2012. november 13., kedd

Amikor lehull az utolsó lepel


"Arra gondolj, hogy mi számít végső soron. Mi az ami csak színjáték és mi az ami a  belső természetünkből fakad."



 

2012. november 12., hétfő

Amikor lehull az utolsó lepel 

 

A régit szükséges lezárni és minden, ami helyette jön, már régóta készen áll. A rátok váró feladatok a fénymunkások csodálatos munkája által egyszerűbbé váltak és még egyszerűbbek lesznek, ha a sötét erők oda kerülnek, ahonnan már nem ér el a kezük.

Előbb vagy utóbb a még csak most ébredők is megtudnak valamennyit az átváltozásról és akkor szükségük lesz azoknak a segítségére, akik szélesebb körűen informáltak. Lazítsatok és leljétek örömötöket az utolsó napokban, amik várhatóan izgalmasak és tartalmasak lesznek.

Meditáljatok amennyit csak szeretnétek. Élvezzétek ki ezt az időt is. Ne akarjatok már semmit olyat ami negatív érzéseket kelt bennetek vagy valójában nem is szeretnétek azt. Azt tegyétek amit az érzésetek diktál. Áraszd magadból ezt a felsőbb tudást. Szabadítsd fel a többi embert is, többek között pusztán a reakcióiddal és a hozzáállásoddal a dolgokhoz. Lásd meg mi a valódi és mi a mulandó színdarab.

Mutasd meg, hogy nem felszínesen változtál meg. És itt nem a gyökeres változásra gondolok. Éreztesd velük, a megfoghatatlant. Ha nem is tudatosan de érezni fogják és te is észre veszed bennük, hogy tudják, érzik legbelül csak valami amik nem ők még vissza-vissza tartja ezt bennük. Ezen tudunk segíteni ezek által illetve a meditációk által. Hogy megtörténjen ezen negatív elemek teljes körű eltávolítása. Az a maradék is ami megmaradt. Az Esemény kezdetével véglegesen.

Arra gondolj, hogy mi számít végső soron. Mi az ami csak színjáték és mi az ami a  belső természetünkből fakad. Mit akar az emberiség? Az emberiség valódi önmagára célzok itt. Amikor már a külső befolyásoltságunk nulla. 

Már érezni, hogy "lazább" a test érzékelésünk is. Egyre nagyobb belátásunk lesz a valódiságba. Átlátunk a színfalakon túlra. Egyre több minden veszti értelmét, és célját, amik fel lettek állítva a világban, hogy elterelje gondolatainkat és lekössék azokat. 

De már ezen a ponton, előre tudjuk, hogy egy újabb hóbortnak mi lesz a vége. Vagy hogy hová vezetne a jelenlegi helyzet, ha minden így folytatódna. A gazdaságban (még több megszorítás, pénzkiadás), médiákban (még több szenny, torzítás, hamis világkép formálása) az emberi rohanó életekben (egészségtelen táplálkozás, még több munkaóra, rabszolgaság). A (kreált) háborúkról és a természettől való elszakadást már meg sem említem.


Tehát olyan egyértelmű, hogy váltás szükségeltetik. Minden itt ér egy pontba. Van aki ha ilyeneket hall amit most írtam még csak bólogat de nem látja meg mélyen az igazságát. Van aki már mélyen magában hordozza ezt az alapvető tényt. Van aki meg sem hallja, de legalább már elérkezett számára egy bejövő információ a valódi tényről. És ezek után fel-fel törhet benne az észrevétel a külső behatások és személyes érzékelésén keresztül. Mindenkinek jár ez a lehetőség.

Mi is, akik már tudatában vagyunk a körülöttünk zajló eseményeknek rengeteg hasonló írást olvastunk. Ez ébresztett fel részben minket hiszen lelkünkhöz szólt. Így elő kellett jönnie, ahogyan egyre jobban hallani akarta a hívást. Akár egy mágnes. A folyamat gyorsasága persze egyén függő. 

De ha mindenki személyre szabott ilyen jellegű üzenetet olvasna, egy idő után ő is felébredne hamar. De ez a folyamat már javában zajlik és már megállíthatatlan a valóság felismerése. Mi a bizonyíték? Többek között az, hogy ezt olvasod és hogy rohamosan nő az ezen dolgok iránt érdeklődök száma világszerte.

A Fény áttörése a határon van! Érzed ezt?
 
 
 
 
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése