2013. május 15., szerda

Erőteljes Lények vagytok -Teremtők 05. 15.

...elmondjuk, hogy eljött az idő a szabad csatangolásra.

Tom Fodor fordítása

Erőteljes Lények vagytok

Mivel bizonyos belétek épített korlátozásokat fogadtatok el, hogy ebben a világegyetemben lehessetek, így nem kis
kihívás belépni a teljes teremtőségetekbe. Többet nincs rátok korlátozás helyezve. Mégis azt hihetitek, hogy továbbra is korlátozva vagytok, mert oly sokáig voltatok benne.

Amikor arra vágytok, hogy a teljes teremtői képességetekbe lépjetek, csak annyit kell tennetek, hogy elfelejtitek azt, hogy valaha is korlátok közt voltatok. Ez könnyűnek hangzik, de megtenni nem az.
De miért is nem tapasztaljátok meg most rögtön? Ne várjatok valami meghívásra, ahhoz hogy teremtő lényekként tapasztaljátok meg önmagatokat.

Olyan, mint amikor egy ló ki van kötve az oszlophoz, bárhova is megy, kikötik egy oszlophoz. Mivel így nevelték be, lényegtelen milyen keményen próbálkozik, mindig azt fogja hinni, hogy az oszlop ott van, és oda van kötve hozzá. Most viszont úgy döntött a gazda, hogy már szabadon meri engedni. Te viszont mivel azt hiszed, hogy még mindig valamihez oda vagy kötve, nem is próbálsz meg elsétálni, nem próbálod meg felfedezni a szabadságod. Mi viszont elmondjuk, hogy eljött az idő a szabad csatangolásra.

Nagy dicsőség és megtiszteltetés átadni ezt az információt. A teremtői erőtök ebben a fizikai környezetben idáig még nem volt megvalósítva ebben a világegyetemben. Csodálatos időszak ez ahhoz, hogy fizikai testben megnyilvánuló tudatos lénnyé váljatok. Arra kérünk, hogy tartsátok nagy becsben magatokat, épp annyira, mint ahogy mi megbecsülünk benneteket, és tudjatok arról, hogy már bemutattátok, igen is meg tudjátok tartani ezt a képességet, képesek vagytok kezelni ezt az energiát.

Kérünk benneteket, vegyétek le az igát, mely eddig kordába tartott benneteket és erőteljes fizikai-fókuszú lényekként ismerjétek meg magatokat.

A Teremtők – D. Scranton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése