2013. május 29., szerda

Működj teljes lényként! Teremtők



 Nagy dolog ez, tegyük ezt! /DK


Tom Fodor fordítása

Működj teljes lényként

Szakíts egy pillanatot az idődből és összpontosíts arra, amit ideális valóságként érzékelsz (képzelsz el).

Képzeld el magad abban a valóságban, épp azt csinálod, amit csinálsz, amit szeretnél csinálni, azzal, akivel szeretnéd csinálni, és akként a személyként mindezt, aki szeretnél lenni. 

Most pedig felejts el mindent erről a valóságról és egyszerűen csak figyelj arra, amire legjobban szeretnél figyelni.

Ha egy kedvenc érzést kellene kiválasztani, melyik lenne az?
Válaszd ki és összpontosíts rá egy percre, figyelj arra az érzésre, de kötődés nélkül, nem kell mellé kép az elmédben ahhoz, hogy átérezd. Egyszerűen csak összpontosíts annak az érzésnek a lényegére és tudd, hogy semmi nem létezik rajtad kívül. 


Tehát nem kell semmi kívülről ahhoz, hogy ezt az érzést érezd. Ehhez az érzéshez nem szükséges semmi, nem kell hozzá valamit tenned, ami esetleg ennek az érzésnek a tükröződése lenne, hiszen mindez benned létezik, hiszen te vagy az érzés is és a körülmények is egyaránt, valamint az energia, ami megteremti mindazt, amit megtapasztalsz.
Te az vagy. Az vagy.

Többet nem szükséges úgy teremtened a valóságot, hogy úgy tűnjön, kívülről jön. Amint Teljes Lényként működsz ebben a világegyetemben, magadnak fogod az egészet tekinteni, tudni fogod, hogy az éned, amelyet előnyben szeretnél részesíteni, egyszerűen kiválasztható és megélhető minden egyes pillanatban. Bármit választhatsz, hiszen mindez csak tapasztalat. Annyi módon megtapasztalni magad amennyi módon csak lehetséges. 


Amikor tehát úgy találod, egy tapasztalatod van erről a valóságról, értékeld azt a tényt, hogy képes vagy ezt a tapasztalatot megtapasztalni. A világod csodálatos módon fog váltani és teljesen kielégítő módon, amikor ezzel a nézőponttal tekintesz az életedre.

A Teremtők – D. Scranton


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése