatások viszont fájdalmasak (ami jó jel hisz a szervezet megtisztulását jelenti) így: Migrén, fejfájás, fáradtság, szédülés, ritmuszavarok. Megfázás jellegzetes tünetei (láz, izzadás, csontfájás) melyeket a hagyományos kezelés nem segít. Izomzatgyengülés, nehézlégzés, ok nélküli elfáradás. Limfatikus és immunrendszer változás, nyugtalanság, depresszió, stressz a múltba révedés. A Foton Gyűrűbe való belépéskor egy átfogó újraharmonizálási folyamat történik, melyben a testünk saját frekvenciája a Világegyetem alapfrekvenciájára hangolódik.


Ez az "égbemenetel" melyről a régi írások beszélnek: A "felemelkedés" mivel váratlanul erős, azok, akik alacsony, vagy negatív tulajdonsággal rendelkeznek (rosszindulat, egoista) nem élik túl az átváltozást. A gén és DNS frekvencia az embernél nagyon magas és finom. Ez tulajdonképpen a fény, amely a félistenek és szentek auráját láthatóvá teszi.
 Dr. Berrende Fox vér tesztekből kimutatta, hogy 20 éve az emberek sejtszinten kezdtek változni, vannak kik a DNS szerkezetbeli új láncszemeket fejlesztettek. A várható nyereség: Intuició és paranormális teljesítőkészség fejlődése. Az agy jelen 10-15 % -nyi használatbavétel jelentős megemelése. Minden gyógyíthatatlan betegség (rák, HIV is) eltűnik. Megsokasodnak a telepatikusok és bioterapeuták. Megváltozik a fizikumunk és (akik túlélik) aurába öltözünk.

Kapcsolódó téma: Dimenzióváltás 2012

** (!) Helyesbítés:

Galaktikus Év az az idõtartam, ami alatt a Nap - és vele együtt a Naprendszer többi égitestje - egy keringést tesz meg a Tejútrendszer középpontja körül. Ez 220 millió földi évig tart.

2 megjegyzés:

  1. Apróság: a kb.220-250 millió évig tartó Galaktikus év nem azonos a 25920 évig tartó Precessziós Világévvel. Míg a Galaktikus év a Naprendszer galaktikus keringésével a Precessziós Világév a Föld tengelyének imbolygásából adódó tavaszpont vándorlással kapcsolatos.
    Aki ezt a kettőt összekeveri, az bármilyen egyéb sületlenségre is képes. :(

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Zénón a kiigazítást! Beírtam a helyesbítést. Örülök, hogy a többi infót helyesnek találtad.
    Az utolsó mondatod viszont azt tükrözi, hogy nagy az elégedetlenség és a türelmetlenség benned. Azt hiszem ezzel mindnyájan így vagyunk, de talán mégsem helyes jószándékú egyéneket ennyire keményen letámadni kisebb hibáért. Ki tudja hány laikus kézen ment ez az írás keresztül, mire idejutott. Sokaknak új ez az információ, és segít nekik megérteni a változásokat.
    Köszönöm mégegyszer a segítségedet.

    VálaszTörlés