2012. november 7., szerda

Ha bezárul a kör - Uriel 11.02.


 
by kristalyhang
URIEL / 2012. 11. 02.
Günther Wiechmann közvetítése
Ha bezárul a kör
Itt Uriel, Isten Fénye!
Szeretett Fényeim, közeledik az az időpont, amikor egy nagy ciklus lezárul. Sok magyarázata van az asztronómiai ténynek, ami megmutatja számotokra valódi jelentését, akkor is, ha az sokak számára érthetetlen marad. Az összetett „mennyei működést” valóban nehéz kifürkészni, olyan állandókat [konstansokat] kell számításba venni és kiszámolni, amik nem fordulnak elő a harmadik dimenzióban és az emberek számára csak elméletileg vagy matematikailag léteznek.
Nincsen „halott anyag”, ennek ellenkezője az igaz, mert az univerzumban csak élet létezik. Minden élet egy saját ritmus szerint létezik, magában hordozza saját frekvenciáját, egyenlő a mozgással és a szeretettel. Az élet soha nincs más élettől elválasztva. A tested például számtalan életformát hordoz magában, mint a saját tudattal rendelkező testi sejteket, mikroorganizmusokat, gombákat és néha ’kisállatokat’ is.
Minden életforma egy élettérbe ágyazódik be, ami szintén egy saját tudatot fejleszt ki, mint például egy funkcionális egységet alkotó szerv.
Ez a kis kitérő segít megérteni a bolygótokat, mert a Föld is egy nagyobb egység része. Ismered a Föld által követtett ritmusokat, nappal és éjszaka, apály és dagály, az évszakok váltakozása. Az emberek már ősidők óta ünneplik a nap-éj egyenlőséget, mint különleges alkalmakat, mert azok tükrözik az élet következő egységéhez kapcsolódó ősritmusát.
Ezeken a napokon egy különleges energia érzékelhető, a meditációknak, a kívánságoknak és az imáknak erősebb az erejük, a dimenziókat elválasztó fátyol áttetszőbbek, mint más napokon.
Az emberek papjai ennek minden időkben tudatában voltak és éltek is a lehetőséggel. Ha két rendszer időciklusa összetalálkozik, akkor mindig fokozódnak az erők. Pontosan ez fog most is történni.
Két markáns idővonal találkozik, amik a mennyei működéstől függnek. Ez vonatkozik a bolygó Naphoz viszonyított állására és a Naprendszer a galaxis centrumához / a központi Napotokhoz viszonyított állásához.
Így az egész rendszeretek egy magas szintű energetikai besugárzási területbe és a tudósaitok által, mint a galaxis mágneses mezejeként mért legmagasabb fokú védelembe is kerül.
Szertett Fényem, ez szolgál háttérként a most végbemenő átváltozáshoz.
Ezeket a tényeket már évezredek óta ismerik az emberek, de feledésbe merültek vagy szándékosan elhallgatták őket.
Már korábban hangsúlyoztam, hogy ez a változás elsősorban a tudatban játszódik le, ma pontosítok ezen. Mindegyik lélek, lélekrészeket választott le magáról, hogy a 3. dimenzió sűrűségébe inkarnálódhasson.
Ez a leválasztás a terv részeként szükséges volt, de a Felsőbb Én segítségével ezek a lélekrészek szellemi szinten elválasztatlanul együtt maradtak.
A feledés is szükségesen be volt tervezve az inkarnációba, hogy tapasztalatokat gyűjthessetek a duális világban. Most ezek a szétválasztások feloldódnak, mert akadályoznának benneteket a magasabb szintek megtapasztalásában. Így mindegyik lélekrészetekkel újra egyesültök, ez egy olyan folyamat, ami különben csak a szellemi világban a test elhagyása után mehetne végbe.
Ti lesztek az első emberek, akik [földi] testben tapasztalják meg a lelkek egyesülését és tökéletességüket. Az lényed részeivel való újraegyesülés egy tágabb tudatossághoz, a dolgok mélyebb megértéshez és egy természetes szeretetkészséghez vezet.
Te is visszaszerzed a finomított észlelésbeli képességedet, a természetes egészségedet és regenerációs képességedet, ahogyan a teremtő képességedet is. Ez, kedves Fényem, a Te Felemelkedésed.
Már néhány év óta azon vannak a fénymunkások, hogy integrálják a lélekrészeiket, mert ez a Ti feladatotok.
Ha visszatér egy lélekrész, akkor idegennek érzékelhetjük, mert nem illik bele az ego tervébe. Ezek a nem integrált részek az aura külső részében maradnak, egyfajta hatást gyakorolnak, de nem tudnak kapcsolatba kerülni a tudattal. Következésképp összezavarodtok, elbizonytalanodtok, vagy olyan érzésetek van, hogy kívül semmi sem működik. Ez sokakkal megesik az átváltozás időszakában, mert ezek az emberek külsőségekben várják és kívül élik meg a nagy áttörést.
Ha alszotok, ha az ego és a nappali tudatotok pihen, a vezető angyalaitok szeretetteljesen ismertetnek meg benneteket lelketek levált részeivel. De hogy ezt elfogadjátok [befogadjátok], az a szabad akaratotoktól függ, aki tiltakozik ellene, az elválasztva marad.
Most pedig foglalkozzuk Veled szertett Fényem, mert te a teljesség felé vezető utat keresed és egy „villámreceptre” van szükséged, nem igaz?
Szeretnéd tudni, mit tehetsz a gyors integráció érdekében.
Első lépés: Szeresd Önmagad!
A szeretet a kapocs, a szeretet egyesít!
Második lépés: Szabadulj meg a félelmeidtől!
Minden fajta félelem el akar kerülni valamit, a félelem elválaszt!
Harmadik lépés: Ellenőrizd a viselkedési mintáidat és rutinjaidat!
A mintázatok és rögzült rutin mögött gyakran elkerülési stratégia húzódik meg! Ezekhez annak ellenére is ragaszkodtok, ha már nem szolgálnak benneteket vagy akár károsak is számotokra. Az ego találta ki őket, hogy általa biztosítsa a túlélést.
Negyedik lépés: Békülj ki egoddal, vállald át a felelősséget!
Az egod nem rossz! Az a feladata, hogy gondoskodjon a túlélésedről és jó sorodról, ha az énerődnek túl alacsony az önbizalma-öntudata.
Mondj köszönetet egodnak és tudatosan vedd át életed irányítását!
Ötödik lépés: Válj nyitottá és hívd meg magad!
Engedd meg magadnak, hogy kíváncsi lehess Önmagadra, kövesd a késztetéseket, hogy valami újat próbálj ki. Bízz Magadban! Élj, ahogyan Te szeretnél élni, kezdj neki Most!
Hatodik lépés: Tárd ki szíved az útmutatások és a gyógyulás felé.
Ha megkéred vezető- és őrangyalaidat, segíteni fognak Neked! Beavatkozásuknak határ van szabva, ha nem egyértelmű a jelzésed.
Hetedik lépés: Kezd el az új világodat megkreálni!
Fogalmazd meg a kívánságaidat és küld ki a világba. Add meg a lehetőséget szíved szeretetének, hogy kifejezhesse és megsokszorozhassa önmagát.
Ismerősen cseng minden, szertett Lényem?
Igen, ugyanazok a receptek, amiket a szellemi világ már egy ideje szívednek felajánl.
Mindig azt mondtuk, Te vagy az, aki a változást beteljesíti. Az korszakváltás Benned kezdődik és minden egyes emberben, a Teljes Tudatosság felé vezető úton jártok. A világ struktúrái ehhez fognak igazodni, a szellemi világ feltárul előtted, ha felkészültél.
Megáldalak szertett Fényem. A feltétel nélküli szeretet Forrása örökkön- örökké áramlik, nyisd hát ki szíved.
Uriel vagyok
Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


kristalyhang | 2012-11-07 - 17:00 | Címkék: Uriel | Kategóriák: AA | URL: http://wp.me/p2FH9O-dr

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése