2013. május 8., szerda

Első válasz április 21-re - Kásler Árpád 05.05.

Első válasz április 21-re

Ezúton tájékoztatok mindenkit, hogy az alább bemásolt válasz érkezett az április 21-én megfogalmazott és április 22-én átadott követeléseinkre. Köszönjük a választ, mi is reméljük, hogy mihamarabb érdemi megoldásokról tárgyalhatunk, de addig is a kilakoltatások és a végrehajtások felfüggesztésre kell hogy kerüljenek.  Továbbá tájékoztatom a tisztelt idelátogatókat, hogy holnap, azaz hétfőn május 6-án Szegeden a SZEGED ÉTTEREM-ben “Kávéházi Beszélgetés” előadást tartok a Magyarok Szövetsége és dr. Bene Gábor meghívására.  Néhány napja a honlapomat a facebookon közvetlenül megosztani nem lehet, tehát kérek mindenkit, hogy egyéb módon gondoskodjon arról, hogy másokhoz is eljusson a hír.
 Köszönettel,Kásler Árpád.



                 “  ORSZÁGGYŰLÉS
                  ELNÖKI TITKÁRSÁG
1055 BUDAPEST, KOSSUTH LAJOS TÉR 1-3.
Kásler Árpád úr részére

Tisztelt Kásler Árpád Úr!

Köszönettel megkaptuk Kövér László elnök úrnak küldött levelét, amely a banki adósok helyzetével és a magyar alkotmányossággal kapcsolatos észrevételeket tartalmaz.
Tájékoztatom, hogy a „Nyilatkozat és Követelés” elnevezésű dokumentumot – a benne szereplő javaslatok vizsgálatának lehetősége érdekében – a Házszabály 136. §-a alapján az Országgyűlés Gazdasági és informatikai bizottsága, valamint Alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottsága részére továbbítottuk, így megkeresésével közvetlenül a bizottságok foglalkoznak.
Észrevételeit köszönve, valamint bízva abban, hogy az Ön által is képviselt magyarországi devizahitelesek ügye mindenki számára elfogadható megoldást nyer, további eredményes munkát kívánunk!
Budapest, 2013. április 30.
Tisztelettel,
       dr. Veress László
Elnöki Titkárság vezetője”


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése