2012. október 23., kedd

Ne legyen harc!



Hadraniel Uruk Atilla:
KEDVES FÉNYTESTVÉREIM, FÉNYMUNKÁSOK!!!

Nagyon kritikus és fontos sorsfordulóhoz érkeztünk egyéni és nemzeti szinten is. Ezért nagyon nem mindegy, hogy mikor mi történik körülöttünk, minek mi lesz a végkifejlete.

Elérkezett azaz idő, amikor minden magyar fényközpontnak szerte a világban szellemi szinten össze kell fonódnia, egymásra hangolódnia. Intenzíven növelni az agapét, sugározni a fényt, mert sajnos az apokaliptikusok teljesen öntudatlanul ezerrel nyomulnak előre, beindítva ezzel az önpusztító folyamatokat. Olyan emberek ezek, akik jóhiszeműek, jószándékúak, alapjaiban becsületes magyar emberek. Azonban nem látják a fától az erdőt. Nem látnak rá az egészre, nem látják a működés rendjét. Azt gondolják, ha kimennek Budapest utcáira tüntetni, azzal elkotródik a jelenlegi kormány. Nem így van. A dolgok ennél sokkal összetettebbek és bonyolultabbak. Ezek a jószándékú magyar emberek öntudatlanságból nagy terhet és nagyon nagy munkákat tettek a vállunkra megsokszorozva ezzel a mi munkánkat.

Fontos, hogy minden este 8 órakor egymásra hangolódva minden magyar fényközpont bárhol a világban összekapcsolódjon, és a vágyott békén dolgozzon sokkal nagyobb intenzitással, mint eddig bármikor!!! NEMCSAK ESTE 8-KOR, HANEM EGÉSZ NAP FOLYAMATOSAN, VAGYIS MINDENKOR MOSTANTÓL NOVEMBER VÉGÉIG!!! ESTE 8-KOR PEDIG MEGSOKSZOROZOTT ERŐVEL!!!

Éppen 56 évvel ezelőtt történt 1956 eseménye, amikor szintén lázongások, forrongások törtek ki Budapest utcáin. Rengeteg magyar vér ömlött az utcákon eredménytelenül. Sokakban aktiválódott ennek az emléke pontosan ugyanebben az időszakban, 2012. október 23-ára készülődve.. Nem véletlenül pont most. Ha nem tudjuk megakadályozni a mostani utcai tömegmegmozdulásokat, nem sok jóra számíthatunk a későbbiekben. Fontos tudni, ami Magyarországon történik, az történik a világban is. Ha most Budapest utcáin tömegmegmozdulások, zavargások kezdődnek, az fog megnyilvánulni az egész Földbolygó területén is. Ez beláthatatlan és visszafordíthatatlan végveszélyt jelent nemcsak az utcára kivonulók számára, de mindannyiunk számára is.

Fontos tudni, hogy a Nap pont október 23-án lép be a Mérleg jeléből a Skorpió jelébe, a Mars és a Plútó uralma alá. Tehát ezen a napon nagy esély van rá, hogy tényleg megkezdődnek a radikális utcai forrongások, fegyveres megmozdulások, vérengzések. A Plútó tömeget és sokat is jelent, tehát sok embert, nagy tömegnek rengeteg vére folyhat Budapest utcáin.

Alacsony szinten működve a Plútó szélsőségességeket, vad ösztönöket, kegyetlenkedést, pusztítást, rombolást, katasztrófákat hoz Azonban éppen pont a Plútó az, ami elindítja azokat a cselekedeteket, amelyek a lényeges változásokat, áttöréseket eredményezik.

Magas szinten működtetve a szükséges változások végrehajtását, megújítást, felépítést, egységlátást, bátorságot hoz, és generációs feladatok felismerését is.

Tehát magyarul ez azt jelenti, ha mindannyian képesek vagyunk magas szinten működni, vagyis egyre magasabb szinten sugározzuk kifelé a fényt, a szeretetet, egyre jobb és jobb kapcsolatot építünk ki egymással és Istennel, abban az esetben hónapokon belül be tud indulni a szakrális kormányzás. Ennek a megvalósulására is maximális lehetőséget nyújt a Plútó mostani helyzete, amennyiben jól tudjuk működtetni az energiáinkat, és a feltétel nélküli szeretet jegyében fogunk össze.

Amennyiben úgy fogunk össze, hogy takarodjon el a kormány, és ennek érdekében kivonulunk az utcára tömegmegmozdulásokat szervezve, abban az esetben nemcsak hogy konzerváljuk a jelenlegi állapotokat, hanem egyre jobban süllyedünk le a pokol fenekére.

Megdöbbenésemre egyik Metafizikai Akadémián végzett társunk is becsatlakozott az apokaliptikusokat segítve. Sajnos ő sem látta át, micsoda végveszélybe sodorhatja ezzel a tettével a magyar népet és a bolygót. Mit csodálkozzak akkor azon, ha másoktól is rendületlenül kaptam ezeket az invitálásokat, ha még maga a fénymunkás sem tudott átlátni a káoszon.

Október 23-tól november közepéig nagyon kemény időszak vár ránk. Ez az időszak határozza meg végérvényesen, hogyan folyatódik a jövőnk. Nagyon nagyon fontos, elengedhetetlenül fontos a Plútó által nyújtott lehetőségeket magas szinten működtetnünk. Ezért elkerülhetetlenül fontos, hogy minden fényközpont szellemi szinten összefogjon és aktivizálódjon és további fényközpontok alakuljanak, mert nagyon nem mindegy, hogy a tudatlan emberek hova vezetik a történéseket. Ha jól csináljuk a munkánkat, jutalmul tényleg megkapjuk Istentől a vágyott szakrális vezetést.
Tehát tényleg különösen fontossá vált a fénymunkások közös szellemi szintű összefogása, egységesítése.

ISTENI ÁLDÁS ÁRADJON MAGYARORSZÁGRA ÉS NÉPÉRE!!!

1 megjegyzés:

  1. *****/ NAGYON SZÉPEN ÉS ÁTFOGÓAN HANGZANAK AZ ITT LEÍRTAK, S TŐLÜNK EMBEREKTŐL FÜGG, HOGYAN KÖVETJÜK JÖVŐNKET? .... NEKÜNK KELL TUDNUNK, AKARUNK E EGY JOBB ÉS SZEBB JÖVŐBEN ÉLNI, VAGY ELVESZÜNK... / A *SZAKRÁLIS VEZETÉSRE* ÉN MÁR NAGYON VÁGYOM , HOGY BEKÖVETKEZZEN ORSZÁGUNKBAN, S HOGY VALÓBAN ÍGY LEGYEN, NEKÜNK KELL ÖSSZEFOGNUNK HAZÁNKNAK, HOGY SIKERÜLJÖN !/ TÖRTÉNELMÜNK LEGNAGYOBB DÁTUMÁT ÍRNÁ, ÉS JEGYEZNÉ MEG EZ A NAP.../ SORSFORDULÓ LENNE TÖRTÉNELMÜNKBEN./ ÚGYE MINDENKI EZT AKARJA ??? AKKOR MEG MIRE VÁRUNK ??? CSELEKEDNÜNK KELL A JÓ ÉS POZITÍV ÍRÁNYELV FELÉ!

    VálaszTörlés