2012. október 8., hétfő

Juventus 4/4 - Konkrét lépések a Szeretet Törvényének működtetésére



Juventus üzenetei a magyarokhoz, Szíriuszról




Konkrét lépések a Szeretet Törvényének működtetésére

Csatornázta: Holló-Szabó Julianna
2012 október 07. Budapest.




Juventus jelentkezem, a szíriuszi Vének Tanácsából


Monográfia 4/4



Szeretett Földi, Magyar Testvéreim!


Folytatás...

Rendben van, akkor nézzük meg, mivel kezdjük a működtetést.

Elsősorban tudnotok érdemes arról, hogy amíg nem születik meg az Atyai Tudatossághálón az egységetek, nem fogtok tudni kialakítani a Földön sem jól működtethető fényközösségeket. Igazi fényközösségek maguktól állnak össze, mint a méhek kaptárrendszere. Illeszkedik minden sejt a másikba. Ez akkor lehetséges, ha ugyanolyan elven vezetitek az életeteket, ugyanolyan minőségek vannak jelen a gondolataitokban, tetteitekben, céljaitokban. Ha eléritek azt, hogy igazodni tudtok a Szeretet Törvényéhez, akkor e vezérfonal mentén folytatott életvitel mágnesként hívja be életetekbe a hasonlóan gondolkodókat. Addig fölösleges is nekilátni igazi fényközösségek kialakításához, amíg a vezérkoncepciót nem tisztáztátok önmagatokban.

Az utolsó gondolatnál az „önmagatok-on” van a hangsúly. A Szeretet Törvényéhez való igazodás legelőször mindenkiben saját magában megy végbe. Egy tapodtat sem kifelé, addig, amíg nem vagytok tisztában a Törvény létezésével és működési elvével. Ennek fogásait fogjuk most konkrét részleteiben megtekinteni, azokat a pontokat, hogy pontosan mit is érdemes tenned ahhoz a földi életedben, hogy beindítsd a saját ötödik dimenziós energiarendszeredet. Ezek a fogások hoznak le téged a vaskori energiák uralma alól, a félelem rendszeréről, majd vezetnek át téged kvantumugrással egy új energetikai dimenzióba, ahová mindenki vágyik. Aki folyamatosan gyakorol és tanul, az el is jut oda, már akár a mai napon is. Meg fogjátok látni mennyire egyszerű és nagyszerű a dolog. Minden részletét ismeritek már, csak egy valamit nem. Mégpedig azt, hogy életetek történései szorosan összefüggenek egymással. Ha az összefüggéseket ismernétek, nem lennétek abban a helyzetben, ahol mostanság találjátok magatokat. Ha valaki valahol egyszer ezt elmondta volna nektek – olyanok, akik ismerik a szabályokat – más lenne ma már a földi világ.

Ha tudnád azt, hogy összefüggés van aközött, hogy amikor a világ rendje érdekében, felsöpröd a házatok előtt az utcát önszántadból, - még akkor is, ha a másik 57 lakó ugyanúgy megtehetné – akkor végre valaki egy épkézláb munkaajánlatot tesz neked, akkor örömödben annyit sepregetnél, hogy nem maradna piszkos utca a környéken. Ha ismernéd az összefüggéseit annak, hogy a buszmegállóban állva összeszeded a fiatalság által elhajított csikkeket és oktató szándékkal a kukába dobod, meg aközött, hogy a bankod elengedi a kamataidat, akkor rendre világjobbító szándékkal, csak azt keresnéd, hol vannak földön heverő csikkek. Ha tudnád, hogy a piacon vásárolt 3-4 virágtő elültetése a lakótelepeden akkora erőt képvisel, hogy mások is példát vesznek rólad és hozzák a saját töveiket, meg aközött, hogy megszabadulsz a térdfájásodtól összefüggés van, akkor nem keresnél mást csak azt, hol szépíthetnéd tovább a világodat. Ha ismernéd az összefüggést aközött, hogy türelmesen elbeszélgetsz egy öreg anyókával, akit soha senki nem hallgat meg, és aközött, hogy délután becsönget hozzád a szomszédasszony egy láda sárgabarackkal, hogy főzd be a gyerekeknek, akkor nem tennél mást csak azokat az alkalmakat keresnéd, hogy mosolyt csalj az emberek arcára. Ha ismernéd az összefüggést aközött, hogy végre szabadon engeded egy, már nem működő kapcsolatodat, vagyis lemondasz a birtoklási kényszeredről és aközött, hogy életed párja bukkan föl a sarkon, akkor soha többé nem tartóztatnál senkit az életedben. Ha ismernéd az összefüggést aközött, hogy hazafelé menet, egy csodálatosan játszó utcai zenésznek a szokásosnál több pénzt adsz a művészi játékáért, és aközött, hogy hazaérkezve egy vadonatúj mosógép vár, mert a szüleid megfinanszírozták neked, igen elcsodálkoznál. Ami pedig most a húsotokba vág: ha rádöbbennétek arra, hogy összefüggés van aközött, hogy feladjátok a téglarakásaitokhoz, foggal-körömmel való ragaszkodásotokat és aközött, hogy elengedjenek a világon minden hitelt, akkor egy csapásra megváltozna az életetek. A félelemből kijutnátok a fényre. Végtelenül folytathatnám a sort.


CSAK azt nem tanították meg nektek, hogy szeretni nem akárhogy illik ám! Csakis fölfelé és előrefelé! Ha beleillik a ténykedésed a következő, már említett témakörökbe, akkor biztos lehetsz, hogy bőség a jutalmad, saját szükséged idején. Lássuk az ember küldetésének irányát a Földön.


Ez a cél legtöbbször:

- a GYÓGYÍTÁS,
- a FÉNYHOZÁS,
- a TISZTÍTÁS,
- a TÖRVÉNY BETARTATÁSA,
- az ISTENI REND ÉS TUDÁS MEGŐRZÉSE,
- az ISTENI TUDÁS ÁTADÁSA,
- a SZERETETHARMÓNIA VISSZAÁLLÍTÁSA,
- az ISTENI ERŐK MŰKÖDTETÉSE,
- a világ lényeinek ISTENHEZ VALÓ VISSZAVEZETÉSE,
- a TEREMTÉSEN KERESZTÜL AZ ISTENI SZERETET KIÁRASZTÁSA,
- az ÚJ KULTÚRÁK FELÉBRESZTÉSE,
- a MŰVÉSZETEKEN KERESZTÜL AZ ISTENI IHLET ANYAGBA ÖNTÉSE,
- a TERMÉSZET VÉDELME,
- a LELKEK, ÉS A TERMÉSZET ÖSSZHANGJÁNAK MEGTEREMTÉSE.
- az ELREJTETT TUDÁS FÉNYRE HOZATALA.
- a TANULÁS AZZAL A CÉLLAL, HOGY FEJLŐDJ ÉS MÁSOKAT IS FEJLESSZ.

Az Univerzális Rend nem emberi számítással kalkulál. A szív szándékának megfelelő mértékben működtethető. Ne tévesszen meg az emberi okoskodás: ne kövesd el azt a hibát, hogy azért szépíts, tisztíts, hogy elengedjék a kamataidat, vagy ingyen kegyelemben részesülj. Ha belegondoltok, ez öncélú viselkedés.

Csakis az hozza működésbe a rendszeredet, ha a világért teszed, amit teszel. Takarítasz a rendért, a tisztaságért, mert tudod, hogy ez a gesztus tisztítja a saját kiáradásod minőségét és ezáltal emeled a környezeted hullámhosszát. Ha nehezedre esik a takarítás, és inkább már abbahagynád, akkor mondd ki magadban: „Uram, ezt az erőfeszítést a Te oltárodra szánom!” – és folytasd. Ekkor tudod, hogy mi történik? Önmagadat haladod meg jóravaló szándékkal, és egy tőled magasabbra mutató cél által ihletetten ténykedsz a világért! Tisztítasz! Ez generál pozitív töltést! Ez már 120 %-os energiakiáramlás! Ha csak 100 %-ot teljesítesz, az nem túl sok. Az a kötelességed! De ha meghaladod a 100 %-ot másokért, a világért, az Atyáért, a küldetésed teljesítéséért, az feladódik a kristályhálóra. Jóváíródik az „égi kontódon” a te javadra.

Az univerzális energiamennyiség mindig szükségednek megfelelően hívható le. Ha éppen az épülő, többgenerációs, környezetbarát családi házadhoz szeretnél építőanyagot lehívni, akkor megjelennek azok a legkedvezőbb árajánlatok, vagy azok az emberek, akik ebben neked a legmesszebbmenőkig tudnak azonnal segíteni. Azonban, ha éppen aznap csak egy vekni kenyérre van szükséged, akkor azt hozza át valamelyik szomszéd – mondván inkább átadja nektek, ne száradjon meg, mert többet vettek a kelleténél. Te pedig pont kifogytál kenyérből és készültél is a pékhez.

Ne akard előre meghatározni, hogy a 120 %-os takarításért cserébe mit kívánsz! Ne tedd! Lehet, hogy ma sem építőanyagra, sem kenyérre nincs szükséged. De lehet, hogy holnap éppen hét vége van, és kapsz a barátnődtől két színházjegyet. Már régen voltál színházban és nem is került mostanság rávaló! Fogadd el, hálásan köszönd meg az Atyának a gondoskodását és tölts el egy csodálatos estét a pároddal!

Ha ennyire könnyedén áthangolódsz az új energiákra, ha jól működteted azokat, akkor, szerinted, ki fogja tudni ellenőrizni, hogy mitől megy jól neked? Mit fognak egyáltalán kontrolálni és kérdezni tőled az adóhivatalnál? „Számoljon be, uram, hány csikket szedett fel a héten, hányszor csalt mosolyt a gyermeke arcára, mennyi szeretetszolgálatot végzett!” Hogy fogják kalkulálni a bevételeidet, ha egyszer ugyanaz a szolgálat néha egy vekni kenyér ára, néha két színházjegy ára, néha többmilliós beruházásé? Teljes biztonságba kerülsz, láthatatlanná válsz a negatív oldal számára, sokkal láthatóbbá azonban a hozzád hasonlók számára. Egy idő után „fogod tudni, hogy te tudod, hogy ő tudja”. És működik. Az idő múlásával mindened meg lesz, amire csak szükséged van a legnagyobb kényelmedhez.

A legfontosabb, hogy egyenesen a Teremtőnek, a Teremtés asztalára dolgozz! A többit, a saját szükségleteidet, elsimítja az univerzum! Erre garancia van! Ha célokat tűzöl ki, akkor a Napot célozd! Ha elvéted, még mindig eltalálhatod a felhőket! De ha a bokrokra célzol, abból soha nem lesz magas találat! Ne a saját céljaidért végezd a szolgálatot, hanem a közösségért, a világért, másokért! Ez fogja kielégíteni a te szükségleteidet maradéktalanul. Ez fog beteljesíteni téged és ez hozza az örömöket, az élvezetet. Egy tartalmas, emberhez méltó életet!

Jézus mondta: „Új törvényt adok nektek. A Szeretet Törvényét!” (Teljes körű törvényrendszert kaptunk a tíz parancsolat helyett, amelyben például, a NE HAZUDJ! – nincs benne, – Júlia megj.)

A Szeretet Törvénye figyelembe vesz másokat, a világot, a Teremtést és így saját magadat is! Aki a Szeretet Törvénye mentén él, nem tud ártani másoknak, Földanyának, vagy az Univerzumnak, de cserébe biztonság a bére, a Kristályhálón a saját maga által nyújtott társteremtői hatalmánál fogva begyűjtött fedezet biztonsága.

Még valamiről beszélnem illik a Törvényekkel kapcsolatban. Mégpedig arról, hogy kivétel nélkül, minden természeti törvény megsértése veszélybe sodorja áldozatát. Akkor is, ha szánt szándékkal vétetek ellene, akkor is, ha hitetek gyengesége miatt és akkor is, ha csak töredékes tudásotok miatt. Amennyiben ez megtörténik, a világ azonnal reagál rá. Saját, beépített jelzőrendszeretek azonnal vészjelzéseket küld. Ezek a vészjelzések rendre betegség formájában jelentkeznek, ugyanis a Szeretet Törvényének a megsértése betegséget okoz az embernek. Ahol nincs a Szeretet Törvénye betartva, ott a fény hiánya honol, a sötétség. Az pedig bánt és leállítja az életet, vagyis félelemben tart. Ezért hálával köszöntsétek a betegségeiteket, azért mert megmutatják nektek, ha tévútra tévedtek. Fogadjátok el a jelet, keressétek meg, hol vannak a tévedéseitek és kezdjetek magatokon munkálkodni. A betegség pedig, még ha a legutolsó stádiumban járnál is, visszavonul. A földi ember a Szeretet Törvényének a megsértése miatt rendkívüli módon szenved a cukorbetegségtől, a szív és érrendszeri betegségektől, mindenféle tumortól, pszichés eredetű depressziótól, az izületi betegségektől és a súlyproblémáktól. Ha bármelyikben szenvednél, azonnal láss neki az önvizsgálatnak!

A szeretet törvényét számtalan módon meg lehet sérteni.

1. A hit gyengeségével. Amikor nem hiszed el, hogy egy jól működő energiarendszer áll a rendelkezésedre. Kiszolgáltatottan érzed magad és félsz, hogy valami nem sikerül, hogy kevés vagy, hogy valami elfogy, hogy neked nem kerül, hogy téged nem szeretnek… Ezért mindent elkövetsz félelemből, hogy a világ elfogadjon, hogy megfelelj, hogy te tűnhess az erősebbnek - másokat kihasználsz, mert reményed sincs, így a kezdetén már eleve feladod a küzdelmet. Amikor azt kérjük, hagyjátok abba, az a válaszotok: „De hát a sárga csekkek, mi lesz, ha nem tudom kifizetni őket”! Ilyenkor gyenge a hitetek! Ha ilyenkor egyszerűen beleállnátok a szolgálatba, nem lenne több gondotok a csekkjeitekkel! Sokan azt szajkózzátok: „Adjátok ide az első milliót, majd azután fogok tudni szolgálni, de addig…nincs miből!” Értsétek meg: a szolgálat jóravaló erő, amit kifejtesz önmagadból a világ javára! Nem kerül pénzbe, csak fejben történő dimenzióváltásba. Ha félsz, nem hiszel eléggé a világot megalkotó Erőben, annak bukás az ára. A félelem hatalmas romboló erő! A legtöbb tumorféleség a félelem miatt alakul ki.

Ha önvizsgálat közben, arra döbbennél rá, hogy félsz valamitől, akkor azt javaslom: először is rakj rendet a környezetedben. Ott kezd a szeretetszolgálatot. A rendrakásnál figyelj arra, hogy minden felesleges holmit eltávolíts magad körül. Ajándékozd el őket! Gondolj bele, hányan fognak örülni nekik! Rakj rendet úgy, hogy közben tudod, hogy amit teszel, – még akkor is, ha senki nem ellenőrzi, - a világod javát szolgálja. Mondd ki közben tudatosan: „Ezt az erőfeszítést szolgálatként a Fényoltárra szánom.” Vagy: „Uram ezt a Te oltárodra helyezem!” Könnyebb érzéssel indulsz másnap utadra, a kiáradásod telve lesz hálával és áldással, pusztán a körülötted kialakult rend miatt! Ez ragadós. Mást is felemelsz a hangulatoddal, amelyet ők is továbbadnak a környezetükben! Mindez egyszerűen attól, hogy a fehérnemű fiókodban rend van! Gondoltál volna erre?

Második teendőd: mindenben és mindenkiben lásd a Teremtőnket! Kérdezd meg magadtól: „Ha a Teremtő ülne ma a férjem helyett az asztalnál, akkor hogyan tálalnék neki, és milyen gonddal készíteném az ebédet?” Elmondom neked: a Teremtő ül az asztalnál. Ha munkád során a főnököd helyett a Teremtőt látnád, milyen minőségű munkát végeznél neki? Olyan feliből-harmadából valót, mint szoktál? Elmondom neked, hogy minden ember a Teremtő lélekmagját hordozza. Még akkor is, ha egyenlőre alulfejlett emberként, érzelmi intelligenciájában! Ne törődj azzal, ne ítélj, csak szolgáld benne a Szeretetet! Ne embernek szolgálj! Tudd, hogy nem emberrel állsz szerződésben! Az ember csak a szolgálatod kedvezményezettje! Az igazi nyertese pedig a Világ a Teremtés és te magad! Ugyanígy járj el a körülötted élő állatokkal, növényekkel is. Mindenben a Teremtőnket szolgáljuk. Láss csodát, ez sem kerül pénzbe!

Mindig tudatosan gondolj a szolgálatra! Sokszor nehéz lesz, és olyasmire kér majd a lelked, amit azelőtt soha nem tettél volna meg: mondjuk egy nyilvános helyen lehajolni egy összegyűrt papírdarabért és a szemetesbe dobni, vagy duplán kontrollálni a kezedből kiadott munkát, hogy biztosan tökéletes-e. Netán egy rászorulótól nem kérni pénzt a szolgáltatásaidért. Avagy böjtölésedkor, vagy cigarettáról való leszokás közben egy-egy nehezebb pillanatot felajánlani. Vagy feszült helyzetben türelmesnek maradni és nem visszaszólni bántón. Ilyenkor hidd, hogy az Atyának dolgozol és mondd ki magadban: „Uram ezt a Te oltárodra szánom!” Na, azután, nézd meg mi történik! Ott kezdődnek majd a csodák az életedben!


2. Törvényt sérül akkor is, ha tudatosan használ valaki másokat. Politikusként, gazdasági erőfölényben nem a köz javát szem előtt tartva döntéseket hozni, a legnagyobb hibák közé tartozik. Vállalat vezetőként nem a legtöbbet szolgálni, végzetes bukás. Tudatosan a kényelemnek megfelelően a könnyebbik utat választani szintén ide tartozik. Másokban félelmet kelteni az erőfölényből származó pozícióból fakadóan, akár családi kapcsolatokról, akár gazdasági vonalakról van szó, hatalmas tudatos bűncselekmény. Egy szóval másokat félelemben tartani: BŰN – komoly, saját fejünkre küldött betegség az ára!

3. Ugyanilyen hatalmas következménnyel jár az is, amikor tudatlanságból használunk ki másokat. Amikor nincs tudomásunk a mindent megtartó szeretet energia rendszerről és azt hisszük, hogy más emberek fognak bennünket a tudásunkért eltartani. Sokszor halljuk tőletek: „Nem azért tanultam, hogy szegény legyek!” „A tudást meg kell fizetni” stb.

Tegyünk rendet ebben a gondolatkörben. Ha te elmentél az egyetemre, mert meg akartad tanulni azt, hogy hogyan kell gyógyítani, akkor az a te saját tudásodat fejlesztette. A tudás elnyerése a te fizetséged. Neked a tudással kutya kötelességed szolgálni és megosztani a köz javára. Ellenszolgáltatásként csak a megfizethető, minimális pénzáramláshoz kérhetsz fizetséget, hogy az adok-kapok energiatörvény kiegyenlítődjék.

Ha te tanár vagy, ugyanez a helyzet. Ha szakember vagy úgyszintén. Ha úgy érzed, hogy a szakma, amely a kezedben van, nem elégíti ki teljességgel a lelked összes igényét, és nem boldogít önmagában, nem a saját lelked épüléséért tanultad ki, hanem azért, hogy pénzt szerezz vele, akkor most szólok: igen rossz helyen vagy! Keresd meg azt a területet, amelyből számodra öröm származik. Dolgozz szeretetből, örömben, mások javára! Még akkor is, ha nem származik közvetlen pénzáramlás belőle. Ekkor kerülsz rá a saját sodrásodra és éltető forrásod tápláló vizére.

Ha az új energiákról tanítasz, spirituális irányzatokban és szemtelenül sok pénzt kérsz a társaidtól érte, valamint visszatartasz információkat, tudd, hogy nem vagy méltó erre a feladatra. Azt üzened a világnak, hogy te nem ismered a törvényt! Azt üzened, hogy nem hiszel a működésében, és csakis arra vársz, hogy sztár legyél az új műfajban! Becsapod a körülötted lévőket. Csak minimális, névértékű szolgálati díjat kérhetsz! Ez a parancsod! A lelked parancsa! Nagyon hamar letiltja a lelked a tudásodat, és a tested jelezni fog, ha nem változtatsz. Állj le és tervezd újra a szándékaidat! Szolgálj a tudásoddal, azért kaptad, hogy a világot segítsd vele.

4. A törvényt akkor is áthágod, ha önmagadat leértékeled, ha nem gondoskodsz önmagadról, ha engeded magadat kihasználni félelemből mások által. Tudd, hogy a Szeretet Törvénye a fénytengelyen keresztül mindig feltölt téged nagyhatalmú szeretet energiával. Nem szükséges másokat nyúzni szeretetért! Mai ember még nem képes tudatosan és helyesen szeretni, tehát nem képes neked eleget nyújtani. Ne is várd el senkitől! Töltsd fel a fényből magad és áraszd a világodra a szeretet energiáját! Ez a szolgálatod! Ne betegedj bele az energiahiányba! Ott van körülötted, árad rád végtelen mennyiségben, csak vedd észre és használd!
Ha rádöbbensz az erejére gyógyítod önmagad, másokat, a világod! Ez Isten adta jogod és kötelességed! Élj vele és győzedelmeskedj! Igazodj a Mindeneket létrehozó Erőhöz a Szeretet Törvényéhez!

Végtelen testvéri szeretetemmel


Juventus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése