2013. május 6., hétfő

II. János Pál pápa a magyarokról

















Magyarországi látogatásakor II. János Pál kinyilatkoztatta, hogy Vatikán szigorúan őrzött iratainak nyilvánosságra hozatala megrendítené a magyarság valós őstörténetét, történelmi küldetését nem ismerő európai és egyetemes közvéleményt és átrendezésre kényszerítené a történelem oktatását. Az iratok titkosságának feloldása ma még nem lenne megalapozott cselekedet, mert az emberiség nem érett az ismeretanyag lojális megértésére. Napjainkban még feszültségeket keltene az iratok közzététele. De el fog jönni, majd azaz idő, amikor őszinte tisztelet és csodálat fogja övezni a magyarságot.

 Forrás: facebook

Egy hozzászólás:
Nem tudom, a kijelentés megtörtént-e, de szerintem nem is ez a lényeg. Azt gondolom, a Vatikán irattárában számos érdekes dokumentum lehet, amelyek megismerésével magunkról is többet megtudhatnánk. Nos én ezért lájkoltam.









3 megjegyzés:

  1. hat az ember vagy tud vlmit....vagy sem.....vagy tudatosan okos akarsz maradni,....vagy okosan tudatlan

    VálaszTörlés
  2. ha O mondott barmi ilyet is....gondolom nem zart korbe tette nemde??.....mert szerintem az egesz felvetelt elo lehetne keresni a latogatasrol,es akkor....az h igy olvastad,vagy ugy....ez a kerdes eltunne

    VálaszTörlés
  3. hát hülyeséget te is tudsz beszélni. segíthetnél magadon kevésbé lököttnek tűnni, ha visszaolvasnád és korrigálnád a marhaságokat amit írsz. ha meg még "sötét" van nálad, akkor hallgassál.

    VálaszTörlés