2014. január 2., csütörtök

2013 összefoglaló - Benjamin Fulford 2013.12.31.


 Az örök szkeptikusok kezdhetik föladni a harci állásaikat.

2013 a cionistáknak olyan volt, mint 1944 a náciknak

Visszatekintve a 2013-as eseményekre egyértelmű, hogy a fasiszta, cionista erők súlyosan viharvertek és komoly tisztogatáson estek át. Ha folytatjuk a támadásukat, az emberi faj végre felszabadulhat gyilkos rabszolgaságuk alól 2014-ben.

Ahogy a 2012-es év véget ért, 2013 a náci/cionista elemek tisztogatásával kezdődött az amerikai hadseregben. A Bush/náci/cionista frakció a hadseregben már tervezte, hogy elsüllyesztenek 3 amerikai repülőgép hordozót a Perzsa-öbölben, hogy azért Iránt vádolhassák, és elindíthassák a Harmadik Világháborút, több forrás szerint. Ehelyett a fasisztákat, mint David Petraeust, Charles Gauoette altengernagyot, és Carter Ham tábornokot eltávolították a több mint 200 magas rangú amerikai katonatisztet érintő tisztogatás részeként. A CIA, az NSA és más ügynökségek is hasonló tisztogatásokat tapasztaltak meg a cionista ügynökök körében. Olyan fasisztákat, mint Michael Hayden, Paul Wolfowitz, Michael Chertoff, és a 911/2001 amerikai fasiszta államcsíny összes többi főbb kitervelőjét már eltávolították a hatalomból.

Washingtoni kormányzati forrásokból azt is meg tudjuk erősíteni, hogy azokat a földalatti bunkereket, melyeket az elit azért készített, hogy elrejtőzzenek a tervezett Harmadik Világháború alatt, vagy lefoglalták, vagy megsemmisítették. Majd februárban és márciusban Rómában a náci pápának megmondták, hogy vagy lemond, vagy megölik, megnyitva az utat az igazi Keresztény pápának Ferencnek, hogy megkezdje a Katolikus Egyház megtisztítását. Ferenc már eltávolította a Vatikán titkos hatalmi brókerét, Tarcisio Bertone bíborost, megnyitva az utat a Vatikáni bank és a Katolikus Egyház előtt, hogy átirányítsák egy fasiszta világkormány létrehozására szánt energiákat a szegények és gyengék megsegítésére.

Ezen tisztogatások után a fasiszták ellentámadásba kezdtek, hogy egy nagy lökéssel kirobbantsák a Harmadik Világháborút Szíriában. Ennek része volt egy Szíria elleni izraeli nukleáris támadás, egy kísérlet arra, hogy hamisan megvádolják a szíriai kormányt egy szarin gáztámadással, és egy hisztérikus cionista háborús uszító médiakampány. A Pentagon és Oroszország egy ponton véget vetett ennek azon fenyegetéssel, hogy hadat üzennek Franciaországnak, hogy megelőzzék a Szíria elleni támadást.

Ezt követően Egyiptomban a náci Muzulmán Testvériség kormányát, mely csalással kapott felhatalmazást, eltávolította a hadsereg az egyiptomi közvélemény támogatásával. A fasiszta cselszövést, hogy a Szuezi-csatorna lezárásával egy olajválságot hozzanak létre, ezáltal megakadályozták.

A cionista összeesküvést, hogy kirobbantsák a Harmadik Világháborút a Közel-Keleten egy másik nagy csapás érte, amikor az Egyesült Államok kormánya úgy döntött, hogy barátságot köt Iránnal. A cionista média már 30 éve hisztérikusan sikoltozik, hogy "meg kell támadni Iránt, mert néhány héten belül nukleáris fegyverük lesz", nos ez az elme zsibbasztó színjáték véget ért.

Ehelyett az iráni és amerikai erők most azon dolgoznak, hogy együtt harcoljanak a cionista/szalafista terroristák ellen Irakban és máshol, a Moszadhoz köthető DEBKA weboldal szerint.

http://www.debka.com/article/23558/US-and-Iran’s-First-Joint-Military-Venture-Fighting-al-Qaeda-in-Iraq

Ahogy Ázsiában is, a fasiszták és szövetségeseik számos vereséget szenvedtek. Az idősebb George Bush és testvére Prescott által kiépített kínai szövetségesek hálózatát, melyet amerikai katonai technológia, és iraki olaj kenőpénz illegális átadásával hoztak létre, Xi Jinping és kollégái csendben felszámolták.

A hálózatot Észak-Koreában is, mely segítette a fasisztákat a Japán elleni 311 nukleáris és szökőár támadásban már kisöpörték az észak-koreai második számú hatalmi bróker Csang Szongthek és szövetségesei eltávolítását követően.

Az összeesküvés európai fellegvárában is tántorog.

Az Egyesült Királyságban a brit parlament kényszerítette az összeesküvés pudliját David Cameront, hogy állítsa le a Szíria ellen tervezett támadást. Ez része egy átfogó lépésnek az Egyesült Királyságban, hogy a brit szuverenitás átadása ellen harcoljanak a meg nem választott fasiszta uniós rendszerrel szemben. Az ellentámadás folytatódik 2014-ben.
Franciaországban a Francois Hollande rezsim továbbra is a fasiszta összeesküvés egyik erődje, olyan tettekkel, mint az arany ellopása Maliból, hogy segítse a banksztereket, és megpróbálja feltámasztani a szaúdi abszolutista rabszolga rendszert. Ugyanakkor vannak jelei a polgárháborúnak Franciaországban, melynek célja, hogy eltávolítsák a cionistákat ott is (Franciaországban):

http://lecitoyenengage.fr/vers-la-guerre-civile-en-france-4891

Németországban a Merkel rezsim, miközben folyamatosan törekszik a nagyobb német és EU egységre, továbbra is következetesen kerüli a háborús hisztériát a Közel-Keleten, vagy máshol. Németország egyre közelebb kerül Oroszországhoz, és távolodik Franciaországtól.

A legutóbbi EU kísérlet, hogy átvegyék Ukrajnát még ebben az évben megbukott, helyette Putyin kezdett offenzívába Kelet-Európában, olajat és gázt kínálva cserébe a partnerségért. A kísérlet meghiúsulásával, hogy átvegyék a hatalmat Szíriában a fasiszta szaúdiak és cionista szövetségeseik, valamint az oroszbarát rezsim létrehozása Egyiptomban, Oroszországot 2013-ban vitathatatlanul a legfőbb hatalmi tényezővé tette a Közel-Keleten. Ez azt jelenti, hogy Oroszország most abban a helyzetben van, hogy átvegye a hatalmat a viharvert, de még mindig mindenható olajdollár fölött.

Ugyanakkor még mindig sok a tennivaló, mielőtt a fasiszta cionistákat véglegesen eltávolítják a hatalomból.

Leginkább ügynökeiket, Mario Draghit, Janet Yellent és Haruhiko Kurodat, akik még mindig illegálisan gubbasztanak az Euro, az amerikai dollár és a jen adósrabszolga rendszer tetején. Rabszolga politikusaik így továbbra is hatalmon maradnak Washingtonban, Tokióban, Londonban, Franciaországban és Izraelben.

Ahogy Japánban is, a cionista Külkapcsolatok Tanácsa képes volt megrendezni egy manipulált választást, hogy hatalomba juttassa az alacsony IQ-jú cionista, háborús uszító rabszolga Shinzo Abet, mint diktátort. Abe folytatja a japán vagyon átadását cionista mesterei kezébe, és követi az utasításokat, hogy provokálja Japán ázsiai szomszédait. Például a japán atomreaktorok újraindításának megtagadásával együtt átadott több mint 100 milliárd dollárt egyetlen napon a cionista náciknak, mely lehetővé tette számukra, hogy elhárítsák a csődöt. Abe személyesen is vásárol mindenfajta ingatlant Tokió környékén a cionista bábmestereitől származó vesztegetési pénzből. Őt el kell távolítani.

A cionisták továbbá ott ülnek a legtöbb nagy nyugati kereskedelmi médiacég tetején, így képesek tovább ontani a zsibbasztó propagandát. Még mindig képesek kivitelezni hamis (bostoni bomba) és valós (múlt heti merényletek Oroszországban) terror támadásokat.

Ezért 2014-ben el kell őket távolítani a hatalom és a befolyás utolsó bástyáiból. Az egyik valószínűleg pusztító lépés számukra egy Szaúd-Arábia elleni támadás lenne. Múlt augusztusban a szaúdi herceg Bandar bin Sultan azt mondta Vlagyimir Putyinnak, hogy "Garanciát tudok adni, hogy megvédje a téli olimpiát a következő évben. A csecsen csoportok, melyek veszélyeztetik a játékok biztonságát, a mi ellenőrzésünk alatt állnak."

Most, hogy terrorista támadások történtek Oroszországban, mint a volvográdi (korábbi Sztálingrád)  buszrobbantás, Putyinnak a nemzetközi jog alapján joga van Szaúd-Arábia megtámadására. A Pentagon is csatlakozhat a támadáshoz, mivel most már egyértelmű, hogy a szaúdi rezsim kéz a kézben dolgozott Bush nácijaival New Yorkban a 911 tömeggyilkos terrortámadás megrendezésében.

Szóval várhatjuk ennek a gonosz rezsimnek a bukását 2014-ben. Ezzel megszűnne a fasiszták igazi fő pénzforrása.

A másik dolog, ami a fasiszták számára a végleges befejezést jelenti, az a szükséges lépés, hogy normailzálják és megadóztassák a kábítószer ipart az emberiség egészsége és biztonsága kedvéért. Ezzel véget érne évi 2,5 trillió dollárnyi pénz beáramlása a bűnügyi vállalkozásokba.

Obama elnöknek is meg kell mutatnia, hogy ő az igazi megoldás a halálos amerikai adósságspirál megszüntetésében. Ezt könnyen megteheti a jelenlegi amerikai dollár külföldi valutaként kezelésével, és az amerikai kormány által kibocsátott pénzzel a Szövetségi Tartalékbank hitelviszonyt megtestesítő értékpapírjai helyett.

Ezt a kérdést évek óta álcázzák okkultizmussal, népbutítással, bonyolult matematikával stb., de valójában nagyon egyszerű. A dolgok jelenlegi állása szerint a maffia család kezében lévő Szövetségi Tartalékbank teremt mondjuk 100 dollárt a semmiből, amit kikölcsönöz a kormánynak és az embereknek. Így kapsz 100 dollárt, és 110-et fizetsz vissza. Míg kamatmentesen, ahogy már néhány helyen most is van, 100 dollárt adnak, és 100 dollárt kell visszafizetni.

Egy kormány által kiadott valutánál kapsz 100 dollárt, és azt megtartod. Ennyi a történet. Természetesen ha a kormány megkergül, és túl sok pénzt hoz forgalomba, akkor infláció lesz. Ezért ha a pénzt sörre és lányokra, vagy más hasonló dologra akarod költeni, meg kell dolgoznod érte, hogy megkeresd. Ugyanakkor a kormány által adott pénzből fizethetnéd az olyan dolgokat, mint a közművek, élelmiszerjegyek, oktatás, egészségügy és a hadsereg anélkül, hogy szükség lenne akár adókra, vagy adósságra.

A nemzetközi amerikai dollár fizetési rendszer továbbra is független lehet az Egyesült Államokban, ha más nemzetek a világon, különösen a BRICS országok támogatják.

Végül sok ember kívánsága a világon, hogy lássák a tömeggyilkosok letartóztatását, akik annyi évig büntetlenül cselekedtek, hogy bilincsbe verve sétáljanak az elkövetők a világ tévéinek kamerái előtt, hogy végre mindenki megérthesse, a rémálomnak végre vége van.

Szintén 2014-ben az új energiaforrások bemutatása, az élet meghosszabítása, az életminőség javítása és más új csodák további lendületet vesznek. A jövő történészei visszatekintve úgy fognak 2013-ra emlékezni, mint az emberiség és a bolygón élő minden teremtmény új korszakának hajnalára.

Benjamin Fulford

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/12/2013-cionistaknak-olyan-volt-mint-1944.html#.UsXRDvv8BWE



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése