2014. január 1., szerda

Földlakók - filmajánló

 

 Amiről legtöbben mit sem tudnak.. pedig ez a mi szennyesünk. A továbblépésünkhöz nélkülözhetetlen infók...
 /DKatalin
 

Földlakók a film címe, melyet nehéz szívvel tettem hozzáférhetővé - Ilona

2014.01.01. 19:33 Istengyermek

dsc04187_1388600975.JPG_1944x2592

Áldottaim,
Vannak akik a változást várják, de tenni érte nem sokat szeretnének. Nem rátok gondolok, kik épp most olvassátok ezeket a sorokat. Ti már úton vagytok. Mindazoknak küldjétek el ezt a felvételt, kik még keresik az utat.
A film szembesít minket azon dolgok egy részével, amit itt a földön mint  "tudatos ények " teszünk. Hívhatjuk bár minek a lényegen nem változtat.  Gondolkodjatok el rajta, mert a világ mi vagyunk és csak általunk változhat.
Csak erős idegzetűeknek ajánlom:



http://www.youtube.com/watch?v=nDLPma4DFX8


Ilona
 istengyermek.blog.hu


 Kiegészítés:

 A FÖLDLAKÓK (EARTHLINGS) egy nagyfilm hosszúságú dokumentumfilm az emberiség teljes állatoktól való függőségéről (kiskedvencként, valamint élelem, ruházat, szórakoztatás, és tudományos kutatás céljából), de bemutatja a totális tiszteletlenségünket is eme „nem-emberi segítők” iránt.

 A FÖLDLAKÓK messze a valaha megalkotott legátfogóbb dokumentumfilm a természet, az állatok, és az ember gazdasági érdekeinek összefüggéséről. Sok színvonalas állatjogi film van, de ez magasabbra teszi a lécet.

Az Oscar-díjra jelölt Joaquin Phoenix (GLADIÁTOR) a film narrátora, zenéjét pedig a híres platinalemezes művész, Moby szerezte. 

Alaposan megvizsgálva a kisállatboltokat, kölyökneveldéket, állatmenhelyeket, állattartó telepeket, a bőr- és szőrmeipart, a sportot és szórakoztatást, és végül az orvosi és tudományos területet, a FÖLDLAKÓK rejtett kamerákat és korábban soha nem látott felvételeket használva számol be a világ olyan, nagy iparágainak napi gyakorlatáról, amelyek nyereségükhöz teljes mértékben az állatoktól függenek. Erőteljes, informatív, és elgondolkodtató. 

A FÖLDLAKÓK szinte ordít, hogy nézd meg. Erősen ajánlott!


Forrás: http://www.globalisfelmelegedes.info/


 A video jobb alsó sarkában, a lehetőségek választásánál a "CC"-re kattintva felirattal nézhető a film... :)

Itt is megtekinthető: http://video.google.com/videoplay?doc...

Dombi Katalin

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése