2012. október 2., kedd

Áthangolás dimenzióváltásra - Almor mester


Almor mester üzenete 



Üdvözöllek benneteket lelkek! Tanítással érkeztem, melyet átadhatok nektek isteni jóváhagyással. 

Almor vagyok, a dimenziók mestere. Feladatom a dimenziók energiáinak beállítása, a dimenzióváltások előkészítése és segítése, az új dimenzióba való „beleszilárdulás” megvalósítása. Minden dimenzió közötti átjárás a fennhatóságomba tartozó energiákkal lehetséges. 
Ezek az energiák olyan kódokat tartalmaznak, melyek megnyitják az erőkapukat, és átjárást biztosítanak a dimenziók között. Erőmmel azokat segítem, kiknek nincs Istentől való hatalmuk ennek megtételére. Kikbe a kód eredendően beültetve vagyon, nekik a dimenziók közötti átjárás létük eleme.
Így lehetnek bárhol angyalok és arkangyalok, mesterek és Jézus Úr.
De létezők, kiknek kódjai korlátozva vannak, s minden dimenziót átjárni nem tudnak, nekik segít erőm s hatalmam.
Segítőim a dimenziók angyalai. Ők őrködnek a kapuknál, s ellenőrzik a kódokat áthaladásnál. Minden dimenzióváltás energiamódosítást igényel. Az eltérő dimenziók rezgése, és ezáltal megjelenése is más! Így lehetnek különbözők a dimenziók. Minden dimenzióba való átlépéskor az energiaszinteket is át kell hangolni, hogy az adott erő megjelenhessen az ottani időben és térben, vagy annak módosulataiban. Ha ez nincs kellőképpen előkészítve és kivitelezve, a dimenzióba való átlépés megakad az adott dimenzió határában, s nem egyesülhet vele. Ez nagyon jelentős feladat! Körültekintést, pontosságot, felelősségteljes tetteket igényel. Aki részt vesz benne, tudnia kell mit vállal!

Tudatlanul nem lehet átlépni egy másik dimenzióba, mert a tudati behangolás az első lépcsőfok az ugrásban! Ha a tudat befogadja az ugrást, s energiái áthangolódnak az átlépendő szint energiájára, vele egyhangban (összhangban) a fizikai vagy nemfizikai megjelenési forma is hangolásra kerül. Nem lehet semmit elsietni! A túl gyors energiahangolás a forma széteséséhez vezethet!

Már nálatok is történtek hasonlók. „Bátor” kísérletezők az önhangolást elsajátítva más dimenziókba akarták áthelyezni nemcsak lelki valójukat, de fizikai megjelenésüket is. Bár tudatukat behangolhatták az adott dimenzióra, testüket nem készítették fel az energiaváltozásra, s bár mi figyelmeztettük őket, ezt figyelmen kívül hagyva, a kódok hiányában indultak el. Testük szertefoszlott, s lelkük megakadt a dimenzió határán! Mint fizikai megtestesülések eltűntek! Lelkük tanulási fázison megy át, mire újra testet ölthetnek.

Ezért ne legyetek türelmetlenek és kapkodók! Várjátok ki az alkalmas „időt”! Várjátok meg, míg felkészítünk benneteket az utazásra! Míg áthangoljuk testetek-lelketek-tudatotok!

Segíthettek nekünk minden szinten!
Fizikai testetek tisztíthatjátok, hogy sejtjeitekből eltávozzon a felesleges lerakódás, mi lassítja a rezgésszám emelkedést. Figyeljetek étkezésetekre, mozogjatok, de tisztítsátok magatokat Fénnyel is!
Lelketek lángját ébresszétek fel, hogy belülről lobogva tisztítson titeket, s lángjának ritmusa írja be kódjait testetekbe. Így is tudunk benneteket állítani. Lelki lángotok ritmusán keresztül. De ehhez fel kell lobbantanotok! Minél jobban ég, annál könnyebben veszi üzeneteinket.
Tudatotokat helyezzétek át! Földi tudatotok korlátozottsága lassítja a hangolást, mert elutasító! Akkor sikerül áthelyeznetek, ha gondolataitok befogadókká, elfogadókká válnak. Mindenen gondolkodjatok el, s ne zárjátok be előtte magatokat! Ekkor veszitek majd észre, milyen távlatok nyílnak meg előttetek, mert teret engedtek isteni Tudatotoknak.
Ezt tegyétek földi lelkek, hogy segítsetek bennünket és önmagatokat egy nagyjelentőségű változás bekövetkezéséért. Engedjétek, hogy áthangoljunk benneteket az új dimenzióba való átlépésre, és segítsetek ti is hangolódásotok elősegítéséért! Minden változásban lássátok meg fejlődéseteket, haladásotokat, s tudatosan készüljetek! 
Legyetek folyamatos kapcsolatban segítőitekkel, s ne féljetek kérni és kérdezni!
Legyen ez a Változás mindenki számára az Isteni Dicsőség bizonyítéka és az emberi lelkek erősödésének záloga!
Bizalmunk Bennetek állandó! Segítségünk körbevesz titeket s mindig elérhető! Kérjetek! Engedjétek, hogy tegyük mi feladatunk, s tegyétek ti is velünk mi tiétek!
Az átalakulás erői segítsenek benneteket utatokon!

Almor, a dimenziók mestere szólt
 
Pusztai Orsolya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése