2012. november 16., péntek

Szív-tisztaság behangolás újabb fázisa - Kristálycsakra

 Ébredésünk Szívünk útja, mert igazi akaratunk, mely az Isteni Akarattal egyező, és valódi Lényünk, szívünkön át tárulhat fel. Ehhez azonban szívünkből el kell engednünk minden fenntartást és gátat, hogy feltárulhasson ragyogó tiszta Fénye.
 nap
Szív-tisztaság behangolás újabb fázisa...
 2012. november
Ebben a hónapban erőteljes állítások és tisztítások folyamatát éljük. Fontos, hogy minden részünk megtisztulva és felkészülve élje meg az emelkedés áldását. Ez mindenkinél olyanképpen zajlik, ahogyan saját döntése okán részt vesz benne.
Akik folyamatosan és tudatosan készülnek erre (figyelnek arra, hogy a Szeretet energiáiban éljenek és Szív-szinten tevékenykednek, valamint meditációban tisztítják magukat, és mindig lekérik azt a segítő Fényt, amire szükségük van, de legelsősorban nem állnak ellent és elfogadják az Akaratot), azok megélései továbbsegítik őket az úton és az állítások megnyilvánulásai nem lesznek annyira drasztikusak. Náluk nem szükséges olyan nagy rezgésszám módosítás, inkább csak harmonizálás. Akik nem figyelnek erre, de feladataik vannak az emelkedésre vonatkozólag, azoknak nehezebb lesz ezeket elviselni, mert sokkal drasztikusabb rezgésszám emelést kell megvalósítaniuk, hogy a megfelelő szintre léphessenek. Ezek komoly testi tünetekben is megnyilvánulhatnak, akár rosszullétek, fájdalom, gyengeség formájában.
Mielőtt bárki messzemenő következtetéseket vonna le ebből, elmondanám, hogy ez mindenkinél úgy zajlik, ahogy neki a legjobb, és ahogyan azt képes elviselni. Ha valaki többet „bevállal”, akármilyen tudatosan készül is erre, akkor is komoly élettani hatások fogják érni, a nagyobb „dózis” miatt. Így őt ugyanúgy megterhelhetik a változások, viszont így nagyot halad előre .
Lesznek olyanok is, akiknél sok apró kis állítást eszközölnek, mert befogadóképessége ezt teszi számára indokolttá. Nála lehet, hogy csak apró érzetek jelentkeznek, de azok hosszabb ideig tartanak.
Ne feledjük, emberként vagyunk itt és emberi testünk is reagál minden energetikai változásra, mely a magasabb Létsíkokról érkezik. Ezért ne rugaszkodjunk el nagyon a valóságtól és fogadjuk el, hogy minden úgy történjék, ahogy a legjobb nekünk és mindenki másnak is. Ne akarjuk mi megmondani, hogyan valósuljon meg mindez, csak nyugodjunk meg abban, hogy Atyánk azt pontosan tudja.
Ebben a számunkra megfelelő módon megtörténő hangolásban segítenek nekünk azok az isteni lények (Fényentitások), akik körülöttünk vannak, hogy minden pillanatban erőt és segítséget nyújthassanak. Feladatuk sikere azonban azon is múlik, hogy mi mit vagyunk hajlandóak megtenni mindezért. Mit vállalunk önmagunk jobbá tételéért, és Fény-tudatunk felébresztéséért.
Ébredésünk Szívünk útja, mert igazi akaratunk, mely az Isteni Akarattal egyező, és valódi Lényünk, szívünkön át tárulhat fel. Ehhez azonban szívünkből el kell engednünk minden fenntartást és gátat, hogy feltárulhasson ragyogó tiszta Fénye.
Amíg eltorlaszoljuk és telepakoljuk kétségekkel és félelmekkel, nem adunk teret benne az Isteni Kegyelem megnyilvánulásának.
Isteni Szív-magunk, Szív-szikránk, Szív-lángunk, hívja mindenki úgy, ahogy neki tetszik, megnevezésétől függetlenül az a részünk, mely isteni tisztaságát megőrizve összekapcsol minket teremtő eredetünkkel. Ez minden részünkben, bármelyik síkunkon megtalálható. Ez Lényünk Központja, hol Isten lakik Bennünk Tisztán és Örökkön.
A hónap második felében olyan angyali erők érkeznek hozzánk, akiknek feladata, hogy behangolják az emberi Szív-tisztaságot. Ez a hangolás minden szinten történik, így fizikai testünkben is. Szellemi síkunkon ez a hangolás már korábban megtörtént és ezt sokan érzékelték is, akik képesek kommunikálni a szellemi világokkal. Ennek a hangolásnak a kezdete a tavalyi év őszén indult. Onnan, a szellemi síkokról áradt le folyamatosan lelki tereinkbe ez a kegyelmi Fénykód, hogy ebben a térben is beállítsa az együttrezgést. Most érett meg az energiaminőség, hogy mindez fizikai szinten is átíródhasson. Ez a Szív-tisztaság, annak az isteni Fény-lángnak, Szikrának a felébresztése, mely Létünk Szív-központjában található isteni Lényegünk: a FÉNY! Ennek kell most mindenen átsugároznia, minket eltöltenie és átminősítenie, hogy megmutassa valódi Önmagunkat és vállalt feladatainkat.
SuperStock 1100-321
Ez arra tanít meg minket, hogy fizikai szintünkön is képesek legyünk azzal az elfogadó isteni szeretettel tekinteni egymásra, mely ennek a Fényszikrának a tisztaságát hordozza. Felismerteti velünk, mindazt a szívünket és tiszta érzéseinket beborító, gátló energiákat, amik miatt nem áradhat belőlünk és rajtunk keresztül ez az isteni Létállapot. Felismerve ezeket, már képesek lehetünk elengedni őket.
Sokkal érzékenyebbekké válhatunk ezáltal, hiszen a gátló energiák felszabadulásával sokkal intenzívebbé válik minden érzékelésünk. Ne reagáljunk hirtelen ezekre az intenzívebb érzékelésekre, hanem inkább figyeljünk befelé és tárjuk fel, miképpen válhatunk elfogadóvá és megértővé általuk.
Ehhez azonban ki kell lépnünk mindazokból a megszokott és ránk erőltetett szerepekből, melyet az ego diktálta automatikus reakciók váltanak ki. Tudatosan kell Szív-szinten lennünk, ami nem mást jelent, mind átitatni önmagunk minden részét a Szeretettel! Szeretni és szeretve lenni, ennek a Szeretetnek a tudatában, és ebből tekintve kifelé tenni mindent.
Ennek felismerésében és fizikai szinten való megtanulásában segítenek most a Hatalmasságok angyali rendjei és Földanyánk.
A Hatalmasságok angyali rendje az isteni Szeretet-dimenziók Fényeivel dolgozik.
A Hatalmasságok olyan isteni erények energiáival dolgoznak, mint az ambíció; isteni hatalom; isteni Akarat; ártatlanság; kitartás; jóindulatú irányítás; gyakorlatiasság; szorgalom; rendezettség; termékenység (ez lehet bármilyen dolog termékeny megvalósulása); odaadás; hatékonyság.

A Hatalmasságok azt sugalmazzák nekünk, hogy akaratunkat az isteni akarathoz igazítsuk, és ez által közelebb kerüljünk az isteni hatalomhoz. Arra ösztönöznek, hogy a spirituális törvényeket tiszteletben tartsuk, hogy hatékonyabban végezhessük munkánkat. Ők vannak velünk, amikor önzetlenül szolgálunk.
Ők segítenek átalakítani a birtokló dominanciát vagy más szóval a túlzott vágyat megadássá, elengedéssé, átadássá. Segítenek visszaállítani az ártatlanság érzését, és elhozzák az élet csodáját, a rácsodálkozó, kíváncsi ártatlanságot. Ugyancsak ők tudják visszaadni isteni erőnket, ha átmenetileg úgy döntöttünk, hogy tehetetlennek, sebezhetőnek és erőtlennek érezzük magunkat.
Forduljunk hát hozzájuk és kérjük a Hatalmasságok Rendjének angyali lényeit, segítsenek úgy megtisztulnunk és magunkban isteni Fényszikránkat megtalálnunk, hogy Sugarát szétárasztva eltölthessen minket az isteni Szeretet ereje. Kérjük, hogy mindez az isteni Akarat szerint valósuljon meg, úgy ahogyan számunkra a legjobb, ahogyan mi azt be tudjuk fogadni, el tudjuk viselni. Így elejét vesszük annak, hogy túl nagy „dózist” árasszanak ránk.
Ne feledjük az angyali dimenzió mércéje nem azonos a miénkkel. Az ottani Fények erőssége nálunk harmonizálás nélkül pusztító is lehet…
Földanyánk szerető Szíve folyamatosan az Övében, az Ő szerető Szívében tart minket. Kérjük az Ő gondviselő segítségét is mindezek magvalósulásához. Tudatosítsuk folyamatosan szeretetteljes kapcsolatunkat Vele, hogy megszilárdíthassuk emberi szintünkön is fejlődésünk gyümölcseit. Ha Szívünk fénye által felismerjük mindazon tulajdonságainkat, melyek hátráltatnak, vagy gátolnak bennünket a Szív-szintjén való létezés állapotában, akkor azokat visszaadhatjuk neki szeretettel. Ha képesek vagyunk ezeket elengedni és Atyánktól helyébe Fényt és isteni erényt kérni, és azt befogadni, akkor Földanyánk megszabadít bennünket ezen tulajdonságok behálózó energiáitól és kötelékeitől, hogy felszabadulva mindezek helyét elfoglalhassák az isteni Fények.
Ehhez azonban hazugságok nélkül be kell ismernünk önmagunk előtt is, ha rendelkezünk azzal a nem kívánatos tulajdonsággal. Fel kell tárnunk, miért van ez bennünk, és az isteni Megbocsátás segítségével elengedve visszaadnunk Földanyánknak. (A földi tulajdonságok hozzá tartoznak.)
Legegyszerűbb, ha őszintén, de nem túlzásokba esve felírjuk ezeket a tulajdonságokat, és visszaemlékezve feltárjuk, mikor és miért jöttek elő belőlünk. Ne keressünk kifogásokat, mentségeket, csak a tiszta tényekre figyeljünk. Ez van, nem kell tagadni, mert azzal ragaszkodunk, és máris megakadályoztuk az elengedést. Ha felismertünk, kérjünk érte bocsánatot és szépen „becsomagolva” szeretetünkkel, küldjük Földanyához, megkérve őt, hogy változtassa Fénnyé. Éreznünk kell, hogy visszaadtuk, elengedtük és Ő elvette tőlünk. Különben csak ámítjuk magunkat. Ha sikerült visszaadnunk, az olyan érzés, mintha valami felszabadulna, megkönnyebbülne bennünk…
Ezután mindig kérjük Atyánkat, töltse fel ennek a tulajdonságnak a helyét az a tiszta isteni Fény, amire szükségünk van. Érezzük, ahogy szeretettel kitölt bennünket ez az erő…
Bármikor ezután észrevesszük, hogy valami hasonlóképpen viselkednénk, tudatosítsuk, hogy nekünk ez a dolog (tulajdonság) már nem részünk, emlékezzünk rá hálával, hogyan is adtuk azt vissza, és tudatosítsuk, hogy ez csak egy még megmaradt beidegződés, amit nem kívánunk a továbbiakban használni. Ezután ezt az érzést cseréljük Szeretetre, ezzel átírjuk és lebontjuk a maradék beidegződés megnyilvánulási útvonalát, mely egyre kevésbé fog már felbukkanni, ha tudatosan figyelünk.
Kellemes, tudatos odafigyelést!
Pusztai Orsolya
Kristálycsakra


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése