2012. október 15., hétfő

A Hívás és a Terv - videók- Ébresztő Trilógia 1-2

 

  A Hívás és a Terv 

Ébresztő Trilógia 1-2


 Youtube:

"Eljött az idő!

Ahogy ráébredünk, ráeszmélünk, hogy meggyógyíthatjuk a világot, arra is ráeszmélünk, hogy ezt csak együtt érhetjük el. Mert mindegyikünk magában hordozza, vagy rejti a világbéke tervének egy nélkülözhetetlen elemét. Ezért alázatosan felkérünk, hogy minden ismert és ismeretlen dolog szerelmére, áldozz egy pár percet arra,hogy a szíveddel hallgasd meg a szavainkat. Mert legmélyebb vágyunk, életünk egyetlen útja és célja, megtudni, hogyan dolgozhatunk együtt, és példánkkal hogyan ösztönözhetünk minél több embert, arra, hogy a béke és harmónia egy új világába lépjünk, együtt.

As we awaken to the remembrance that we can heal the world we also remember that it is something that can only be achieved together. For each one of us holds, or hides, inside our being an essential part of the plan for universal peace. And so we tender this humble plea that for the love of all things known and unknown you might take a few short moments to hear with your heart the words which we speak. For it is our deepest desire, our lives only path and purpose to learn how we may work collectively and thereby inspire as many people as possible to enter a new world of peace and harmony together."




(A magyar feliratot alul baloldalt lehet bekapcsolni. A kép alján a youtube emblémára kattintva érhetsz el nagyobb képet.)




"Most tudjuk, 
vagy tudnunk kell, 
hogy a szavak ideje lejárt, 
és eljött az összefogás,
 a közösség,
 a szolgálat ideje,
 és azé, 
hogy megvalósítsuk a szükséges változásokat." 




Az első részben elhangzik, hogy most nyáron meg fogja tudni a világ, hogy felébredtünk. Tény, hogy nyilvános nagy látszata még nincs, de sok apró jele igencsak van annak,  hogy valami nagy dolog történt az emberek szívében és tudatában. Egyre jobban terjed a világban az összefogás, az egymás segítése. Figyeljünk csak jobban oda! Azt is láthatjuk, hogy valójában már legtöbbünknek elege van, csak sokan nem látják a kiutat. 
Vegyük észre a változásokat és tegyünk érte, hogy felgyorsuljanak!  
A videók segítenek ébreszteni.Küldjük tovább.

"Ráeszmélünk, hogy meggyógyíthatjuk a világot, és ezt csak együtt érhetjük el!"


A videóban említett weboldal: http://awakeningasone.com/

Összeállította Dombi Katalin Mily


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése