2012. október 3., szerda

A szabadság az, amit láttok - Aisha 204. okt 3.

Mint mindig, tartsátok a figyelmeteket a fényen, mint ahogy láthatjátok, a fény egyre jobban megjelenik es konnyu lesz eszrevenni meg a legfelenkebb szivueknek is. Maradjatok eberek, maradjatok erosek, tartsatok a figyelmeteket, meg akkor is ha minden oldalrol lokdosnek azok, akik arra akarnak ravenni, hogy nezzetek bele abba a szakadekba amit ok csinaltak. Azaltal viszont, hogy osszpontositva maradtok, semmi nem tudja kirantani a labat a foldetek alol.


 



 Tom fodor fordítása
Aisha TK 204 - okt 3

Amint az ido tellik es a sebesseg valt, mindannyian erezni fogjatok a megnovekedett aktivitast amint a ciklus vege kozeledik.
Ez nem egy vegitelet hir, csupan egy emlekezteto arra, hogy a regi arnyekabol kijuttok a holnap ragyogo fenyebe.

Amint mar tobbszor emlitettuk, az emberiseg igen jol be lett arra programozva, hogy a valtozast mindig felelmetesnek lassa. Innen erednek a vegitelet hirdetok, akik oly hangosan hirdetik az emberiseg pusztulasat. Ezt az evet is sokan az "armageddon evenek" cimkeztek fel, az viszont igaz, hogy minden felhevul. Kulonosen ezen csatornakon, ami ugye egy elektromos halozat, mely osszekoti a vilagot.

Ugye olyan sokan vannak meg mindig a regi illuziojanak buvolete alatt. Ok halalt es pusztulast latnak minden sarkon, ezt meg felerositik a napi hirek amellyel talalkoznak. Igy a felelem lakomaja elkezdi elragadni az embertarsaitokat. Mar tobbszor elmondtuk es el is fogjuk ismetelni: ne essetek aldozatul ezen csapdanak, ez csupan egy csapda, ami megprobal annyi alvo embert ejteni amennyit csak tud, ezaltal atadva (ennek a csapdanak) a szabadsagukat.Szoval legyen ez egy figyelmeztetes arra, hogy figyeljetek oda minek teszitek ki magatokat az elkovetkezo idoben, hiszen sok eset lesz amikor a vegitelet hirdetok uzeneteivel talalkoztok.

Ahogy a kerekek egyre gyorsabban forognak, a valtozas amelyet letrehoznak oly sok felenk lelket arra kesztet, hogy elhigyje a vilagveget es atadja magat a felelmnek. Maradjatok a kozeppontotokban es tudjatok rola, hogy ezek a valtozasok nem a vilag veget hirdetik. Nem, ezek egesz mast jelolnek, ezt mar parszor atbeszeltuk az idei uzenetek soran, a valtozasok pedig mar zajlanak. Ez a ciklus vege, egy olyan ciklus vege, ami tul sokaig volt jelen az emberek elmejeben, egy olyan ciklus vege, ami eroszakkal ki lett nyujtva a sotet elnyomoitok altal. Szamukra amit most latnak maguk korul az teljes katasztrofa, hiszen azt latjak, hogy egyre jobban elveszitik az emberek feletti uralmukat. Szamotokra viszont a szabadsag az amit lattok.

A szivetekben legyetek biztosak efelol, hiszen a ketelkedok bejuthatnak az elmetekig es megprobalhatnak meggyozni az ellenkezojerol, aminek hatasara ujra elmerulhettek a felelem medencejebe, ezaltal elmosva mindazt az erot amit elertetek.


Tudjuk, hogy erteni fogjatok mire gondolunk ez alatt, hiszen oly sok modon probaljak elhitetni veletek. Ettol nem kell megijednetek, ez csupan egy emlekezteto arra, hogy a negativitas serege kemenyen dolgozik azon, hogy megprobaljon visszaterelni az iranyitasuk ala. 


Mint mindig tartsatok a figyelmeteket a fenyen, mint ahogy lathatjatok a feny egyre jobban megjelenik es konnyu lesz eszrevenni meg a legfelenkebb szivueknek is. Maradjatok eberek, maradjatok erosek, tartsatok a figyelmeteket, meg akkor is ha minden oldalrol lokdosnek azok, akik arra akarnak ravenni, hogy nezzetek bele abba a szakadekba amit ok csinaltak.

 Azaltal viszont, hogy osszpontositva maradtok, semmi nem tudja kirantani a labat a foldetek alol.

3 megjegyzés: