2013. február 19., kedd

Az újraépítésre összpontosíthattok - Aisha 02.18.


 
Tom Fodor fordítása
Aisha TK 270 - feb 18

Tudjuk, hogy van akinek ez az időszak nagyon zűrzavaros. Hiszen hol van a sokat ígért "ígéret földje"? Szétnéztek és mindaz amit láttok ugyanaz a változatlan látvány, mint amit 2012 kései napjaiban láttatok. Nos azért vagyunk itt, hogy rámutassunk a láthatatlanra, hiszen amin legeltetitek a szemeteket az nem biztos, hogy a létezés teljes igazsága. Amit érzékeltek, amire betanítottak benneteket, az csupán az illúzió és kétségbeesés felszínes világa, melyen belül viszont egyre jobban nő a vágy valami több és mélyrehatóbb iránt. Jogosan.
Ha valóban az lenne az igazság, hogy "amit láttok, azt kapjátok", akkor a létezés nagyon szomorú lenne, és nem is fejlődhetne tovább.

Gondoljátok csak át, hiszen nem azt fogjátok kapni amit láttok, amit most láttok az csupán a régi maradványa, mely lassan de biztosan elhalványul.
El fog fakulni, lesz ahol gyorsabban mint gondolnátok.
A félelem és illúzió régi köpenye elkezdett felfesleni, a dolgok felfedése lendületet kapott.


Láttuk ahogy felkaptátok a fejeteket a múlt heti események hallatára. Igen, ez egy érdekes időszak, érdekes átélni. Ami pedig jön, az még érdekesebb periódus.

Ne feledjétek, ti vagytok az útmutatók, ti már fel vagytok készülve arra ami jön, már eldobtátok a régi poggyászt, amelyet sok embertársatok még magával vonszol. Ti szabadon tudtok cselekedni, amint megjelenik a lehetőség. Ahogy a régi elengedi a szorítását, az új elkezd kihajtani. A régi őrzői elalélnak az őrhelyükön, már nem tudnak elég erőt összekaparni ahhoz, hogy megállítsák ezt a folyamatot. Ezt ők is tudják, hiszen ők is el tudják olvasni a jeleket. Ezek a jelek nem valami apró betűkkel vannak elrejtve valahol, nem, ezek a jelek egyre hangosabbak és világosabbak. Sőt még jobban felerősödnek, ahogy telik az idő és közeledünk a tavaszhoz. Itt az északi félteken az idei tavasz be fogja harangozni a valódi tavaszt, a deli félteken zajló ősz pedig majd a régi brigád végét jelöli. Elhalványulnak, mint ahogy a színek is kifakulnak, lehullanak, mint ahogy a levelek is. Ugyanúgy mint a természetben, a régi sem lesz hulladék, hanem tápanyagként szolgál majd az új hajtásoknak. Ez egy ciklus kedveseim, még a legmakacsabb lelkek energiái is segíteni fogják minden más energetizálását, amint megszabadulnak a tagadás régi burokjától.

Ismét elmondjuk, hogy jól választottatok, hisz úgy döntöttetek itt lesztek ebben a pillanatban, részt vesztek ebben a megújulási ciklusban. A jelenlétetekkel segítitek a kerék forgását, ti vagytok azok akik teljes erőtökből toljátok-húzzátok ezt a kereket, mely oly sokáig a mocsokba ragadt. Óriási erőfeszítés által a kerék megmozdult, nem adtátok fel, ezentúl pedig már magától fog mozogni.

A feladatotok legnehezebb részét már elvégeztétek, innen már az újraépítésre összpontosíthattok. Ez pedig sokkal nagyobb örömmel jár, mint valamit kitolni a sárból. A hitetlenség és az erőtlenség régi mocsara mögöttetek van, ti csak haladjatok tovább, lendüljetek be. Érezzétek a hajatokat lobogtató szelet, tudjatok róla, hogy ez a szabadság szele, nem csak számotokra, de az egész bolygó részére. Tudjatok róla, hogy sokkal nagyobb erővel haladtok előre, mint az az erő amely megpróbál feltartóztatni benneteket. Az utazás nem állítható már meg, sem földi erő által, sem más erő által.

 facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése