2012. október 19., péntek

Itt az idő ugorj...






ITT AZ IDŐ UGORJ..

Nagy segítség lehet, ha tudod, hogy ami most veled történik a személyes életedben, ugyanaz történik mindenhol, a bolygó kollektív életében is.
Ettől talán kevésbé fogod úgy érezni, hogy az Univerzum pikkel rád - és kevésbé érzed elszigeteltnek magad.

Mostanában annyi minden változik, oly sok ember életében.
A világgazdaságban erőteljes mozgások mennek végbe, ami az egész emberiséget arra ösztönzi, hogy újragondolja alapvető értékrendjét.
A világpolitika is megváltozott, és olyan dolgokat látunk, amiket sosem gondoltunk volna, hogy látni fogunk.
Az orvoslás, a tudomány és a technológia területén elképesztő titkokat fedeznek fel világszerte, amelyek megváltoztatják magáról az életről alkotott alapvető elképzeléseinket.
A kapcsolatokról és a házasságról vallott legújabb nézetek nagyon sok embert kibillentettek a komfortzónájukból. Az pedig, ahogy manapság sokan a konfliktusokat kezelik, valóságos terrort teremtett az életünkben.

Emberek veszítik el az állásukat, a megtakarításaikat, sőt az otthonukat.
A népesség elöregedésével egyre többen lehetünk tanúi annak, ahogy családtagjaink megélik az átmenetet, amit mi halálnak nevezünk. A házasságoknak és a párkapcsolatoknak gyakrabban véget vetnek, sokkal jelentéktelenebb okok miatt, mint valaha. A két utóbbi fejlemény között pedig őrjítő gyorsasággal veszítjük el szeretteinket. Viszonyunk a gyermekneveléshez és az oktatáshoz drámai változásban van, és átrendezi a családi kapcsolatok belső dinamikáját.

Mindez egy nagyobb folyamat része, ami most a világban történik.
Az emberi társadalom ÖNMAGA ÚJRA FELFEDEZÉSÉNEK KÜSZÖBÉN ÁLL!!!!
Ezzel nem lelombozni szerettelek volna titeket, csak lássatok tisztán, hogy EZ NEM CSAK VELETEK TÖRTÉNIK.
A jó hír az, hogy van mód arra, hogy megragadd a kötőfékjét ennek az elszabadult lónak, legalábbis SZEMÉLYES SZINTEN VAN!

LEHETŐSÉGED VAN UGYANIS ARRA, HOGY IRÁNYÍTSD ÉS MEGVÁLTOZTASD A VÁLTOZÁSRA ADOTT REAKCIÓDAT - ÉS EBBŐL KIINDULVA ARRA IS, HOGY IRÁNYÍTSD ÉS VEZESD ÉS MEGTEREMTSD A VÁLTOZÁSOKAT.

Amin most keresztülmegyünk, azt Jean Houston antropológus és társadalomtudós UGRÁSIDŐNEK nevezi. Ez az a pillanat az élet végtelen körforgásában, amikor a TAPASZTALÁSUNK MINDEN TERÜLETÉN MONUMENTÁLIS ELMOZDULÁSOK MENNEK VÉGBE!
Ami változás korábban 300 év alatt játszódott le, az most 30 év alatt történik, ijesztő gyorsasággal. Ez tízszeres növekedés a határtalan kommunikációnak is köszönhető.

Jelenleg már a határán vagyunk annak, ami az AZONNALI ÁTLÁTHATÓSÁG IDŐSZAKÁT jelenti, amikor mindent azonnal tudni fogunk, tisztán és világosan. Ez a pillanatról pillanatra működő TUDATOSSÁG lehetővé teszi, hogy MINDENRŐL AZONNAL TUDJUNK, BÁRHOL TÖRTÉNIK IS, ÉS OLYAN SZEMLÉLET-VÁLTOZÁSOKAT OKOZ, melyek DOMINÓ EFFEKTUSOKAT INDÍTANAK EL.

Az emberiség pedig nem lesz képes kezelni ezt a helyzetet - TE SEM LESZEL RÁ KÉPES - ha csak nem kerül nyilvánosságra a válasz mindenre.
Épp ezen munkálkodunk most. Meg fogjuk fejteni a TITKOT!

LÉGY JELEN A MOSTBAN!

Miközben végigolvastad a leírtakat, próbálj "semmit sem kezdeni " velük!
Csak létezz együtt ezzel az igazsággal, lélegezz bele, és adj hálát a pillanatért.

forrás:  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=360501964037410&set=a.243965909024350.59638.100002328276764&type=1&theater


1 megjegyzés: