2014. január 31., péntek

A mai napra - Január 31.Péntek


 
A nap tanítása, hogy lelki gyógyulásunk elindult, csak koncentráljunk az öröm és szeretet rezgéseire, hagyjuk általa vezetni magunkat..


 


Január 31. Péntek
 
Szeretetünk hatására, finom energetikai szinten elindulhat lelkünk áthangolódása. 


Ha önmagunkért már képesek vagyunk felelősséget vállalni, növekvő tudatosságunk tágabb, szabadabb dimenziókba vezethet bennünket, megnövelve gondolkodásunk, érzelmeink, és intuíciónk mozgásterét. 

Rendre, tisztaságra való igényünk most felerősödik, és végre elkezdhetjük rendbe tenni, átalakítani dolgaink, illetve kapcsolataink, mert már van bennünk elég bátorság saját utunkon járni. 

Egyre inkább ráérezhetünk arra, hogy mi az amit szívünkből vagyunk képesek csinálni.

 Kapcsolatba léphetünk lélekből fakadó képességünkkel, mind nagyobb indíttatást érezve az öröm megtapasztalására, megosztására. 

Ha végre elindultunk önismeretünk irányába, vezet szellemi fejlődésünk hegyén felfelé az út. Rengeteg segítséget kapunk, mert láthatatlan segítőink közül sokan állnak mögénk, hogy egyszer és mindenkorra képesek legyünk elhagyni járt utunkat a járatlanért. 

Hitünk erősödhet, ezáltal más szemszögből nézhetünk rá életünkre, és ami eddig megoldhatatlannak tűnt, most hirtelen érthetővé, és átláthatóvá válik, egyszerű megoldásokat sugallva.

A nap tanítása, hogy lelki gyógyulásunk elindult, csak koncentráljunk az öröm és szeretet rezgéseire, hagyjuk általa vezetni magunkat..


Lágyulásunk toleránsabbá, elfogadóbbá tesz, így nyitottabbá válunk a változások befogadására, tudatunk rezgésszintjének emelésére. 

Tudnunk kell, hogy bármilyen köd is vesz körül, önmagunkban felismert fényünk, hívójelként, élő mintaként rezeg át más életekbe, felébresztve a ragyogás képességét, ami segíthet túllépni bármilyen homályon.

 S minthogy békénk sorsunk beteljesítéséből táplálkozik, ne féljünk, éljünk.


 Átjárók

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése