2012. november 6., kedd

KESHE hírek - Csatlakozott Olaszország! - Frissítve!

 

Frissítés: USA is csatlakozott!  http://kristalyhang.wordpress.com/2012/11/17/az-usa-is-kerte-a-keshe-alapitvany-technologiajat-2012-11-15/

 

by kristalyhang
Olaszország, az Űrhajóprogramhoz legutóbb csatlakozó nemzet
A Keshe Alapítvány alapelvének megfelelően, miszerint átadásra kerülnek technológiái a  Föld minden országa számára, büszkén jelentjük, hogy Olaszország nemzete és kormánya elfogadta a Keshe Alapítvány űrhajóprogram technológiájának átadását.
2012.10.26-án délután 4 órakor az előre egyeztetett találkozón Belgiumban a brüsszeli olasz nagykövetség tisztviselőivel a Keshe Alapítvány igazgatója – M T Keshe – átadta az olasz kormány tisztviselőinek, a megbízott tudományos küldöttségnek a Keshe Alapítvány minden teljes szabadalmát (nyilvános és titkos szabadalmakat), az űrreaktor és annak összeszerelő egységének tervrajzát és az űrhajó tervezetét.
Ahogy Sierra Leone kormányának esetében is történt, az adat elektronikus formában került átadásra, ami egy pendrive-on volt elmentve.
A nagykövetség tisztviselője azonnal leellenőrizte a pendrive tartalmát és megerősítette, hogy a szabadalmak fájljai és tervrajzai rajta voltak a kapott pendrive-on.
Az ülésről videofelvétel készült a diplomáciai protokollnak megfelelően, mert a felvétel az olasz nemzet területén készült. A felvétel archiválva lesz és nyilvánosan nem lesz megtekinthető, hacsak az olasz nagykövetség és kormány utasítást nem ad rá.
Olaszország lett Európában az első ország, aki elfogadta a Keshe Alapítvány űrhajóprogram technológiájának teljes átadását annak érdekében, hogy békét és jólétet hozzon a világ nemzeteinek.
Üdvözöljük az olasz kormány tudósait, tisztviselőit és az olasz nemzetet a Keshe Alapítvány űrprogramjában.
Felajánlottuk teljes szakértelmünket és technikai támogatásunkat az olasz nemzet képviselőinek a találkozón, arra az esetre, ha felkérik a Keshe Alapítványt hogy figyelemmel kísérjük a fejlesztéseket.
A korábbi tárgyalások alapján hamarosan az összes olyan nemzetet össze fogjuk hozni, akik csatlakoznak az űrprogramhoz, hogy egyenlő félként és tudományos tényekre alapozva megoszthassák egymással tapasztalataikat és tudásukat.
Szeretnénk köszönetet mondani Olaszország minden lakójának és az internetes közösségnek, akik arra bátorították kormányukat, hogy vegyenek részt a 2012.09.06-án a Keshe Alapítvány központjában tartott találkozón, amit a világ kormányai által küldött követek számára rendeztek. Most már látjuk kemény munkátok gyümölcsét.
A tudás átadása már megtörtént gazdasági költségek nélkül, a Keshe Alapítvány ingyen végezte az átadást, ahogy Irán és Sierra Leone esetében is tettük.
További nemzeteket is felsorolunk majd, ahogy az űrprogram tagjaivá válnak a következő hetekben.
Üdvözöljük az olasz népet a jelenleg legfejlettebb űrprogramban, ami lehetővé teszi e nemzet számára, hogy embereket juttasson az űrbe még a 2013-as év vége előtt.
A Keshe Alapítvány üdvözli az olasz tudóstársakat az univerzum békés, nyitott űrében és az űrprogramunkban.
Az elkövetkező hetekben és hónapokban népetek és a Keshe Alapítvány biztosan forradalmi technológiákat fog létrehozni a népetek és az emberiség jólétéért.
M T Keshe 
A Keshe Alapítvány igazgatója
 Magyar nyelvű fordítás: Norfeus
kristalyhang | 2012-11-06 - 13:20 | Címkék: Keshe | Kategóriák: Tudományos | URL: http://wp.me/p2FH9O-dj

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése