2012. október 8., hétfő

Szép idézetek, szép képekkel














Legyél a fény a sötétségben, és ne átkozd a sötétséget.
És ne feledd, hogy Ki Vagy, olyankor sem, amikor mindenfelől körülfog mindaz, ami nem vagy. Csak adj hálát a teremtésért, akkor is, ha éppen a megváltoztatására törekszel.
És tudd, hogy amit a legnagyobb megpróbáltatásod idején teszel, az lehet a legnagyobb diadalod. Mert az általad teremtett tapasztalat annak a kinyilvánítása,
Aki Vagy - és Aki Lenni Akarsz.

Beszélgetések Istennel


 Photo: "Legyél a fény a sötétségben, és ne átkozd a sötétséget.
És ne feledd, hogy Ki Vagy, olyankor sem, amikor mindenfelől körülfog mindaz, ami nem vagy. Csak adj hálát a teremtésért, akkor is, ha éppen a megváltoztatására törekszel.
És tudd, hogy amit a legnagyobb megpróbáltatásod idején teszel, az lehet a legnagyobb diadalod. Mert az általad teremtett tapasztalat annak a kinyilvánítása, Aki Vagy - és Aki Lenni Akarsz."
/Beszélgetések Istennel/




A béke nem a konfliktus hiánya, hanem a konfliktus kezelésének képessége.

Dan Millman
foto:~Let Your Light Shine



 





 



Az ember jórészt azzal teszi tönkre az életét, hogy rettegve vagy reménykedve folyton azt várja, mi lesz holnap. Nincs egy pillanatnyi nyugta, mindig a következő pillanatra gondol, aztán az utána következőre, s így nem tudja élvezni a jelent.

Robert Merle














Ne félj a csendtől. Minden fontos dolog a csendben történik. Csendben sarjadnak a növények, csendben fejlődik a magzat, csendben cikáznak a gondolatok, csendben borít el a szerelem.

Popper Péter

 




 
 
Ebben a nagy bizonytalanságban bizonyos vagyok abban, hogy gyarlóságunk felszíni rétege alatt az emberek jók akarnak lenni, és azt akarják, hogy szeressék őket. Valójában legtöbb bűnük nem egyéb, mint kísérlet arra, hogy rövidebb úton jussanak szeretethez.

John Steinbeck
 
 Photo: "Ebben a nagy bizonytalanságban bizonyos vagyok abban, hogy gyarlóságunk felszíni rétege alatt az emberek jók akarnak lenni, és azt akarják, hogy szeressék őket. Valójában legtöbb bűnük nem egyéb, mint kísérlet arra, hogy rövidebb úton jussanak szeretethez."
John Steinbeck

Bölcsességek, Tanítások, Ingyen letölthető Spirituális könyvek itt:
http://gnosztikuskonyvek.hu/







Mindenki, aki besétál az életedbe, megtanít valamire. Még akkor is tanítanak téged, ha az agyadra mennek, mert ilyenkor megmutatják határaidat.

Andrew Matthews





 




A gond az, hogy az emberek mindent azonnal akarnak, nincs türelmük végigjárni a fejlődésüknek megfelelő lépcsőfokokat. Holott a földi lét a tapasztalásról kell, hogy szóljon mindannyiunk számára. Véletlen történések nincsenek. Ha valaki szerencsétlennek érzi magát, akkor is tudnia kell, hogy az események az előzmények tükrében, vagyis okkal történnek. És azt is tisztán kell látni, hogy minden döntésünk jelzés a jövőnek.


Szepes Mária
 
 
 Photo: "A gond az, hogy az emberek mindent azonnal akarnak, nincs türelmük végigjárni a fejlődésüknek megfelelő lépcsőfokokat. Holott a földi lét a tapasztalásról kell, hogy szóljon mindannyiunk számára. Véletlen történések nincsenek. Ha valaki szerencsétlennek érzi magát, akkor is tudnia kell, hogy az események az előzmények tükrében, vagyis okkal történnek. És azt is tisztán kell látni, hogy minden döntésünk jelzés a jövőnek." (Szepes Mária)
 
 
 
 
 
 



 
 
 
Az egyetlen valódi problémám az életben a saját elmém.
 
Dan Millman
 
 Photo: "Az egyetlen valódi problémám az életben a saját elmém." (Dan Millman)


 




Ez az utolsó seb, amit ejtettél magadon, hogy elhiszed létezik bárki rajtad kívül, aki képes téged bántani, de az ember csakis önmagának tud fájdalmat okozni. Meríts erőt és alakítsd át ezt az ősfájdalmat magadban. Nagy átalakító, megváltoztató erőket képvisel a mostani telihold.
Tetteidben keresd az egyensúlyt, hiszen minden cselekedeted te magad vagy. Képes vagy nagy dolgokra, ha akarod.
Nézz körül: meg van lelki-testi- szellemi szinten a külső-belső rendezettség?
Hagyd magad mögött a régi fájdalmakat! Robbantsd szét a gátakat! Lásd és érezd, hogy tágulsz és felszabadulsz. 



Csillagleső


 Photo: "Ez az utolsó seb, amit ejtettél magadon, hogy elhiszed létezik bárki rajtad kívül, aki képes téged bántani, de az ember csakis önmagának tud fájdalmat okozni. Meríts erőt  és alakítsd át ezt az ősfájdalmat magadban. Nagy átalakító, megváltoztató erőket képvisel a mostani telihold. 
Tetteidben keresd az egyensúlyt, hiszen minden cselekedeted te magad vagy. Képes vagy nagy dolgokra, ha akarod. 
Nézz körül: meg van lelki-testi- szellemi szinten a külső-belső rendezettség? 
Hagyd magad mögött a régi fájdalmakat! Robbantsd szét a gátakat! Lásd és érezd, hogy tágulsz és felszabadulsz." - Csillagleső







 Fénykép




 
 
 
Ha igaz, hogy a gondolataid formálják jövődet, szeretnéd, ha bekövetkezne, amit éppen gondoltál?
 
Louise L. Hay
 
 
 Photo: "Ha igaz, hogy a gondolataid formálják jövődet, szeretnéd, ha bekövetkezne, amit éppen gondoltál?" (Louise L. Hay)



A könnyebb utat mindig könnyebb választani, ezt hívják menekülésnek, de van egy rossz hírem: a könnyebb úton soha nem lehet olyan sikerélményeket szerezni, amelyek önbizalmat adnak.

Csernus Imre
 





Valamiben hinni annyit jelent, mint gondolatban felépíteni vagy "megteremteni", aztán kitartani a gondolat mellett, és kételyek nélküli teljes belső bizonyossággal tudni, hogy a kívánt eredmény előbb-utóbb a fizikai világban is megjelenik.
 
Balogh Béla

 






Amit az ember gondol, azzal teremti a világát maga körül, méghozzá naponta újra meg újra.

Marion Zimmer Bradley
 
 


Az igazság, igazság marad. Ha fényt sugárzol egy sötét szobában, attól hogy hányan tagadják annak a fénynek a jelenlétét, az a fény még beragyogja azt a szobát.

Kryon


Photo: "Az igazság, igazság marad. Ha fényt sugárzol egy sötét szobában, attól hogy hányan tagadják annak a fénynek a jelenlétét, az a fény még beragyogja azt a szobát."

Kryon






Isten azért adta neked a Világot, hogy felismerd benne a helyed. Otthonra benne csak szíveddel találsz.


























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése