2013. május 15., szerda

Semmi nem marad érintetlenül - Aisha 05.15.



Tom Fodor fordítása
Aisha TK 310 - május 15

Ahogy a hullámok melyet ez a szerető fénytó keltett kezdenek lenyugodni, sokan egész új helyen találjátok magatokat
, illetve mondhatjuk úgy eltérő állapotban.
Amint szeretően megnyitottátok magatokat ennek az energiahálónak és leengedtétek
a védőfalakat melyek oly sokáig védték a legbelsőbb szentélyeteket, ezáltal pedig megengedtétek a fénynek, hogy megérintse a magvatokat, ennek pedig messzeható következményei lesznek.

Oly sok időt vagy emberöltőt töltöttetek a védőfalak mögött, mely a lelketeket óvta. Ezek a falak megvédtek, de idővel akadályozni kezdték a fejlődéseteket. Az ego elfoglalta a védőfalakat és mint ahogy az ego szokta, foggal-körömmel védte az uralmát.
Ebben a megvilágosodási folyamatban ledöntöttetek oly sok mindent ami a szabadságotok útjában állt, és amikor végre úgy gondoltátok, hogy szabadok vagytok, ezek az újrakapcsolódásból eredő fényhullámok beütköznek az magatokra öltött védelem utolsó bástyájába. Volt akinek ez aprócska dolog volt, másoknak az egész rendszerét megrázta.

Úgy gondoljuk, az utolsó hét igen eseménydús volt.
Örömkiáltások lesznek, de akár a kétségbeesés könnyei is. Semmi nem marad érintetlenül, most hogy az utolsó védőfalak is leomlottak.
Egyedül rajtatok múlik, hogyan reagáltok arra, amit a fény megvilágít (bennetek).k.
Hiszen itt van, és nem marad többet elrejtve a szem elől. Át is karolhatjátok ezt az igazságot, de el is távolodhattok tőle. Lényegtelen hogyan választotok, a választás a tietek, egyedül a tiétek, mint ahogy mindig is volt. Lényegtelen hogy választotok, eddig sosem világította meg ennyi fény az utatokat, és sosem tudtatok így áthaladni azon az igazságon ami a lábatok előtt van.

Válasszatok hát jól, és tudjátok, hogy ez a fény néha igen fájdalomteljesnek tűnhet, de egyben a gyógyítás fénye is. Ezúttal begyógyíthatja a legutolsó sebeiteket is. Persze ha ezt megengeditek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése