2013. február 23., szombat

Magasabb dimenzióból - Válaszd ki a frekvenciát! 02.23.


Válaszd ki azt a rezgést/frekvenciát amely mellett el szeretnéd kötelezni magad
Válaszd ki azt a rezgést/frekvenciát amely mellett el szeretnéd kötelezni magad.
Megadtuk már a szükséges információt ahhoz,hogy azt az életet éljétek amelyet szeretnétek. Ezen kívül nincs semmi más információra szükségetek.A ti előnyötökre válik,ha annyira magatokba szívjátok ezt az információt,amennyire csak tudjátok. 
Egy időben azt is sulykolják belétek,hogy nem vagytok összekapcsolódva, nem vagytok erőteljesek, nem vagytok önállóak, hogy engedelmeskednetek kell.Az ilyen üzenetek nagyon gyakoriak abban a valóságban ahol éppen vagytok. Minél többször teszitek ki magatokat a magas rezgésű információnak, annál jobban jártok. Mindennek amit tapasztaltok van egy rezgése, jobban teszitek ha gondosan kiválasszátok azokat a rezgéseket amely felé elkötelezitek magatokat, azokat a rezgéseket amelyeket aktiváltok magatokban, azokat a rezgéseket, amelyeket kisugároztok. Két világ közt lépdeltek ebben a pillanatban. Itt van a régi és az új is. Néha úgy találjátok a régit tapossátok megint, máskor érzitek, hogy biztosan megvetettétek a lábatokat az újban. Egyik sem helyes vagy helytelen. Csupán eltérő.Ne okoljátok magatokat azért mert épp visszatántorogtok a harmadik sűrűségű játszmákba. Mindez a tapasztalás végett van.
Nem szükséges inkarnálódnotok (leszületnetek). Nem szükséges lecsökkenteni a rezgéseteket, ahhoz hogy megtapasztaljátok a most tapasztalttól eltérő élményeket. Mégis ezt tettétek. Okkal tettétek. Nem azért vagytok itt, mert meg lettetek büntetve, nem azért mert valamit rosszul csináltatok. Szolgálatból végzitek azt, amit éppen végeztek, minél előbb felfogjátok, hogy ahol éppen vagytok az egy szolgálat önmagatok és a többiek felé, annál hamarabb tovább mehettek egy másik tapasztalat felé. Engedjétek meg magatoknak, hogy ott legyetek ahol éppen vagytok, tudjatok róla, hogy választhattok magasabb rezgést úgyis az (a rezgés az) ahova legvégül menni szeretnétek.
 D.Scranton Fordította: Tom Fodor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése