2013. február 15., péntek

Meddig lehet még?

 Éhségmenet


 Fénykép: VISSZATEKINTŐ: Nyíregyházáról február 2-án indult el az Éhségmenet, 262 kilométert gyalogoltak Budapestig. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a KSH adatai szerint az emberek 41,9 %-a a munkanélküliség által érintett, 2012 I. negyedévében 19%-os volt a munkanélküliségi ráta és az ott élők 13 százaléka élete során többször volt munkanélküli. (Statisztikai Tükör, 106. szám, 2012. 12.21,  p3, KSH)

FACEBOOKON így vehetsz részt az ÉHSÉGMENETÉN:
1.) Oszd meg ezt a képet!
2.) Csatlakozz az információs oldalhoz: Éhségmenet - hivatalos oldal
3.) Munkát, Kenyeret

VISSZATEKINTŐ: Nyíregyházáról február 2-án indult el az Éhségmenet, 262 kilométert gyalogoltak Budapestig. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a KSH adatai szerint az emberek 41,9 %-a a munkanélküliség által érintett, 2012 I. negyedévében 19%-os volt a munkanélküliségi ráta és az ott élők 13 százaléka élete során többször volt munkanélküli. (Statisztikai Tükör, 106. szám, 2012. 12.21, p3, KSH)

FACEBOOKON így vehetsz részt az ÉHSÉGMENETÉN:
1.) Oszd meg ezt a képet!
2.) Csatlakozz az információs oldalhoz: Éhségmenet - hivatalos oldal
3.) Munkát, Kenyeret




Meddig lehet még a szegényeket megalázni?

 Fénykép: BUDAPEST: Sajnos, a Tarlós vezette fővárosban is történnek olyan dolgok, melyek a legszegényebbeket alázzák meg. Az aluljárókat a képen látható "hazugságkordonnal" vették körbe a tél leghidegebb napjain is, hogy ne tudjanak a hajléktalanok ott meghúzódni. Ez az embertelen cselekedett még mai is mindegyik aluljáróban jelen van. Természetesen, munka nem folyik az elzárt területen, tehát egy újabb provokáció ez, mely a szegényeket éri. A hatalom semmit nem tesz értük, csak megalázza őket. 

TILTAKOZZ:

1.) Oszd meg ezt a képet!
2.) Csatlakozz az információs oldalhoz: Éhségmenet - hivatalos oldal 
3.) Munkát, Kenyeret

Kép: ismeretlen szerző
 Az aluljárókat a képen látható "hazugságkordonnal" vették körbe a tél leghidegebb napjain is, hogy ne tudjanak a hajléktalanok ott meghúzódni. Ez az embertelen cselekedett még mai is mindegyik aluljáróban jelen van. Természetesen, munka nem folyik az elzárt területen, tehát egy újabb provokáció ez, mely a szegényeket éri. A hatalom semmit nem tesz értük, csak megalázza őket. 




Éhségmenet - hivatalos oldal
  Munkát, Kenyeret
 









 
(Katt a linkre...én csak a facebookon találtam meg)
 
AZ ÉHSÉGMENET FILM: Az alábbi rövid film az Éhségmenet demonstráció beszédeiből áll. Megszólal benne többek között, Veres Gábor, Vécsei István- Ricse polgármester, Nagy Attila- Sellye polgármestere, Aradi Dániel, Komjáthi Imre, Barát Endre, Dopeman, Suchné Szabó Edit, Virányi András, Bihal Dávid, Nyakó István, Ujhelyi István. Nem csak azoknak érdemes megnézni akik nem tudtak ott lenni!István Ujhelyi, és 6 további személy társaságában itt: Budapest - Alkotmány Utca.
 
 
 
 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése