2014. január 15., szerda

Tisztítás zenével - hatalmas energiával


 Jót fog tenni, biztos vagyok benne.


Andre Rieu és a mexikói közönség 


Itt az ideje a tisztulásnak és feltöltődésnek. Egyik legegyszerűbb módszer erre a zene, mégpedig nem akármilyen zene. Olyan kell hozzá, ami a szívünket nyitogatja, és felemel bennünket. 

Hallgassuk és nézzük az alábbi összeállítást! Shaw-műsor a javából. Magasra emeli a rezgésszintünket. A hegedűművész -karmester Andre Rieu kiválóan ért a muzsikáláshoz és az emberi lélek húrjaihoz is. Nagyszerű a zenekar, a mexikói közönség pedig szenzációs! A koncert igazi örömünnep lett, Fiesta!

"A világ legjobb közönsége!"  mondja Andre. Ő maga holland születésű, és zenekarával járja a világot, mindenhol örömet hozva az emberek szívébe.

 Fénykép: Tonight we give our first concert in Chile! I hope you are all as excited as we are!



A tisztuláshoz elengedhetetlen, hogy jó minőségben, jó hangosan szóljon a zene, és közben nézzük is videót! Ne foglalkozzunk mással közben. Nézzük a közönséget, milyen boldogok, mennyire őszintén tudnak örülni -együtt!! Ragadós ez.  Hatalmas energiák működnek az előadás alatt, használjuk ki. Engedjük most szabadjára az érzelmeinket és mosolyogjunk, táncoljunk, nevessünk, vagy sírjunk, ahogy jön! Jót fog tenni, biztos vagyok benne.


andre rieu fiesta mexicana 2011 track 1 TO 5 

 

andre rieu fiesta mexicana 2011 track 1 TO 5 

 

Andre Rieu - Cielito Lindo. MEXICO. 

 

andre rieu fiesta mexicana 2011 track 13-17 

 

 Összeállította Dombi Katalin






 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése