2013. február 14., csütörtök

Érezzétek az erőt - D.Scranton

 
 
 
Tom Fodor fordítása
D.Scranton

Elkezdtetek változni, már ti is láthatjátok az életetekben megjelenő változást. Elkezdtétek megtapasztalni az ötödik dimenziós energiát. Kezdtek hozzászokni ahhoz a rezgéshez, hiszen ezzel szeretnétek munkálkodni. Eljött az idő, hogy alkalmazzátok azt amit
megtanultatok, amit tudtok, hiszen amit itt tesztek az nagyon fontos. Sok mindenre kihattok, amit még csak nem is láttok. Legyetek türelmesek magatokkal. Ugye már egy jó ideje el lett mondva nektek, hogy ti vagytok a saját tapasztalataitok teremtői, ez pedig sok frusztrációt okozott azoknak, akik nem tudták megváltoztatni a körülményeiket, akik nem tudják úgy érezni magukat, ahogy szeretnék. Azt mondjuk lazítsatok egy kicsit. Ne érezzétek annak szükségét, hogy egyből teljes erőbedobással a tökéletes életet teremtsétek. Azért vagytok itt, hogy az érzelmek széles skáláját megtapasztalhassátok. Ezáltal szolgálatot tesztek a Világegyetemben jelen lévő többi részeteknek.

Szánjatok rá elég időt, hogy azokká a teremtőkké váljatok akik mindig is vagytok, de amelyet most teljességében mégsem tapasztaltok. Jó messzire eljutottatok, mégis van még tennivaló. A legtöbb amit most megtehettek, hogy értékeljétek hol is vagytok, adjatok hálát annak amitek van, és vegyétek észre azt az erőt, amellyel elkezdtetek játszani. Élvezzétek, játszatok vele. Érezzétek azt az erőt és tudjátok, hogy ez a folyamat ami most zajlik, már a születésetek óta történik. Érdeklődéssel figyeljük a növekedéseteket, és örömmel állunk a szolgálatotokra.
D.Scranton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése