2014. január 28., kedd

A mozdulatlanság ideje 01.18.


NAGYON JÓ ÖSSZE FOGLALÁS.  OLVASSÁTOK ÖRÖMMEL. /Szelei Magdolna


Steve Rother 


A mozdulatlanság ideje

A Nap polaritásának változása
Üdvözlet, kedvesek
Változás a Nap polaritásában

eM vagyok és azért vagyok itt, mert megváltoztattátok ezt a bolygót. Már minden egyes részét átalakítottátok és most igyekeztek akklimatizálódni, hozzászokni ehhez az új világhoz. Ez nem könnyű és pont ezért szeretnénk elmondani, hogy mi várható, mert ez a legszebb része mindannak, aminek most a kellős közepén vagytok. Az Őrző beszélt a Napotok polaritásának változásáról, de nem a Nap az egyetlen, ami polaritást vált. A Föld is megtette ezt már többször. Miért vált bármi polaritást? Nos, egyszerű oka van kedvesek, az egész az egyensúlyról szól.

A polaritás vagy dualitás mezeje – amiben itt a harmadik dimenzióban dolgoztatok – mindent elkülönített és ami maradt, amikkel dolgoztok, azok a saját megfigyeléseitek. Megteremtitek a pillanatot, kinyitjátok a szemeteket. Namost még ennél is több lehetőség elérhető, ezekről szeretnénk nektek ma beszélni, mert mindez már elkezdődött. Ennek az átalakulásnak az első éve a hozzászokásról szólt; arról, hogy megtanuljátok megérteni az új erőt. Most azonban a kozmosz is mögöttetek áll. A Nap polaritásváltása hatalmas mágneses mezőt generál. Nem, ez nem erős, ez hatalmas. Beteríti a kozmoszt egy olyan energiamezővel, amit ti gyengének neveztek – mi hajszálnyinak mondunk – és ez mindent átitat. Nos, mi így kontrollálunk mindent. Itt a kollektív ‘mi’-t használjuk, mert ennek ti is részei vagytok. Mi mindannyian ezeken a finom, vékony mágneses mezőkön keresztül kontrollálljuk az univerzumot. Ezt használtátok, amikor távgyógyítást alkalmaztatok vagy imádkoztatok valakiért, illetve amikor jó gondolatokat küldtetek mások felé. Kiküldtétek ezeket a mágneses hullámokat, hogy a többiek bele tudjanak helyezkedni ezekbe és megtapasztalhassák az energiát.

2014. március
Ahogy a Nap elkezd változni, a lemezének poláris mozgása lelassul; azok a részek, amik mozgásban voltak, felzárkóznak hozzá. Ez új ráncolódásokat hoz létre, mert egy rész előreindul, azután visszazuhan, megint előreindul és végül megtalálja az új egyensúlyát az ellenkező irányban. Ahelyett, hogy egy irányba fordulna, a másik irányba fordul és ez a változás mindannyiótok számára lehetőséget hordoz a következő négy hónapban. Igazából ez már most indul. A tudósaitok úgy gondolják, hogy ez még három-négy hétig nem kezdődik el, mi azonban azt mondjuk, ez már most elkezdődött. Észlelni fogjátok érzelmileg a testetekben, de a teljes hozzászokás március végéig tart majd. 2014 márciusa az akklimatizációs időszaka lesz ennek az új energiának, és ahogy ez megtörténik, elkezdtek megtanulni egy új világban élni. Igen, furcsának fog érződni, épp úgy, ahogy az elmúlt világból ebbe az új világba mozdultatok. Ezúttal azonban biztosabbnak érzitek majd a folyamatot, magabiztosabbnak érzitek majd magatokat a szívetekben és ez a szép ebben az egészben.

A fény újraegyesülése a Föld bolygón
Annyi minden van még. Az Őrző egy olyan időről beszélt, ahol nincsenek többé titkok. Ez ennek az egésznek a szépsége, hogy amikor mindannyian leteszitek az illúzióitokat arról, hogy kinek játsszátok el magatokat, elértek egészen a bennetek lévő lélekig és egészen más alapokra helyezve kezditek megismerni egymást. Ez a fény újraegyesülése a Földön, ez most történik és csodás ezt figyelni. Ez az elkövetkező 12 hónap megadja az erőt ahhoz, hogy leföldeljétek, beépítsétek az új fényt a saját lényetekbe a Földön. Ez az új test már nem hordozza az összes érzelmi sérülést, amivel terhelve voltatok és engedi, hogy átalakítsátok az energiátokat a saját döntésetek által. Már próbálkoztatok és dolgoztatok ezzel más területeken, ám mindez most beérik. Ahhoz, hogy ezt megtehessétek, meg kell értsétek, hogy minden érzelmetek valós. Ez sokakat összezavar, mert gondolkodni próbáltok az érzelmeitekről és elbíráljátok melyek azok, amiket magatokénak akartok tudni, és hogy melyek negatívak vagy pozitívak. Mi nem nevezzük egyik érzelmet sem rossznak vagy jónak. Egyszerűen csak annak tükrei, amik az adott pillanatban vagytok, amit épp az adott pillanatban tapasztaltok.

A mozdulatlanság ideje … Zéró pont
Ahogy a váltás megtörténik és az energiák finoman átmozdulnak a körforgás egyik területéről a másikra, egy olyan magabiztosságot fogtok érezni, amit eddig hiányoltatok. Ez megadja nektek a lehetőséget, hogy lépjetek, de fel kell erre készüljetek. Ezért is adjuk át most nektek ezt az üzenetet. Ez a mozdulatlanság ideje, előkészület a cselekvés idejére, ami most közvetlenül előttetek van. Egy igen szokatlan lehetőség áll előttetek, mert amikor az irányváltás megtörténik, elmozdulása közben kiengedi a mágnesességeteket, amit a Naptól húztok be, és egy rövid ideig zéró pontra ér el. Amikor eléri a zéró pontot – ami elég gyorsan bekövetkezik -, az egy varázslatos egyensúlyi időszakot jelent a Földön. Az egyensúly legnagyobb része a férfi-női energiákra vonatkozik, aminek egyensúlyának megteremtésén már régóta dolgoztok.  Most megmutatkoznak és lehetőséget kaptok arra, hogy kiegyensúlyozzátok magatokat, a saját és környezetetek energiáját. Igen, ez azt jelenti, hogy magabiztosságra tesztek szert, mert ez az a mágnesesség, ami mindent elhoz hozzátok a kozmoszból. Épp úgy, mintha Otthon lennétek. Ha csokitortára gondoltok, megjelenik előttetek egy csokitorta. Nos, itt és most is meg van ez a képességetek. De nem csokitortával fogjátok ezt csinálni, hanem egymással.

Készen álltok arra, hogy megteremtsétek a valóságotokat
Új kapcsolatokat és családokat kell létrehozni, új energiákat behozni a Földre és a múlt év nagy változásai ezért történtek úgy, ahogy történtek. Most már készen álltok. Sokan ezt mondják: “Hogy értitek azt, hogy készen állok? Egyáltalán nincsenek kapcsolataim. Mindent elveszítettem.” Nos, bízzatok bennünk. Készen álltok, mert abban a helyzetben vagytok, ahol be tudtok lépni a valóságotokba és megteremteni azt. Arra kérünk, hogy nézzetek magatokra, de ne úgy, ahogy mások néznek rátok, hanem úgy, ahogy ti belülről érzitek magatokat. Figyeljétek meg a saját egyensúlyotokat a férfias és nőies energiák tekintetében. Néhányan úgy gondoltátok, hogy az egyik jobb, mint a másik. Persze ez nem így van, hiszen önmagában haszontalan mindegyik a másik nélkül. Egyensúlyban kell legyen a kettő, hogy tudjatok előre haladni. Új módon fog megmutatkozni minden, ami most nincs egyensúlyban, tolakodóan belenyúlva a világotokba. Meg van a képességetek, ezek az új ötletek és a motivációtok, hogy magatokévá tegyétek az életet. Ám hallatnotok kell a hangotokat mindehhez, kedvesek. Csak ti vagytok képesek megteremteni a valóságotokat. Ha kiegyensúlyozzátok a férfias és nőies részeket, elég férfias erőt húztok be és elég nőies kreativitást, elfogadva mindkettő szépségét, akkor tudtok gördülékenyen belépni ebbe az új világba.

A zéró pont energia
A fordulás ideje alatt, amint átfordul a másik irányba, megjelennek a lehetőségek. Sokan ezt fogjátok gondolni “Valami nem stimmel ma. Nem tudom mi az, de nem érzem magam annyira földeltnek, ahogy korábban, szóval lehet valami nem stimmel. Talán én csinálok valamit rosszul.” Mi azt mondjuk, hogy ez az elengedés, ez a zéró pont energia, amit mind megtapasztalhattok a következő hónapokban. Amint ehhez kezdtek hozzászokni és miután ez teljesen megérkezett, akkor jött el az ideje a cselekvésnek, hiszen nincs jobb idő a lépések megtételére szenvedélyetek bármely irányába. De mit jelent mindez? Ez azt jelenti, hogy előre kell lépjetek és végre megtenni mindazokat a dolgokat, amikről azt gondoltátok, hogy meg kell tennetek? Sokaknak konkrét listái vannak arról, hogy szerintük mit kell ebben az életben megtennie. Kedvesek, ez sosem az elért eredményeitekről szól. Ez arról szól, hogy mit választotok, mely irányba akartok menni. Ha a szívetek felé haladást választjátok, akkor nekünk könnyebb odavonzatni mindazt az utatokra, amit választottatok. Mégis kételkedtek magatokban és azt mondjátok “Megvárom amíg előbb magabiztossá válok és csak aztán lépek előre. Nem is tudom.” És akkor mindez elmegy mellettetek, hiszen ezt választottátok. Egy igazán különleges lehetőség áll most rendelkezésetekre, hogy leföldeljétek a saját egyensúlyotokat az új fényben és energiában, az új Földön, ahol a nőies és a férfias egyenlően van értékelve és megbecsülve.

A Sátán Kísérlet
Már jóideje a polaritás mezejében éltek, vagy ahogy ti nevezitek, a dualitásban. Nos, ennek már vége van, hiszen most a trialitás mezeje van jelen. A legtöbben nem tudjátok hogyan működik ez, egyszerűen csak igyekeztek ugyanazokat a jellemzőket és kontrol-mechanizmusokat használni, amit  a dualitásban megszoktatok. Elég frusztráltak vagytok, mert bár úgy tűnik időnként működik, ám nem minden alkalommal. Hadd beszéljünk erről egy kicsit. A dualitás mezejében minden általatok látott dolognak volt ellentétes oldala, ezért hozta létre az emberiség a pokol illúzióját. Nem értettétek meg a mennyország fogalmát anélkül, hogy el ne képzeltétek volna annak ellenkezőjét valamilyen módon és persze ez többféle módon került felhasználásra. Eszünkbe sem jutott, hogy ezt íly módon fogjátok használni, kedvesek. Persze ismeritek a mondást: Ahogy fent, úgy lent. És ez pontosan így is van. Sokszor leutánzunk titeket és ezt tettük a Sátán Kísérlettel. Eljátszottuk, hogy dualitás van a mennyországban, ahol nem volt. Ezért csináltunk egy Sátán Kísérletet, ami remekül működött. De elmondjuk, ő már Itthon van. Lucifer, minden idők legnagyszerűbb angyalainak egyike, mindenki segítségére volt abban, hogy alkalmazkodhasson a dualitáshoz, mert erre volt szükség. Nektek már nincs szükségetek erre az előre-hátra hintázásra, már nem kell három lépést előre lépni aztán néha kettőt vissza. Most már képesek vagytok határozott lépésekkel előre haladni a valóságotokban egy új élet felé. Mindössze egyetlen kezdő lépés kell hozzá.

Minden érzelmetek tökéletes
Sokan ütköztetek nehézségekbe az utatokon, elgondolkodtatok, hogy vajon a helyes úton jártok-e, jól értelmeztétek-e a Szellemtől érkező jeleket vagy valamit rosszul csináltok-e. Az egész jó és rossz koncepció a dualitásból származik, kedvesek. Most azt mondjuk, hogy ez mindössze egy kisebb helyreigazítás. Bár sokan nem jutottatok ahhoz a sikerhez azon a területen, ahol reméltétek, de mindez most változóban van. Kérünk, hogy ne használjátok ugyanazokat a szabályokat, amiket a régi világban. Ehelyett egyenesen a szívből induljatok ki és mindent ehhez igazítsatok hozzá. Legyetek tudatában, hogy minden egyes érzelmetek tökéletes minden pillanatban és nem kell elrejtenetek őket, ami egyébként is nehéz a Földön. Épp az előbb, az Őrző itt ült, figyelte Meg-et és könnyek csordultak ki a szeméből. Egy darabig próbálta ezt palástolni, de nem tudta. Ez az áthaladó energia egyensúlya. Nem, persze, hogy nem kell ezután mindenkinek sírnia, de ha egy egész életet leéltetek úgy, hogy nem nagyon engedtétek meg ezt magatoknak, akkor bizony akad bepótolnivaló. A bedrótozásnak újra kell igazítania önmagát, ez az egyensúly. Ha ő ebben a pillanatban azon aggódott volna, hogy mások mit gondolnak róla, hogy esetleg ő nem az a férfias férfi, ahogy azt tanították neki gyerekkorában, akkor ez teljesen eltörölte volna azt az előrelépést, amit ebben a rövid időszakban megtett. Tipikusan ez történik a Földön. Tesztek egy lépést előre, megfordultok és ránéztek az emberekre, akik figyelnek benneteket, aztán megint visszaléptek. Most itt az ideje, hogy új nézőpont jelenjen meg, a saját szexuális energiátoknak egy új egyensúlya, és ideje, hogy az új szerepetekbe lépjetek a Földön, mert nagy jelentőségű tanítók, gyógyítók vagytok. Néhányatok emlékszik erre, néhányan ezeken a területeken is dolgoznak, hogy előhozzák ezt a képességet, mások próbálnak rá emlékezni.

A te színed egy hatalmas szivárvány része
Kedvesek, sose ítéljétek el magatokat, mert amikor ezt teszitek, arculcsapjátok istent. Azzal a megbízással érkeztetek a Földre, hogy hozzatok el valami nagyszerűt a fejlődés ezen kritikus szakaszában és ti pedig azt igyekeztek kitalálni, hogy vajon ez-e az az idő. “Tudtam valamit, de talán csak fellengzős voltam. Talán csak képzeltem, hogy látom magam változást elősegíteni a Földön. Talán csak képzelegtem, amikor színpadon láttam magam, ahogy emberek előtt beszélek.” Vagy mégsem. Talán ezek a víziók mélyen el lettek ültetve a saját emlékezőmezőtökbe, hogy képesek legyetek emlékezni rájuk és arra, hogy miért is jöttetek ide. Most sokkal inkább, mint bármikor, kedvesek, itt az idő és látni fogjátok mindezt megtörténni. Néhányan visszavonulót fújtok majd, amikor először megérzitek ennek az energiáját, mert ez elkerülős. Először olyan érzés, mintha forró levegő csapódna az arcotoknak, de abban a pillanatban, ahogy azt kezditek mondani: “Oké, tudtuk, hogy jönni fog, ezért levédjük magunkat és kitaláljuk mit kell tennünk, hogy alkalmazkodni tudjunk az új energiához.” Ekkor a változásokat már nem negatívnak látjátok majd – és ez a legnagyobb kihívás a Földön a dualitás és a polaritás miatt, amivel mindannyian nagyon hosszú ideig dolgoztatok. Úgy láttok mindent, mint fent vagy lent, rossz vagy jó, helyes vagy helytelen, fekete vagy fehér. Itt az ideje, hogy csodás szürke árnyalatokat is behozzunk a világba. Valójában sosem volt fekete vagy fehér, mert mindez az energiák összevegyülése. Szerettétek volna az elkülönültség tisztaságát és különlegességét annak, akik vagytok, ezért megálltok és feltartjátok a színeteket a világnak. Nos, kedvesek, egy hatalmas szivárvány részei vagytok. Mindig azt gondoltátok, hogy elkülönültek vagytok ám most éritek el a létezés egy olyan szintjét a Földön, ahol már látni kezditek a kapcsolódásaitokat. Igen, sokan vagytok, akik előálltatok, hogy belépjetek abba, amit fénymunkátoknak hívtok és elérjetek valamit, ami igazodik a szívetekhez. Ez nagyon szép, de sokszor nehéz, mert nem mindig hozza pont azokat az eredményeket, amiket megcéloztatok. Miért van ez? Mert ez nem mindig passzol a nagyobb képhez és ezt tanuljátok éppen. Azt tanuljátok, hogyan lépjetek finoman és hogyan haladjatok az áramlattal. Nem kell megváltoztatnotok az irányt, ám most már meg van az a képességetek, hogy lerövidítsétek az utatokat.

Sok változás érkezik még a Földre. Néhányan mindezt negatívnak látják, mert néha tényleg vissza kell lépni egyet először, hogy az előrelépés megtörténhessen. Ez különösen igaz lesz a titkok területére, mert többé már nem lesznek titkok. Kezditek ezt már látni a tévében is, ami csodás. Belefáradtok már abba a sok hazugságba, amit mondtak nektek. Kifáradtok a korrupciós ügyletektől és összeesküvés elméletektől. Egyszerűen a szívetek felé mozdultok és mozgásba lendítetek valamit. Ha pedig ez épp falakba ütközik ez azt jelenti, hogy sikertelenek vagytok? Nem, kedvesek. Ez azt jelenti, hogy a szívetek felé mozdultok. Amint hozzárendelitek ezt egy célhoz, kilökitek magatokat a most pillanatából, amiről az Őrző is beszélt az imént. Ez az egyetlen pillanat, amiben élni lehet és spirituális tapasztalatot lehet szerezni. Ehhez képest sokan a múltban éltek vagy a jövőben. Most mindez a jelen pillanat felé konvergálódik, ahol leföldelhetitek magatokat egy új fényben, ami nehézségekkel jár. Új szavakat fogtok tanulni: “Kiegyensúlyozott létező vagyok. Nincs nemiségem.” Sok polarizált Föld-szerű bolygó van az univerzumban – ahogy ti hívjátok, vagy nevezzük multiverzumnak? Az univerzum régen azt jelentette, hogy: minden, ami van. Most azonban azt jelenti: egy része annak, ami van. Tetszik, ahogy ezt átalakítottátok. Beszéltünk már korábban új bolygókról, amiket a naprendszeretekben fogtok találni és már hármat meg is találtatok; lesz még több. Fontos ez számotokra? Nem, kedvesek. Ez mindössze azért remek, mert már nem kell elrejteni előletek semmit.

A tökéletes tökéletlenségeitek
Sok igazodnivalótok van, mert az istenek szemellenzővel jártak és nem látták, hogy ők istenek. Akkor sem, ha láthatóan a mellkasukra volt írva nagy betűkkel. Mások szívén és szemén keresztül kellett ezt észrevegyétek. Most azonban a tükörkép is elmozdul és képesek lesztek többet látni önmagatokból. Ez azért nehéz, mert amikor meglátjátok azt a sok szépséget, ami bennetek van, természetes, hogy kételkedni kezdtek. Ha belenéznétek a tükörbe és látnátok egy elképesztő szépséget visszatükröződni, természetszerűleg megtalálnátok a tökéletes tökéletlenséget. Rátalálnátok arra, hogy mi volt rossz, hiszen ezt teszitek a polaritás mezejében. Azzal hozzátok be a világba, hogy szeretni kezditek a tökéletlenségeket. Kedvesek, ezek ti vagytok. Nem a tökéletességetekért vagytok szeretve, hanem a tökéletlenségetekért, mert ezt el mertétek hozni a Földre. Találjátok ki, hogy mit tudtok ezzel a tökéletlenséggel kezdeni, mert ez az a rejtély, amit szorosan magatoknál tartotok és rejtegetitek mások elől. Azt hittétek, hogy azok, akik rátok néznek, valamilyen módon meghatározzák, hogy kik vagytok, ám mindez most változik. Készen álltok a következő lépésre?

A szeretet sebessége
Mindez most történik, úgyhogy üdv ezekben az időkben, a következő szent hónapok előttetek állnak. Teremtsetek varázslatot velük és induljatok a szenvedélyetek irányába, de ne rögzüljetek a kimenetelén, az eredményen, mert az kirántja azt a pillanatból. Egyszerűen mondjátok csak azt: “Ma egy kicsit közelebb jutottam ahhoz, hogy érezzem a szívemben azt, amit a mindennapi életemben tapasztaltam.” Ezzel rajta vagytok azon, hogy teremtői legyetek egy vadonatúj világnak, minden nap minden pillanatában, a kiegyensúlyozott energiával. Ez egy érdekes rész, kedvesek, mert most azt mondjuk, hogy létezik egy kiegyensúlyozott szexuális energia a bolygón. A férfias volt a legerőteljesebb energia, míg a kreatív, csendes női energia háttérbe szorult. Gyorsan meg kell ennek változnia, ha az egész Föld ébred, mert nem lehet többé ilyen jellegű dominancia. Ez pedig igen sok változást jelent mindenki életében. Az a mód, ahogy a kollektív rezgésekre néztetek, mint például a kormányaitok, átalakul. Kibontakozik a Földön a varázslat, szóval ennek melyik részét szeretnétek magatokénak tudni? Most megtehetitek. Merjetek előre lépni és tudjátok, hogy egy fontos üzenettel érkeztetek a Földre – egy szükséges üzenettel. Meglehet, hogy épp megosztod az üzeneted és mindenki azt mondja, hogy ők nem is látják, ám ez nem jelenti azt, hogy le kéne állj a megosztásával. Esetleg próbálj ki egy másik módot a megosztására. Ettől még továbbra is a te szíved üzenete lesz, még akkor is ha, épp nem a megfelelő helyen vagy időben jelenik meg. A tudatos teremtő állapot helyett, az alap teremtő állapotba fogtok kerülni, ahol mindig is éltetek. Ne ítéljétek el magatokat, hiszen remekül csináltátok eddig is. A szeretet sebességével haladtok, ami kicsit gyorsabb, mint a fénysebesség. Einstein ezt nem tudta.

Teremtő létezők vagytok
Egy csodás energiába léptetek be és erről nincs is igazán tudomásotok. Amikor Otthon vagytok és csokitortára gondoltok, a csokitorta megjelenik előttetek, felszeletelve, elfogyasztásra készen, pont úgy, ahogy vártátok. Amikor a Földön gondoltok csokitortára, szintén megérkezik hozzátok, ám időbeli csúszásban van. Most ennek a tortának egy kissé más utat kell találnia hozzátok, mert szeretnénk, ha elkezdenétek használni a teremtő képességeiteket, amiket Otthonról hoztatok. Az idővonal drasztikusan lecsökkentésre került, ám ezt még a legtöbb ember nem tudja, mert még nem toltátok ki tudatosan a határaitokat. Az energia gyors megteremtésének van egy új módja, a fény földelése, ami azt jelenti, hogy ahelyett, hogy mindennel dolgoznátok, behozzátok ezt és mozgásba lendítitek. Eddig ez csak kiválasztott keveseknek lett megtanítva, ám most már mindenki részévé vált és a kollektíva részévé. Igen gyorsan be tudtok hozni dolgokat, nem telik évekbe, hogy változzatok. Sokan most már bele tudnak helyezkedni jobban a fényük kifejezésébe, ennek szabadságába. Nagyon felszabadítónak fogjátok érezni, amikor a bolygó nemcsak kiegyensúlyozza a férfias és nőies energiákat, hanem el is ismeri ezt az egyensúlyt. Jelenleg nincs is igazán megfelelő szó a nyelveitekben a kiegyensúlyozott létezőre, ezért a női vagy a férfi oldal elcsúszásának, kiegyensúlyozatlanságának nevezitek. Mi a helyzet egy olyan egyensúlyban lévő létezővel, mint én? Tessék. Mindezek a változások már itt vannak a küszöbön  és alig várjuk, hogy lássuk milyen döntéseket hoztok. Teremtők vagyok, akik eddig elfátyolozva éltetek a Földön. Köszöntünk Itthon, kedvesek.

A legnagyobb tisztelettel kérünk, hogy bánjatok egymással tisztelettel. Gondoskodjatok egymásról minden adandó alkalommal. Játsszatok jól együtt. eM vagyok.
Espavo.
A csoport.


Fordította: Tamás Kriszti Tara – www.egyensulyban.com
Forrás: http://lightworker.com/beacons/2014/2014_01-TimeofStillness.php?utm_source=The+Light+List&utm_campaign=0db87ff140-Beacons_Jan_2014_A_Time_of_Stillness_1_18_2014&utm_medium=email&utm_term=0_189c479791-0db87ff140-51556197
http://hivatasosmuzsa.wordpress.com/2014/01/24/steve-rother-jan-a-mozdulatlansag-ideje/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése