2012. október 24., szerda

Rezgésetek emelésével gyógyítjátok a Földet


"...az emberiség, szervesen össze van kapcsolódva a bolygóval, és ahogy az energiáitok szintje is emelkedik, azzal emelitek az egész bolygót is.”
„Minden olyan alkalommal, amikor nem a haragosok és dühösök útját választjátok, inkább feldolgozzátok mindezeket, akkor még több fényt teremtetek a bolygón.”

 


 2012. október 19. péntek, 13:59 

REZGÉSETEK EMELÉSÉVEL GYÓGYÍTJÁTOK 
A FÖLDET


A TIZENKETTEK TANÁCSA ÜZENETE SELACIÁN KERESZTül

Meglehet, hogy úgy érzitek most, hogy már elég ideje, oly sokat vártatok egy a szereteten alapuló Új Földre. A valóságban azonban szó sincs arról, hogy várakozni kell valamire is, amióta tettre készen a felemelkedés útjára léptetek. Ez azt jelenti, hogy mindez azon alapszik, hogy a tudatotokkal tudatosan legyetek a jelenben és tegyetek meg lépéseket ezért.


Valójában a tudatosságotokat kellene alkalmazni a választásaitokba, és vannak erre már eszközeitek, hogy e célból megemeljétek a rezgéseiteket, és ha ezt teszitek, ugyanakkor a Föld segítségére is vagytok. Ez azért van így, mert az emberiség, szervesen össze van kapcsolódva a bolygóval, és ahogy az energiáitok szintje is emelkedik, azzal emelitek az egész bolygót is.

Ami történik most az az, amin hozzátok hasonlóan más emberek is keresztülmennek a világon, hogy egyre inkább felébredtek arra, hogy mennyire tudatosan lehet dolgozni az energiákkal. Folyamatosan tanultatok arról, hogy hogyan illeszkedjenek a gondolataitok azzal, amit meg kívántok nyilvánítani.

Emeljétek meg a rezgéseteket még magasabbra!

Minden alkalomkor, amikor azt választjátok, hogy a szellem egy magasabb rezgésű útjára léptek és elutasítjátok, azt hogy résztvevői legyetek a tudatlanságnak, akkor a rezgésetek magasabbra emelkedhet. Minden olyan alkalommal, amikor nem a haragosok és dühösök útját választjátok, inkább feldolgozzátok mindezeket, akkor még több fényt teremtetek a bolygón. Ezek a dolgok egyszerűnek tűnhetnek, vagy apróságnak, de hihetetlen erővel bírnak mindezek, mintha azon tépelődnétek, hogy ez a világ egy szörnyű állapotba került.

Mivel ezek az idők nem akármilyen kihívásokkal járnak, néha úgy érzitek, tehetetlenek vagytok és a legtöbbször ingerült állapotba kerülhettek ezért, vagy csalódottnak veszitek magatokat, abban hogy nem vagytok képesek betartani azokat az ígéreteiteket, melyeket egykor megfogadtátok magatoknak, hogy kedvesek és szeretetreméltóak lesztek, és nem számít semmi, de semmi más. Igen ez nehéz lehet, hiszen folyamatosan teszitek a munkátokat, és sokszor a legjobb szándékotok ellenére is elmaradnak a várt eredmények. Néha szinte már úgy érzitek magatokat, mint akinek elfogyott minden választási lehetősége, vagy már nincs ereje, hangja megszólalni semmihez se, hogy mi is történjen ezután.

A Választásotokban rejlő erő

Amikor úgy érzitek azt, hogy nem tudtok valamiért választani, emlékezzetek az Isteni VáltozástTevő szerepetekre, arra a szerepetekre, melynek elsajátítására a születésetek előtt oly sok idővel lettetek kijelölve. Ezekhez a szerepekhez a tudatos választási erőtökkel lettetek összekapcsolva, egy aktív döntéshozatallal, hogy hogyan is válasszatok az életetek minden napjában, minden percében. Ti mindezt egy olyan folyamaton keresztül végzitek, amely nem rendelkezik sem kezdettel, sem befejezéssel.

Ösztönösen tudjátok azt, hogy annak ellenére, hogy a kihívások folyamatosan érkeznek felétek, és egyre több kérdésetek hever megválaszolatlanul, attól még nem veszíthetitek el az erőtöket. Most emlékezzetek a valódi önfelhatalmazásotokra. Ahogy összehangolódtok önfelhatalmasodott Isteni VáltozástTevő valótokkal, akkor úgy a kihívásotok egyenként fognak megjelenni.

Legyetek kedvesek magatokhoz, amikor a kivezető utat keresitek a jelenlegi káoszból. Hagyjatok fel az önkritikával, a magatok hibáztatásával és engedjétek el az aggodalmaitokat, hogy mi is jöhet még ezután.
Az utatok most az egyik lépésről a másikra folytatódik, így tegyetek meg minden, ami a legjobban telik tőletek és tartsátok a pozitív szemléleteteket.

Ami lejjebb viszi a rezgést

A hibáztatást és panaszkodás nagyon gyorsan lecsökkentheti a rezgéseteket, és torzképet hoz létre a helyzetetekről. Amikor elveszettnek hiszitek magatokat, akár mint most, akkor emlékezzetek arra, hogy a gondolataitok útján, a saját fejeteken belül, változások lehetőségét hozó erővel rendelkeztek.

Olyan változó világban éltek, amelyben ti hozzátok meg a változásokat a fókuszotokon keresztül. Ez történik meg most minden emberrel. Amikor emlékeztek arra, hogy egyenként olyan személyek vagytok a jelen idő pillanatában, akik képesek változást hozni másokban, nőkben, férfiakban, mint egy még több szeretettel teli világ szereplői úgy, hogy  negativitástól mentesen, fénnyel teljes képet sugároztok ki magatokból.

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás:
Raising Your Frequency, Healing the Earth a message from Selacia
Copyright 2012 by Selacia, Channel for The Council of 12 * All Rights Reserved * www.Selacia.com
Megjegyzés: Ha többet szeretnétek tudni az Isteni VáltozástTevő szerepetekről, akkor kérünk bennetek, látogassatok el a http//selcia.com/divine-changemakers.php oldalra. Köszönjük azt, hogy megosztjátok egymással ezt az írást és a sok éve tartó visszajelzéseket és kapcsolatfelvételt velünk. Ragyogjon át a fény rajtatok és utatokon!)
http://spiritlibrary.com/selacia/raising-your-frequency-healing-the-earth

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése